Η συγγνώμη του Σιζέφσκι

Θρύλος αλλά με...ανθρώπινες αδυναμίες ο Μάικ Σιζέφσκι. Ο Αμερικανός κόουτς του Ντιουκ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για όσα είπε σε παίκτη του Ορεγκον.

Η συγγνώμη του Σιζέφσκι

Και οι πολύ μεγάλοι κάνουν λάθη. Ο Μάικ Σιζέφσκι είναι ένας πραγματικά μεγάλος μπασκετάνθρωπος αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μετά το παιχνίδι του Ντιουκ με τον Ορεγκον την Παρασκευή.

Μην φανταστείτε ότι έκανε κάποιο φοβερό έγκλημα ο κόουτς Κ. Απλά μετά από ένα καθοριστικό τρίποντο του Ντίλον Μπρουκς και τον κάπως υπερβολικό πανηγυρισμό του παίκτη, ο Σιζέφσκι του είπε ότι δεν είναι δα και τόσο καλός για να αντιδρά έτσι.

Εγινε χαμός πάντως στις ΗΠΑ με την αντίδραση του Σιζέφσκι ο οποίος το Σάββατο αναγκάστηκε να κάνει δημόσια δήλωση: "Μίλησα σήμερα με τον κόουτς του Ορεγκον Ντάνα Αλτμαν και απολογήθηκα για όσα είπα στον παίκτη μου. Δεν ήταν σωστό για τη θέση να μιλήσω σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Ολα όσα έγιναν απέσπασαν την προσοχή από το μεγάλο παιχνίδι που έκανε ο Ντίλον" τόνισε μεταξύ άλλων, ο θρυλικός προπονητής του Ντιουκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK