Κατέρρευσε σε μπαρ ο Όντομ!

Δυο χρόνια μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, ο Λαμάρ Όντομ κατέρρευσε σε μπαρ! Πως προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το περιστατικό (VIDEO).

Κατέρρευσε σε μπαρ ο Όντομ!

Ο Λαμάρ Όντομ υπήρξε μεν προβληματικός χαρακτήρας από την εποχή που αγωνιζόταν στο NBA ( είχε πιαστεί αρκετές φορές στα τεστ θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών), όμως πάντα κατάφερνε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Αποκορύφωμα τα δυο σερί πρωταθλήματα που κατέκτησε με τους Λέικερς, όπου ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Από το 2010 και μετά, ωστόσο, τα προβλήματα... γιγαντώθηκαν με τον έμπειρο φόργουορντ να σταματά την καριέρα του το 2013 σε ηλικία 33 ετών με τους Κλίπερς. Το 2015 ο Όντομ έφτασε κοντά στο θάνατο, όταν από υπερβολική χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών κατέληξε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ δεν... έβαλε μυαλό.

Έτσι φτάσαμε στο "σήμερα" και ένα δημοσίευμα του TMZ, όπου δείχνει τον πρώην άσο των Λέικερς σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέσα σε μπαρ. Οι σεκιούριτι αμέσως τον σήκωσαν και τον τοποθέτησαν σε καναπέ, με τον Όντομ να δείχνει πως συνέρχεται.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέει η πλευρά του 37χρονου άνδρα, ο λόγος που κατέρρευσε είχε να κάνει με την αφυδάτωση του οργανισμού του λόγω της έντονης γυμναστικής που έκανε νωρίτερα.

Το σκανδαλοθηρικό TMZ πάντως αναφέρει πως ο Όντομ ήταν μεθυσμένος. Με το γνωστό... παρελθόν του και να θες δεν μπορείς να τον πιστέψεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK