Κιθ Λάνγκφορντ, Μπόμπι Μπράουν και Άντονι Ράντολφ στην εθνική των ΗΠΑ

Στην αποστολή των ΗΠΑ για τους Παναμερικανικούς Αγώνες συμπεριλήφθηκαν τρεις παίκτες, γνωστοί από τη θητεία τους σε ευρωπαϊκές ομάδες: ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο Μπόμπι Μπράουν και ο Άντονι Ράντολφ.

Κιθ Λάνγκφορντ, Μπόμπι Μπράουν και Άντονι Ράντολφ στην εθνική των ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ θα παραταχθούν χωρίς τα μεγάλα αστέρια τους στους Παναμερικανικούς Αγώνες, δεδομένου ότι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ως εκ τούτου, παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως ο Κιθ Λάνγκφορντ της Ούνικς Καζάν, ο Μπόμπι Μπράουν (πρώην παίκτης του Άρη) και Άντονι Ράντολφ (παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν) θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους.

Η αποστολή αποτελείται από τους Ρον Μπέικερ, Μάλκολμ Μπρόγκντον, Μπόμπι Μπράουν, Ράιαν Χόλινς, Κιθ Λάνγκφορντ, Σον Λονγκ, Τορέν Πρινς, Άντονι Ράντολφ, Κάλεμπ Ταρτσέβσκι, Ρομέλο Τριμπλ, Ντένζελ Βαλεντάιν και Ντάμιαν Ουίλκινς.

Οι Παναμερικανικοί Αγώνες θα διεξαχθούν από τις 21 έως τις 25 Ιουλίου στο Τορόντο του Καναδά και οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν με τη σειρά την Βενεζουέλα (21/7), το Πουέρτο Ρίκο (22/7) και την Βραζιλία (23/7).

News 24/7

24MEDIA NETWORK