"Άσχετος" φοιτητής κέρδισε 10.000 δολάρια σε διαγωνισμό μπάσκετ

Απίστευτο σκηνικό κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας σε κολλεγιακό αγώνα μπάσκετ στο Τένεσι, με έναν φοιτητή που δεν είχε... ιδέα από μπάσκετ να κερδίζει 10.000 δολάρια σε διαγωνισμό.

"Άσχετος" φοιτητής κέρδισε 10.000 δολάρια σε διαγωνισμό μπάσκετ

Οι κανόνες του διαγωνισμού ήταν απλοί. Ο διαγωνιζόμενος έπρεπε να ευστοχήσει από τέσσερις διαφορετικές θέσεις (λέι-απ, βολή, τρίποντο, σουτ από το κέντρο) για να κερδίσει 10.000 δολάρια σε δίδακτρα.

Ο τυχερός ήταν ο Γκουστάβο Άνχελ Ταμάγιο, ο οποίος όμως δεν είχε ιδέα από μπάσκετ, καθώς το άθλημά του ήταν το ποδόσφαιρο, ενώ η προσπάθειά του γινόταν ακόμα δυσκολότερη καθώς είχε σπάσει το δάκτυλο του αριστερού του χεριού πρόσφατα.

Ο Ταμάγιο έκανε την πρώτη προσπάθεια, πετυχαίνοντας ένα άγαρμπο λέι-απ. Στη συνέχεια φάνηκε τυχερός καθώς η μπάλα του έκανε το χατήρι και κατέληξε στο καλάθι από την βολή. Σειρά είχε το τρίποντο, στο οποίο ευστόχησε, με το πλήθος να παραληρεί. Το απίστευτο συμβάν ολοκληρώθηκε με τον Ταμάγιο να πετυχαίνει καλάθι από το κέντρο με τη... βοήθεια του ταμπλό, με παίκτες, θεατές, διοργανωτές να γίνονται όλοι ένα κουβάρι!

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK