Πιτσιρικάς σώζει το παιχνίδι σε αγώνα πρωταθλήματος κολεγίων

Γίνεται η μπάλα να κολλήσει πίσω από το ταμπλό, όλοι οι παίκτες να μην μπορούν να την κατεβάσουν και τελικά ένας πιτσιρικάς 10 ετών να "σώζει την παρτίδα"; Κι όμως γίνεται.

Πιτσιρικάς σώζει το παιχνίδι σε αγώνα πρωταθλήματος κολεγίων

Το παιχνίδι μεταξύ Φρέσνο Στέιτ και Μπόις Στέιτ για το κολεγιακό πρωτάθλημα κυλούσε ομαλά μέχρι που το χρονόμετρο έδειξε 4'16'' πριν τη λήξη της 1ης περιόδου. Το Μπόις Στέιτ βρισκόταν στην επίθεση, όταν το σουτ του γκαρντ του Τζουστίνιαν Τζεσούπ κόπηκε και πήρε περίεργη τροχιά καταλήγοντας πίσω από το ταμπλό με αποτέλεσμα να καρφωθεί με μοναδικό τρόπο ακριβώς κάτω από το χρονόμετρο.

Επί περίπου δύο λεπτά οι παίκτες και από τις δύο ομάδες προσπαθούσαν να κατεβάσουν την μπάλα, αλλά μάταια, χρησιμοποιώντας ακόμα και το κοντάρι από την σκούπα του γηπέδου! Τότε "ως από μηχανής θεός" ένας πατέρας που καθόταν στις πρώτες θέσεις του γηπέδου, αποφάσισε να πάρει τον γιο του (10 ετών) και τον σήκωσε ψηλά για να φτάσει την μπάλα.

Ο πιτσιρικάς, ως μεταλλαγμένος Ταρζάν σκαρφάλωσε στη μπασκέτα και κατάφερε να κατεβάσει την μπάλα μέσα από τα επιφωνήματα του κοινού που επιτέλους θα έβλεπε πάλι να παίζεται μπάσκετ.

Για την ιστορία, το Φρέσνο Στέιτ νίκησε με 74-67.

News 24/7

24MEDIA NETWORK