Συμπαίκτης με τον Αντετοκούνμπο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ;

Πυρετωδώς προετοιμάζεται ενόψει του Ντραφτ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον Ελληνοαμερικανό να περνάει από διάφορες ομάδες για να δοκιμαστεί. Τι είπε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και γιατί προτιμάει τους Μπακς ως επόμενο προορισμό στην καριέρα του;

Συμπαίκτης με τον Αντετοκούνμπο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ;

Σε διάλειμμα από τις προπονήσεις του στο pre-draft camp, ο Καλιφορνέζος γκαρντ μίλησε μεταξύ άλλων για τις φιλοδοξίες του και σε ποια ομάδα θα ήθελε να βρίσκεται του χρόνου. Και η επιλογή του αν μη τι άλλο προκάλεσε έκπληξη.

Όπως αναφέρουν οι Αμερικάνοι, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα επιθυμούσε να παίξει στους Μιλγουόκι Μπακς, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ομογενής γκαρντ πιστεύει πως τα "ελάφια" είναι το ιδανικό μέρος για το ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο 21χρονος αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δείχνοντας με τον τρόπο του πως θα ήταν παραπάνω από χαρούμενος αν τον επιλέξουν οι Μπακς στο ντραφτ. "Είχα την ευκαιρία να ρίξω κάποια σουτ με τον Greek Freak και τον αδερφό του (Θανάση Αντετοκούνμπο), να προπονηθώ μαζί τους και να βγούμε μερικές φορές. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, αυθεντικός. Ήταν μεγάλη χαρά μου να είμαι μαζί του και να τον γνωρίσω. Είναι άνθρωπος της οικογένειας, και πολύ κοντά στα αδέρφια του".

Και τα εγκωμιαστικά σχόλια δεν τελειώνουν εδώ, αφού ο Ντόρσεϊ αναφέρθηκε και στην επιμονή του Giannis: "Δεν ήμουν έκπληκτος που ήταν All Star φέτος, γιατί είδα πόσο πολύ δουλεύει κάθε μέρα".

Αν μη τι άλλο, οι δηλώσεις του ίσως να δείχνουν και το μέλλον που θέλει να διαγράψει ο Καλιφορνέζος νεαρός στο κορυφαίο πρωτάθλημα, και πως να μην είναι όταν καταλήγει πως ο Αντετοκούνμπο "είναι ένας απίστευτος τύπος να παίζεις μαζί".

Ο Ντόρσεϊ μετρούσε 14.7 πόντους και 3.4 ριμπάουντ στη δεύτερη και τελευταία σεζόν του στο Όρεγκον, με το ατού του να είναι αναμφισβήτητα το τρίποντο, έχοντας 42.4% ποσοστό πίσω από τα 6.75μ.

Λέτε να έχουμε... ελληνική παροικία στο Μιλγουόκι του χρόνου;

News 24/7

24MEDIA NETWORK