Τραβά τα βλέμματα και το απολαμβάνει ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Πόλος έλξης είναι ο τρίτος της οικογένειας Αντετοκούνμπο, ονόματι Κώστας.

Τραβά τα βλέμματα και το απολαμβάνει ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο 18χρονος αδερφός του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, μίλησε σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συμμετοχής του στο παιχνίδι του "Nike Hoop Summit" και αναφέρθηκε στο στιλ παιχνιδιού του που μοιάζει με αυτό του Γιάννη.

"Ηταν υπέροχο συναίσθημα, ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα πως θα έρθω εδώ και θα τεστάρω το επίπεδο μου απέναντι σε αυτά τα παιδιά", τόνισε αρχικά.

Για τη μετάβαση από την Ελλάδα στις ΗΠΑ, ανέφερε: " Ηταν λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά στη συνέχεια είχα φίλους και συμμαθητές κοντά μου που με βοήθησαν αρκετά".

Για τη σχέση του με την οικογένειά του, τόνισε: "Είναι πολύ όμορφο να έχεις μία τέτοια δεμένη οικογένεια και να ξέρεις πως τα αδέρφια σου σε προσέχουν".

Για τις συγκρίσεις που γίνονται με τα αδέρφια του, είπε: "Δεν είναι δύσκολο. Με βοηθά να βλέπω την πρόοδό τους, γιατί ξέρω ότι, όσο βελτιώνονται εκείνοι, πρέπει να βελτιώνομαι και εγώ. Ίσως να μπορώ να πως πως ξέρω περισσότερο μπάσκετ από τον Θανάση, όταν ήταν στην ηλικία μου, και είμαι ψηλότερος από ο, τι ήταν ο Γιάννης".

Για το στιλ παιχνιδιού του, τόνισε: "Μπορώ να παίξω από το "1" εως το "4" και το στιλ παιχνιδιού μου είναι περίπου σαν του αδερφό μου. Επιθετικά, νομίζω πως ξεχωρίζει ο τρόπος που τρέχω το παρκέ και το ότι πηγαίνω επιθετικά στο καλάθι, για να τελειώσω τις φάσεις".

Σχετικά με το κολέγιο που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν, είπε: "Το απολαμβάνω, έρχονται να με δουν και μου δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Προσθέτει λίγη πίεση, αλλά δεν είναι κάτι έντονο. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμη τις επισκέψεις. Θα δούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK