Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο, Γιαννόπουλο, Καλαϊτζή

Οι Γιώργος Συρίγος, Τάσος Μαγουλάς, Σπύρος Καβαλιεράτος, Νίκος Γιαννόπουλος, μαζί με τον Γιώργο Καλαϊτζή συνομίλησαν για 2 ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για Εθνική Ελλάδας που αναχώρησε για την Ισπανία ενόψει Μουντομπάσκετ και για τα νέα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Η συζήτηση με Συρίγο, Μαγουλά, Καβαλιεράτο, Γιαννόπουλο, Καλαϊτζή

Η συζήτηση

13:02
Καλό μεσημέρι, ξεκινάμε την συζήτηση με τον Γιώργο Καλαϊτζή, τον Γιώργο Συρίγο και τον Σπύρο Καβαλιεράτο. Μπασκετική συζήτηση με κεντρικό άξονα την εθνική η οποία σε λιγότερο από τρεις ημέρες. 
13:03
Καλησπέρα και από μένα. Οι τρεις απεσταλμένοι του Contra.gr, (Συρίγος, Καβαλιεράτος, Γιαννόπουλος), ο Τάσος Μαγουλάς και ο Γιώργος Καλαϊτζής. 
13:03
Spyros : Είναι ντροπή να βγαίνει ο Μπουρούσης και να το παίζει θύμα (λέγοντας οτι έβγαινε μπροστα για όλους και το πλήρωσε) ύστερα απο όσα έγιναν. Στο κάτω κάτω όλοι γνωρίζουν ποια είναι αλήθεια με την υπόθεση ντοπινγκ που είχε εμπλακεί και τον Ψωμιάδη. Κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να ξανα κληθεί στην Εθνική μετά το περιστατικό.
13:06
Σπύρο μου, ουδείς έφερε έστω κι ένα στοιχείο για το ντόπιγκ. Ούτε καν στην συζήτηση υπάρχει κάτι τέτοιο. Έγινε έρευνα και μάλιστα ενδελεχής και δεν αποδείχτηκε τίποτε. Πάνω από όλα μετράει η πραγματικότητα. Η παραμικρή όχι απόδειξη, ένδειξη, έπρεπε όντως να τον κρατήσει εκτός ομάδας. 
13:07
Είναι μία καλή εθνική η οποία έχει, το σημαντικότερο, έναν πολύ πολύ καλό προπονητή. Αυτή θα είναι η διαφορά της σε σχέση με πέρυσι. Το πώς πήγαμε παραμένει θέμα κι ένα...θέμα που υποχρεώνει την ομάδα να πετύχει. Οτιδήποτε εκτός τετράδας είναι αποτυχία. 
13:07
Καλησπέρα σας, λίγα 24ωρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της Εθνικής στη Σεβίλη, θα επιχειρήσουμε να βάλουμε τα πράγματα στη ζυγαριά, με την ποολύτιμη βοήθεια του Γιώργου Καλαϊτζή. 
13:09
Καινούργιο ξεκίνημα ουσιαστικά και μέσα κι έξω από τις γραμμές. Η εικόνα που έχω είναι θετική και με βάση τα αποτελέσματα και σαν μπασκετική αίσθηση. Σίγουρα χρειάζεται τύχη αλλά το πρόγραμμα μας δίνει την ευχέρεια καλής...ροής αποτελεσμάτων. Θα είμαστε έτοιμοι όταν θα χρειαστεί το χιαστί. 
13:11
Από τη στιγμή που κατέβηκε στο τουρνουά, η Εθνική θα τα δώσει όλα για να πετύχει. Μετά από καιρό δεν ειπώθηκε η λέξη μετάλλιο στην προετοιμασία, οπότε η μεγάλη πίεση μάλλον θα απουσιάσει. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πετύχει αλλά το τουρνουά, ακόμα και στη φάση των ομίλων θα είναι πολύ-πολύ δύσκολο. 
13:11
dimi : με την υποθεση της ασφαλισης τι εγινε?εκαναν πισω οι αγγελοπουλοι ή ικανοποιηθηκαν με τα ασφαλιστηρια?ειναι δικαιη η κατακραυγη τους στον βασιλακοπουλο?
13:12
Παύλος : Όλα καλά απλά ήξεραν μέχρι και οι πέτρες ότι θα πάρει τον Βασιλειάδη στην Εθνική...Μην βιαστεί κανείς να πεί το κλασσικό:''Το σουτ το σουτ'' ..Έλεος μιλάμε για έναν παίκτη μονοδιάστατο με ποσοστό καριέρας 38%..Συγνώμη αλλά αυτό δεν λέγεται σουτέρ...Άδικο το κόψιμο του πολυδιάστατου Βλαδίμηρου σε σχέση με Βσιλειάδη όπως και του Μπόγρη της καλής χρονιάς στην (ομολογουμένως μη ανταγωνιστική Α1)αλλά απο τον Α.Π.Ο.Ε.Λ του Γλυνιαδάκη και το Κυπριακό πρωτάθλημα????????
13:13
Dimi, τρεις μέρες πριν ξεκινήσει η Εθνική, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να ασχολούμαστε με την ασφάλιση και την κόντρα Βασιλακόπουλου-Αγγελόπουλων. Ότι έγινε, έγινε. Τώρα όλοι μαζί για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. 
13:14
kat.7 : Καλησπερα σε ολους !! Μεχρι που μπορει να φτασουμε ? Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στον ασσο ολοι οι παιχτες ειναι ρολιστες κανεις δεν ειναι ηγετης.Οταν η μπαλα καει ποιος θα την παρει ? Πλην τον Ηπα-Ισπανια ποιον αλλον βλεπετε για μεταλλιο πιστευω πολυ σε Βραζιλια Κροατια. Ευχαριστω !
13:15
O Aνδρέας σίγουρα θα βοηθήσει κάτω από κάποια ειδική κατάσταση του παιχνιδιού γιατί το κάνεi αυτό όλα τα χρόνια. Για τον Βασιλειάδη κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι παίκτης αξίας και νομίζω ότι προσωπική επιλογή του κόουτς την οποία οφείλουμε να σεβαστούμε. 
13:16
Andreas : Πως βλεπετε παναθηναικο;πολλα νεα προσωπα αλλα φημολογειται 2 μεταγραφες ουσιας,αισιοδοξος για τη πορεια.
13:17
kat7, ο Καλάθης δεν είναι ρολίστας, τουλάχιστον με τον τρόπο που το εννοείς. Το ποιος θα πάρει την μπάλα θα φανεί όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Προτιμάω 1000 φορές να παίζει η ομάδα το μπάσκετ που έδειξε ότι μπορεί στα τελευταία φιλικά, απ' το να έχει έναν σίγουρο παίκτη για τα τελευταία λεπτά, αλλά να φτάνουμε σε εκείνο το σημείο αγκομαχώντας. 
Βραζιλία και Κροατία μοιάζουν δυνατές, όπως και η Γαλλία με την Λιθουανία. 
13:17
Πέτρος : Κάτι για την ΑΕΚ!!Σήμερα συστάθηκε ως ΚΑΕ!!Ενα σχόλιο..τι πληροφορίες έχετε??
13:17
Nikos : Κατα ποσο πιστευετε οι ομαδες εχουν κρυψει plays στα φιλικα απο τα αντιπαλα scouting?
13:18
Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δύο παίκτες πεντάδας, ένα γκαρντ το οποίο να μπορεί να προσφέρει και με πλάτη στο καλάθι και ένα βασικό σέντερ. Σίγουρα η ομάδα έχει κάνει η ομάδα στροφή στην ελληνοποίηση και στη μείωση του μέσου όρου ηλικίας και γι' αυτή τη δουλειά έχει πάρει τον κατάλληλο προπονητή. 
13:19
Τάσος : Καλησπέρα παιδιά. Ένα χιουμοριστικό από εμένα. Τη δεκαετία του '80 χάναμε συνεχώς από την Ισπανία. Μόλις τους κερδίσαμε πρώτη φορά, το 1990, ξαναχάσαμε μετά από δέκα και βάλε χρόνια. Από την προηγούμενη δεκαετία μέχρι και πέρυσι ήμασταν πελάτες τους. Άρα αφού πέρυσι στη Σλοβενία άλλαξε πάλι η ιστορία υπέρ μας...Νομίζω ότι και αν τους βρούμε και φέτος στο διάβα μας θα τους ξανακερδίσουμε!!!!! Καλή επιτυχία στην εθνική μας παιδιά!
13:19
Νίκο, καμία ομάδα δεν ανοίγει πλήρως τα χαρτιά της, όμως απ' την άλλη πλευρά είναι δύσκολο να κρύψει βασικά συστατικά του παιχνιδιού της. Η κατεύθυνση κάθε ομάδας είναι ήδη γνωστή σε όλους απ΄ τα φιλικά παιχνίδια. 
13:20
Πέτρο το ψάχνουμε για αν όντως ολοκληρώθηκε η διαδικασία και φαίνεται πως έχεις δίκιο. Το είχαμε πει πως ήταν η καλύτερη είδηση για το ελληνικό μπάσκετ η άνοδος αυτού του τεράστιου μεγέθους, φαίνεται ότι μόνο εμείς και ο κόσμος το πίστευε. Οι παράγοντές της την εγκατέλειψαν για μία ακόμα φορά. Ακόμα και να παίξει, δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ όλη αυτή τη διαδικασία. 
13:20
kat.7 : Και κατι για Ολυμπιακο.Αρκετα δυνατον τον βλεπω και οι φωνες για παιχτη στο 5 ειναι αδικες. Μπορει να παει Μαδριτη κ να χτυπησει την κουπα ?
13:22
Είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι σίγουρα, αλλά νομίζω ότι κάπου ...έμεινε στην μέση. Υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά για παίκτες, ερωτηματικά που θα μπορούσαν να έχουν απαντηθεί. Το θέμα Ντιλέινι-Ντάρντεν, ίσως τελικά αποδειχθεί σημαντικό. 
13:22
αυτοκράτορας : Να καλησπερίσω τους συντελεστές αλλά και τον Γιώργο που φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας. Πιστεύετε ότι η ισπανία μπορεί να ξεπεράσει τις ΗΠΑ; Μέχρι πού μπορούμε να τοποθετήσουμε το ταβάνι της εθνικής μας; Κατά την ταπεινή μου γνώμη μέχρι το πολύ οκτάδα το βλέπω......
13:23
Κατά τη δική μου γνώμη αν η Εθνική προκριθεί στα προημιτελικά θα έχει κάνει ένα βήμα επιτυχίας. Από εκεί και πέρα βλέπουμε. 
13:24
Μάνος : Τι ρόλο πιστέυεται θα έχει ο Παππάς την φετινή σεζόν?
13:26
Η Ισπανία μοιάζει έτοιμη να αμφισβητήσει τις ΗΠΑ, ειδικά μετά την αποχώρηση του Ντουράντ. Αν ο Ναβάρο ήταν στην κατάσταση του '11, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την πληρέστερη και ποιοτικότερη ευρωπαϊκή ομάδα απ' την εποχή της μεγάλης Γιουγκοσλαβίας του 89-90-91.
13:26
Θα του δοθεί η ευκαιρία να "διαλέξει" ο ίδιος το ρόλο του αν θα είναι πρωταγωνιστικός ή όχι. Ο Παναθηναϊκός πάντως σίγουρα τον χρειάζεται. 
13:27
Όσο για το που μπορούμε να φτάσουμε εμείς, ξεκινάμε με την πρόκριση στους "8" και από εκεί και πέρα... όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα. 
13:29
ΓΡΗΓΟΡΗΣ : ΤΑΣΟ ΜΑΓΟΥΛΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η 3ΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ?
13:29
Nikos : Μετα τον τραυματισμο Καλνιετις σκεφτομαι: ποιο ειναι το μελλον της εθνικης στη θεση PG? Ποιος μετα τον Καλαθη???
13:29
Κωστής : Με τον Αρωνη τι παιζει??? Θα αποκτηθει απ τον ολυμπιακο??? Υπαρχει καθολου κινηση για νεους μετα τον Μουρατο???
13:30
Δημήτρης : Καλη επιτυχία στην εθνικη! Για να πάμε καλά πρεπει να αποφύγουμε καμία γκέλα π. χ Νιγηρία Φινλανδία .
13:30
Τώρα που η εθνική βρίσκεται στην Ισπανία, θα είναι μία καλή ευκαιρία να μάθουμε ποιος πλήρωσε για την wild card. Όπως είχε πει ο πρόεδρος,ένας είναι,  ήταν κάποιος που ήθελε να διαφημιστεί παίζοντας η εθνική στο μουντομπάσκετ. Άρα είτε στην φανέλα, είτε σε κάποιο άλλο χώρο θα δούμε το όνομα αυτού που βοήθησε. 
13:30
nikosperisteri : μπορειτε να μου πειτε μια γνωμη για την οκταδα του μουντομπασκετ?θα ειμαστε μεσα?
13:30
Ρε Γρηγόρη δεν αφήνεις το κοτέτσι; Μουντομπάσκετ θα παίξει η Εθνική κι εσύ ασχολείσαι με τέτοια πράγματα;
13:30
Bermiz : Καλησπέρα!Ρε παιδια ποιους περιμενουμε να δουμε σε αυτο το Μουντομπασκετ;Οι Αμερικανοι ειναι το φαβορι και οι Ισπανοι δεν μου πολυγεμιζουν το ματι να πω την αμαρτια μου.Ποια ομαδα πιστευετε οτι αξιζει να παρακολουθισει κανεις μπασκετικα;
13:31
Nikos : Μετα τον τραυματισμο Καλνιετις σκεφτομαι: ποιο ειναι το μελλον της εθνικης στη θεση PG? Ποιος μετα τον Καλαθη???
13:31
Φίλε Νίκο από το Περιστέρι πιστεύω ότι η οκτάδα είναι μέσα στα μέτρα της Εθνικής. Ενα νοκ-άουτ παιχνίδι θα το πάρουμε. 
13:31
Paok-4 : Παιδιά καλησπέρα. Ο ΠΑΟΚ πέρυσι ξεπέρασε τις προσδοκίες, αλλά φέτος έχασε παίκτες. Τι βλέπετε για τη νέα σεζόν; Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας
13:31
Bermiz, σίγουρα η Λιθουανία θα έχει ενδιαφέρουσα πρόταση. Οι Αμερικανοί επίσης χωρίς ηγέτη θα είναι ενδιαφέροντες.Οι Γάλλοι χωρίς Πάρκερ έχουν παίξει ωραίο μπάσκετ ως τώρα. 
13:32
Κωστής : O Αρώνης βοηθάει στην προετοιμασία, επειδή απουσιάζουν οι διεθνείς. Θεωρώ απίθανο να αποκτηθεί, εκτός κι αν κάνει "μαγικά" στις προπονήσεις. Αλλη κίνηση για μικρό δεν θα γίνει, από τη στιγμή που δεν προχώρησε κάτι στις περιπτώσεις Τσαλμπούρη και Μήτογλου. Εκτός βέβαια κι αν αποφασίσει να αφήσει τον Σταμάτη ο Πανιώνιος.
13:32
Γιαννης : Υπαρχει περιπτωση επιστροφης του Μπραμου στον παο?
13:33
Ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μία πάρα πολύ καλή σταθερή ομάδα λόγω του κυρίου Μαρκόπουλου. Με την ίδια συνταγή λοιπόν και φέτος θα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία στο τέλος του πρωταθλήματος. Οταν θα τελειώσουν και τα οικονομικά ζητήματα, θα μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
13:34
Όχι αυτή την στιγμή για Μπράμο, διότι έχει πρόταση για να συμμετέχει τον Σεπτέμβρη στο καμπ των Χωκς. Μετά βλέπει. 
13:34
ΓΡΗΓΟΡΗΣ : ΣΟΡΡΥ ΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΩΡΗΤΕ ΠΟΙΟ ΕΤΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΡΟΣΤΕΡ?
13:35
Νίκο, η Λιθουανία δεν έχει άλλον PG και πράγματι η απώλεια του Καλιέτις είναι η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να είχε η ομάδα. Όσο για τον Καλάθη και τους υπόλοιπους Έλληνες "άσους", όταν από πίσω (ή και δίπλα του) υπάρχουν παίκτες όπως ο Ζήσης, ο Σλούκας και ο Μάντζαρης, δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι άλλο. 
13:35
Βαγγέλης : Εξαιρετικά βελτιωμένος Παπανικολάου και πραγματικά Καλαθης επιπέδου nba. Με Κατσικαρη στον πάγκο η Εθνική παίζει πολύ ελκυστικό μπάσκετ.Νομίζω πως θα πάμε πολύ καλά!
13:35
ΓΡΗΓΟΡΗΣ : ΣΟΡΡΥ ΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΩΡΗΤΕ ΠΟΙΟ ΕΤΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΡΟΣΤΕΡ?
13:36
Θεωρητικά ο Ολυμπιακός θα έχει ένα μικρό προβάδισμα στην ετοιμότητα γιατί ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ολικό λίφτινγκ. Αλλά αυτά μόνο στη θεωρία μπορούν να υπάρξουν. Μέχρι τότε θα κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. 
13:36
ΓΡΗΓΟΡΗΣ :Είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν ξέρουμε τα ρόστερ. Με βάση τα τωρινά δεδομένα ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει μεγαλύτερη πληρότητα, αλλά έχουμε ενάμιση μήνα μπροστά μας.
13:37
rondo13 : Τι βλεπετε για NBA φετος; Μπορουν οι Spurs το repeat; Το Cleveland μεχρι που μπορει να φτάσει; Πάντως μετα και τον τραυματισμο του George τα κουκια ειναι μετρημενα στην Ανατολη, οποτε προσωπικά τους δίνω αρκετές πιθανότητες να φτάσουν στους τελικους (για το Cleveland μιλάω). Για άλλα μια χρονιά πάντως όλο το ενδιαφέρον είναι στη Δυση, τεραστια διαφορα δυναμικοτητας με τις ομαδες της Ανατολης.
13:37
Βαγγέλη, συμφωνώ με την προσέγγισή σου. Το θέμα είναι αυτή η ομάδα να ωριμάσει μέσα απ' τα παιχνίδια και να σταθεί λίγο τυχερή όσον αφορά τον αντίπαλο στο πρώτο νοκ άουτ.
13:39
lefteris : geia sas paidia....tha ithela tin gnwmi sas gia ton panathinaiko fetos,kai ama exete akousei tipota gia tous duo paixtes pou psaxnei....gia toin ethniki tha ithela na pw oti einai polu kali omada,bebaia exei thema sta center opws kaistin thesi ton guard...pisteuw oti papas,spanoulis..tha leipoun
13:40
Rajon Rondo13, Οι Σπερς θα είναι από τα φαβορί, αλλά υπάρχουν καλές ομάδες στην Δύση κι εξίσου έτοιμες. Το Κλίβελαντ σίγουρα θα πάει τελικούς Ανατολής. Μετά βλέπουν. 
13:40
Aristidis : O pao tha parei kai allous paixtes an nai se poia thesi?(parakalw apantiste)
13:40
Φίλε Αριστείδη, το είπαμε και πιο πριν. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται γκαρντ που να ποστάρει και βασικό σέντερ. 
13:41
ΓΡΗΓΟΡΗΣ : ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΑΣΜΕ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΤΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥΣ?
13:41
ΓΡΗΓΟΡΗΣ : ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΑΣΜΕ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΤΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥΣ?
13:42
Όσον αφορά το ντέρμπι Κυπέλλου, θα σημειώσω το εξής: θεωρητικά ο Ολυμπιακός θα είναι πιο έτοιμος, αφού έχει τον ίδιο προπονητή ενώ διατήρησε τον βασικό του κορμό. Όμως η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει ότι όταν οι δύο μεγάλοι συναντώνται τόσο νωρίς στη σεζόν, η ποιότητα μπάσκετ που παίζουν είναι επιεικώς κακή. 
13:42
lefteris : o bramos den xwraei ston panathinaiko?????ksafnika ton bgalame axristo kai oute kan ton kalesas stin ethniki
13:42
Ο Γιώργος Καλαϊτζής μιλάει για την αναμέτρησηΠαναθηναϊκού - Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
13:43
nikosperisteri : μια γνωμη για τον παναθηναικο αυτης της περιοδου?πως βλεπετε τους σλοτερ μπατιστα νελσον και τους πιτσιρικαδες?
13:43
Ο Ιβάνοβιτς θέλει να παίξει διαφορετικό μπάσκετ αφενός, αφετέρου η ομάδα θέλει να αναδείξει Γιάβκοβιτς και Χαραλαμπόπουλο. Ο Λάσμε δεν πολυταιριάζει διότι παίζει με βαριά σέντερ ο προπονητής. Άλλο η αξία του άλλο το στυλ του καινούργιου Παναθηναϊκού. 
13:43
kat.7 : Τασο πως το δες το trade Cavs-Minnesota ? Εγκληματικο για μενα ο Wiggins ειναι το επομενο Νο.1 του ΝΒΑ μαζι με Young Pecovic Rubio Bennet θα κανουν πολυ καλη ομαδα. Οστοσο φαβορι βλεπω τους Καβς. Με τους Νετς τι γινεται πως τους βλεπεις μπορουν να κανουν το βημα παραπανω φετος ??? Ευχαριστω πολυ !!
13:44
Δεν είναι άχρηστος παίκτης ο Μπράμος Λευτέρη. Στην Εθνική δεν κλήθηκε λόγω επιλογής Κατσικάρη και θα συμφωνήσω μαζί του. Για τον Παναθηναϊκό έφυγε μέσα στη γενικότερα επιθυμία για ανανέωση που πραγματοιείται. 
13:44
αυτοκράτορας : Μια και η συζήτηση πήγε και σε συλλογικό επίπεδο, μπορεί ο Άρης την τρίτη θέση;
13:45
Καλέ μου Kat, είναι αυτό που ήθελαν και οι δύο. Ο Λεμπρόν χρειαζόταν έναν ακόμα σταρ δίπλα του για να τραβήξει στο σκορ και οι Γουλβς να έχουν πάλι μέλλον. Η Μινεσότα θέλει να έχει ένα μελλοντικό πρότζεκτ και με τον Λοβ πιέζονταν να μπουν πλέι οφ. Όλοι κερδισμένοι. 
Οι Νετς άλλαξαν κόουτς, δεν υπάρχει μεγάλη σοβαρότητα. Τα πάντα θα είναι ο Μπρουκ Λόπεζ και πώς θα γυρίσει. 
13:45
volosg4 : πιστευουμε σε κυπελλο φετοσ...μιας και ο ενας απο τους δυο της αθηνας θα μεινει εκτος
13:45
Ο Παναθηναϊκός έχει ταλέντο και προοπτική, αλλά θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή απ' όλους, αφού αντικατέστησε πεπειραμένους παίκτες κλάσης με παιδιά που χρειάζονται χρόνο για να εξελιχθούν και να δείξουν που πραγματικά μπορούν να φτάσουν. Ενδιαφέρον στοίχημα. 
13:45
Nikos : Μηπως να γινουμε πιο ανοιχτομυαλοι για νατουραλιζε? Η Ισπανια εχει εναν και πιεζει για δευτερο (Μιροτιτς)
13:45
Γιαννης : αμα παρουμε και 6ο γκαρντ..θεωρητικα ποιος θα μενει εκτος ευρωπης? σλοτερ παππας η μποχωριδης?
13:46
sakis : paidia ti ginetai me ton darden??se ti katastash einai?pisteyete oti htan swsth h metagrafh t?
13:46
αυτοκράτορας : Μια και η συζήτηση πήγε και σε συλλογικό επίπεδο, μπορεί ο Άρης την τρίτη θέση;
13:47
Γιάννη, δεν είναι σαν το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα έχει ενεργούς όλους τους παίκτες της στην Ευρωλίγκα και επιλέγει τους 12 που θέλει ο προπονητής ανά παιχνίδι. 
13:47
Αυτοκράτορα, μπορεί να το παλέψει με ΠΑΟΚ και ΑΕΝΚ αλλά νομίζω ότι δεν έχει ακόμα τα χρήματα για καλούς ξένους. 
13:48
sakis : Θα αποδειχθεί στην πράξη, είναι νωρίς να μιλήσει κανείς για τις μεταγραφές. Αλήθεια σε τι κατάσταση μπορεί να είναι ένας παίκτης στην εκκίνηση της προετοιμασίας; 
13:48
ΓΡΗΓΟΡΗΣ : ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ?
13:48
Φίλε Νίκο, η γνώμη μου είναι πως όχι. Υπάρχει νομικό πλαίσιο για το ποιος θεωρείται Ελληνας αλλά εκτός των άλλων για να μετέχει στην Εθνική ομάδα δεν φτάνει μόνο το διαβατήριο αλλά πρέπει κάποιος να έχει την ελληνική κουλτούρα και φιλοσοφία. 
13:49
ma.the : Τελικά ο Γλυνιαδάκης κέρδισε απο το πουθενα μία θέση στο ρόστερ μας, εσεις πιστεύετε οτι θα πάρει έστω και ένα λεπτό συμμετοχής στο Τουρνουά? Πολλοί στο εξωτερικό λένε οτι είναι θα είναι ένας από τους χειρότερους παίκτες του Μουντομπάσκετ...
13:49
Κανένα πρόβλημα, διότι αυτοί που το λένε δεν θα περάσουν από...κοντά του, όταν θα πρέπει να να κάνουν σκριν ή να πάρουν ριμπάουντ. Θα είναι χρήσιμος όταν θα χρειαστεί. 
13:50
ΘΥΜΙΟΣ - ΙΛΙΟΝ : Καλησπέρα στην παρέα.. δεν θελω να μου πειτε τι χρειαζεται ο παο. θελω να μ πειτε αν θα γινουν αλλες μεταγραφες στον παο.. εσεις ειστε στο ρεπορταζ.απο εσας περιμενουμε τα νεα.
13:51
ΓΡΗΓΟΡΗΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΤΖΗΣ ΚΑΝΑΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?
13:51
Ο Παναθηναϊκός κοιτάει πολύ διακριτικά, ένα 4/5 αθλητικό ψηλό, για να συμπληρώσει τους βασικούς. Τίποτε άλλο για τώρα. 
13:52
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΡΑΦΑΗΛ : Γιώργο Καλαϊτζή, ποια πιστεύεις ότι είναι τα τρωτά σημεία της Εθνικής μας και επίσης ποιος θεωρείς ότι είναι ο ρεαλιστικός της στόχος στο Παγκόσμιο;
13:52
ΓΡΗΓΟΡΗΣ : Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το πρώτο βήμα είναι να παίξει (ήδη ιδρύθηκε η ΚΑΕ), μετά να βρει καλούς παίκτες και στη συνέχεια να κάνει όνειρα. Φέτος πρέπει να σώσει την παρτίδα και μετά να έχει όλο το χρόνο να δημιουργήσει ανταγωνιστικό ρόστερ.
13:52
Αλκης : Καλησπερα παιδια....ας πουμε για mundobasket μιας και πλησιαζει αυτη η τεραστια διοργανωση. Συμμεριζεται καποιος απο εσας την αποψη οτι η φετινη Αμερικη ερχεται εμφανως πιο "ψηλη" σε σχεση με παλιοτερα με σκοπο να μπορει να αντιμετωπισει την Ισπανια? Ειχε τις ατυχιες της με την απωλεια paul george αλλα η μεγαλυτερη ειναι ο Ντουραντ γιατι πλεον θα μπορουν οι αντιπαλοι να προσαρμοσουν πιο ευκολα την αμυνα τους....Ωστοσο για να επανελθω θεωρω πως εχει ερθει μια Αμερικη με τετοιο ροστερ ωστε να μπορει να ματσαρει την Ισπανια και τα ψηλα της κορμια κυριως οπου πιστευω η δευτερη υπερτερει.
13:52
kat.7 : Με τους Τουρκους τι γινεται σε ολα τα Ευρωμπασκετ μικρων ηλικιων τα χουν σηκωσει και τωρα στο Ευρωμπασκετ παιδων ειναι στην 8αδα θα ειναι η επομενη μεγαλη ευρωπαικη δυναμη ? Επισης βλεπουμε χωρες οπως Λετονια Φιλανδια να βγαζουν παιχτες και αυτο ειναι πολυ καλο για το Ευρωπαικο μπασκετ
13:53
Γρηγόρη, πράγματι ο Χαραλαμπόπουλος είναι ο πιο έτοιμος απ' τους μικρούς για να μπει στο ροτέισιον. Και δεν είναι μόνο το σκοράρισμα που μπορεί να προσφέρει. Σαν νοοτροπία μου θυμίζει τον Νίκο Ζήση. Σοβαρό και μετρημένο παιδί, που μοιάζει να μην επηρεάζεται από τον ντόρο που έχει γίνει με τις πρόσφατες εμφανίσεις του. 
13:53

13:54
Τα τρωτά σημεία ίσως είναι η προσωπική άμυνα στους ψηλούς, τα αμυντικά ριμπάουντ και επίσης το μακρινό σουτ από τη θέση "4". Ρεαλιστικός στόχος να κερδίσουμε το πρώτο χιαστί ματς που θα μας οδηγήσει στα προημιτελικά. 
13:54
ΓΙΩΡΓΟς : ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ?
13:54
Άλκη, ισχύει αυτό που λες. Ο Σιζέφσκι μέχρι τώρα δεν διαχειρίζεται καθαρόαιμους σέντερ(το 2010 έπαιζε ο Όντομ στο κέντρο της ρακέτας) και θα είναι ενδιαφέρον πώς θα δουλέψει με τους υπάρχοντες. Το μυστικό βεβαίως είναι ο Ρόουζ και αν θα είναι ...Ντουράντ σε αποτελεσματικότητα. 
13:55
kat.7 : Οι Τούρκοι έχουν οργανωθεί και διαθέτουν μεγάλη δεξαμενή παικτών. Από την άλλη υπάρχουν και κάποιες φήμες για την πραγματική ηλικία κάποιων παικτών στις μικρές Εθνικές. Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στα μικρά Ευρωμπάσκετ, αλλά στην μεγάλη Εθνική βλέπουμε όλο τους ίδιους και τους ίδιους. Ο Τουνσερί είναι στην ομάδα από το Ευρωμπάσκετ του 2001. Το μόνο νέο πρόσωπο στους Ανδρες είναι ο Οσμάν, ο MVP του Ευρωμπάσκετ Νέων. Λετονία, Φινλανδία και πολλές άλλες χώρες ασχολούνται όλο και περισσότερο με το μπάσκετ, γενικά το άθλημα αναπτύσσεται σε όλη την Ευρώπη, δεν είναι υπόθεση λίγων χωρών.
13:55
miltos : o olympiakos tha to parei feto exei pio poiotiki omada...
13:56
mike13 : Θεωρώ οτι η Εθνική έχει πρόβλημα στους ψηλούς. Μόνο με Μπουρούση δεν βγαίνει. Και τον Βουγιούκα τον θεωρώ βαρύ ειδικά με γρήγορα και αθλητικά 5αρια. Τα 4αρια μας θα βοηθήσουν στο κομμάτι αυτό? Ποια η γνώμη σας?
13:57
Γιώργο, εξαρτάται τι εννοούμε όταν λέμε "καλά". Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός έχουν αποδείξει ότι ξέρουν τον τρόπο να χτίζουν ομάδες με καινούρια συστατικά. Το στοίχημα του Παναθηναϊκού βεβαίως είναι πιο δύσκολο γιατί οι αλλαγές είναι ριζικές. Χρειάζεται πρώτα απ' όλα υπομονή. 
13:57
lefteris : to basket exei allaksei den paizete pia me ton paixti pou tha balei 30 pontous,alla me tin omadiki douleia kai me tous paixtes poy bgazoun energeia sto gipedo...pisteuo oti i ethniki den exei tetoi paixti stin thesi center
13:57
πανος : Καλο μεσημερι παιδια για τον απολλωνα πατρας ακουγεται τιποτα?
13:58
Θα συμφωνήσω μαζί σου mike. Πρέπει ο Ιαν να βοηθήσει πιο πολύ, ο Μπουρούσης δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Σίγουρα θα παίξουμε με κοντό σχήμα, με Καϊμακόγλου και Πρίντεζη σε θέση "5". Το πρόβλημα είναι να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα με βάση την ευστοχία μας στα σουτ τριών πόντων. 
13:58
πανος : Δημιουργεί πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ και συνάμα δίνει βάρος στην εφηβική του ομάδα, όπου έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις.
13:59
Λευτέρη, η Εθνική αυτή είναι δομημένη ακριβώς έτσι. Για να παίζει ομαδικό μπάσκετ και όχι το μπάσκετ του ενός που θα βάζει 30. Υπάρχει πράγματι ένα θέμα στο 5, όμως μην ξεχνάμε την άνοδο του Βουγιούκα στα τελευταία φιλικά, αλλά και την δύναμη του συνόλου. 
14:04
Γιαννης : @Σπυρος Καβαλιερατος: Σπυρο πιστευεις οτι ο παραγοντας "Αδειο ΟΑΚΑ" στο παιχνιδι κυπελλου ολυμπιακου παναθηναικου θα λειτουργησει ευεργετικα για την αποδοση του Βασιλη Σπανουλη;;
14:04
πανος : Καλο μεσημερι παιδια για τον απολλωνα πατρας ακουγεται τιποτα?
14:06
Γιαννης : Ποιος μπορεί να γνωρίζει; Λογικά θα λειτουργήσει υπέρ του το άδειο γήπεδο, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν θέμα κόσμου η απόδοσή του. Βασικά ήταν θέμα ψυχολογίας και τρόπου αντιμετώπισης από τον Παναθηναϊκό τα δύο τελευταία χρόνια.
14:06
kostantinos vazelas : Pios einai o simantikoteros pektis tis elladas;
14:07
Πάνο, ο Απόλλων κατ' αρχάς κράτησε τον Νίκο Βετούλα που έχει αποδείξει ότι είναι προπονητής με προοπτική. Επιπλέον, με τις μεταγραφές που έκανε συνδύασε το τώρα με το αύριο. Νομίζω ότι στην Πάτρα κάνουν εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα. 
14:07
alebeck : Καλησπερα, το roster του ΟΣΦΠ εχει κλεισει ή υπαρχουν πιθανοτητες για κατι στη θεση του Πετγουει?
14:07
Alexb7 : Καλησπέρα σε όλους! Ο Ολυμπιακός βλέπω να περιμένει και φέτος σκορ από τον Σπανούλη, επειδή ο Σλούκας είναι πολύ πεσμένος και Μάντζαρης - Λαφαγιέτ δεν είναι σκόρερ! Εσείς τι πιστεύετε; Καλή επιτυχία στα παιδιά της εθνικής!
14:08
Αν εννοείς το φετινό ρόστερ της Εθνικής, ελπίζω να είναι ο Αντεντοκούνμπο. Διαχρονικά είναι ο Νίκος Γκάλης. 
14:08
Δημήτρης Κωνσταντινίδης : Μας λείπουν 4 βασικότατοι παίκτες Σπανούλης, Μαυροκεφαλίδης, Περπέρογλου, Κουφό για μην πω τον Διαμαντίδη που έχει παραιτηθεί θα στοχεύαμε σίγουρα σε 8άδα ή ημιτελικά...(;)
14:08
alebeck : Στην προετοιμασία θα αποφασίσει ο Μπαρτζώκας αν θα χρειαστεί προσθαφαίρεση στο ρόστερ. Θεωρητικά δεν υπάρχει περίπτωση για μεταγραφή, αλλά δεν αποκλείεται η έκπληξη.
14:08
Alexb7, η γραμμή κοντών του Ολυμπιακού είναι πληρέστερη και καλύτερη από πέρσι. Αυτό έχει αξία και όχι το ποιος θα βάλει την μπάλα στο καλάθι. Όσο για τον Σλούκα, μην βιάζεσαι. Έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό παιδί, που ξέρει να ξεπερνάει τα εμπόδια. 
14:09
Γιαννης : Υπάρχει περιπτώση επιστροφή βουγιούκα για την θέση 5 ή πάμε για αθλητικό 5αρι?
14:10
Δεν έχεις άδικο φίλε Δημήτρη αλλά είναι καλύτερο να ασχοληθούμε με τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στην εφετινή προσπάθεια. Να μιλάμε πάλι για τις απουσίες προφανώς και δεν έχει νόημα. 
14:10
Γιάννη, ο Ίαν είναι παίκτης ποιότητας αλλά δεν νομίζω ότι ταιριάζει στον Παναθηναϊκό, με τους ψηλούς που ήδη έχει η ομάδα. Νομίζω ότι χρειάζεται έναν γρήγορο και αθλητικό παίκτη που να καλύπτει και το 4 και το 5. 
14:10
rondo13 : Συνεχιζοντας για ΝΒΑ... Πιστευετε οτι οι Κλιπερς μπορουν φετος το κατι παραπανω; Οσο για Οκλαχομα δεν πιστευω οτι μπορουν να παρουν πρωταθλημα ετσι οπως ειναι. Το διδυμο Westbrook-Durant για μενα δεν προκειται να δουλεψει ποτέ. ο πρωτος παραειναι εγωιστης κι ο 2ος παραειναι καλο παιδι.
14:10
chris13 : Τελικα ο Αντε τι ρολο θα εχει στην ομαδα?? Θεωρειται απο τυος ηγετες αυτης της ομαδας ο Βασιλειαδης?? Ξεκιναει συνεχως βασικος και δεν νομιζω οτι μπορουμε να στηριχτουμε πανω του... Ειμαι πολυ αισιοδοξος για αυτην την ομαδα ωραιο μπασκετ, γρηγορο και μαχητικο. Γιωργο φετος πως βλεπεις την ομαδα?? Περα απο την ανανεωση ταβανι ειναι τα playoff
14:11
Alexb7 : Οποια ομάδα έχει τον Σπανούλη, αναγκαστικά πρέπει να περιμένει τα περισσότερα απ' αυτόν. Απλά πρέπει ο Σλούκας να κάνει καλύτερη σεζόν, γιατί πέρυσι δεν βοήθησε όσο μπορούσε.
14:11
lefteris : telika o sxotsianitis giati den irthe stin ethniki...???
14:12
lefteris :Το ζήτησε ο ίδιος γιατί είχε πρόβλημα στο γόνατο και ήθελε να προετοιμάσει το κορμί του για την επόμενη σεζόν.
14:13

14:13
Φίλε Κρις: Ελπίζουμε όλοι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Γιάννης. Τα προσόντά του είναι για να κάνει τη διαφορά. Ο Βασιλειάδης νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι ο ηγέτης αυτής της Εθνικής και νομίζω επίσης ότι αυτή η Εθνική θα έχει διαφορετικό ηγέτη σε κάθε παιχνίδι. Θα συμφωνήσω μαζί σου για τη μαχητικότητα και το ωραίο, γρήγορο μπάσκετ. 
14:14
Nikos : Το 2004/05 αρκετοι παικτες καναν την εκρηξη τους. Μεχρι και ο Διαμαντιδης. Ποιος παικτης μας μπορει να κανει step up τωρα?
14:15
Φίλε Νίκο: Ο Γιάνκοβιτς έχει τα προσόντα και το μυαλό για να το κάνει. Και από τους μικρούς ο Χαραλαμπόπουλος είναι αυτός που δείχνει ότι μπορεί να είναι ο νέος Αλβέρτης του Παναθηναϊκού.
14:15
mike13 : Γιώργο όσον αφορά το σουτ 3ποντων, δεν θα μπορούσε να βοηθήσει ο Φώτσης? Αν και δεν έχει νόημα να συζητάμε για απόντες. Τι πιστεύεις? Ευχαριστώ!
14:15
Οι Κλίπερς θα είναι καλύτεροι από πέρσι. Ίσως η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κοντράρει τους Σπερς στη Δύση. Όσο για την Οκλαχόμα, δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα χημείας μεταξύ Ντουράντ και Ουέστμπρουκ. 
Θυμηθείτε τα πρώτα χρόνια του Πάρκερ στους Σπερς. Λέγαμε τα εξής: "Είναι σούπερ αθλητικός και ταλαντούχος, αλλά ανώριμος". Πάνω κάτω ότι λέμε τώρα για τον Ουέστμπρουκ. 
Οι παίκτες ωριμάζουν και εξελίσσονται, αρκεί να βρίσκονται στο κατάλληλο περιβάλλον. Νομίζω ότι αν οι Θάντερ αποτύχουν και φέτος, ο Σκοτ Μπρουκς θα αποτελέσει παρελθόν. 
14:16
Aλκης : Λαθος πιστευω που ο Ολυμπιακος κρατησε τον Σιμονς.Ειναι ρισκο αφου ο παικτης θελει να φυγει(λεγεται οτι ειναι ενοχλημενος απο τη σταση του Μπαρτζωκα που δειχνει πως δεν τον υπολογιζει) και παντα να κρατας εναν παικτη δυσαρεστημενο θεωρω ειναι προβλημα εσεις τι λετε? Παντως πολυ σωστη η ΜΗ αποκτηση του Θαναση Αντετοκουμπο παροτι ακουστηκε οτι τον κοιταξαμε καθως θα εκοβε χρονο απο Παπαπετρου... Και ενα τριτο για τον κυριο Καβαλιερατο....Σπυρο δεν ξερω για σενα αλλα εγω περιμενω(+ελπιζω) να δω εναν Σλουκα πιο σοβαρο φετος με περισσοτερες πρωτοβουλιες...
14:16
Nikos : Το 2004/05 αρκετοι παικτες καναν την εκρηξη τους. Μεχρι και ο Διαμαντιδης. Ποιος παικτης μας μπορει να κανει step up τωρα?
14:17
Aλκης : Νομίζω ότι είναι κομβική σεζόν για τον Σλούκα. Δεν χωρά δεύτερη κακή σεζόν για τον Κώστα. Εχω όμως την εντύπωση ότι η ανάκαμψή του θα αρχίσει από το Παγκόσμιο και όλη τη σεζόν θα είναι φοβερός.
14:17
Συμφωνώ ότι ο Αντώνης θα μπορούσενα βοηθήσει αλλά στηρίζω την επιλογή του Κατσικάρη για Πρίντεζη, Καϊμακόγλου στο 4. Η γνώμη μου για τους απόντες είναι η εξής:  η προσφορά στην ομάδα ενός καυλ..νου παίκτη είναι πιο σημαντική και καθοριστική από κάποιον ο οποίος θεωρεί ότι κάνει χάρη στους υπόλοιπους. 
14:18
ΑΡΗΣ : για σου Γιωργαρε, το nick Gallis Hall θα ναι παντα ζεστο για σενα! Πώς βλεπεις τις φτινες κινησεις της ομαδας;
14:19
Ευχαριστώ Αρη. Ο Πρίφτης είναι μεγάλο κεφάλαιο για το χτίσιμο της νέας ομάδας του Αρη. Ο Βεζένκοφ θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα και να στηθεί η ομάδα γύρω του. 
14:20
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΡΑΦΑΗΛ : @Γιώργος Καλαϊτζής Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποκτήσει τουλάχιστον ακόμη έναν παίκτη στην θέση 3;
14:21
leo7 : δεν μπορω να καταλαβω ακομα τον λογο που καποιος αμφιβαλλει για το θεμα ντιλεινι-νταρντεν. ηταν πασιφανες πως αυτο που ελειπε στον φετινο ολυμπιακο ηταν η συμπαγης αμυνα. σε κανενα παιχνιδι (πλην αυτων με τον παναθηναικο) ο ολυμπιακος δεν ειχε προβλημα στο σκοραρισμα. θεωρω λοιπον την επιλογη νταρντεν αντι για παιχτη στυλ ντιλεινι, σωστοτατη!!
14:21
Πρέπει να πάρει ένα γκαρντ που πρέπει να παίζει και με πλάτη στο καλάθι. Μαζί με τον Γιάνκοβιτς και τον Χαραλαμπόπουλο θα συμπληρώσουν τη θέση. 
14:22
Νίκο, σωστή παρατήρηση. Μονάχα που τότε ήμασταν μπροστά στην έκρηξη των τριών σύγχρονων μεγάλων (Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Σπανούλης). Δεν συμβαίνουν συνέχεια αυτά, να βγάλουμε δηλαδή ταυτόχρονα τρια γκαρντ τέτοιας κλάσης. 
Ο Παπανικολάου πάντως έχει ήδη αλλάξει επίπεδο, ενώ ο Αντετοκούνμπο έχει το μεγαλύτερο περιθώριο εξέλιξης απ' οποιονδήποτε ευρωπαίο παίκτη στην ηλικία του. Και είναι αρκετοί οι σούπερ ταλαντούχοι που έχουν γεννηθεί το 94-95 (Σάριτς, Χεζόνια, Οσμάν κλπ)
14:22
chris13 : Γιωργο θα υπαρχουν και φετος εκπομπες για euroleague στη Nova?? Θα ειστε η ιδια παρεα με περσυ?? Τρομερο team!! Πιστευεις πως Μποχωριδης, Παππας, Βλαντο, Χαραλαμποπουλος θα εχουν πρωταγωνιστικο ρολο στον ΠΑΟ και οι Διαμαντακος, Παπαγιαννη καποιον μικροτερο?? Μπορει αυτη η νεα ανανεομενη ομαφα να μπει F4?
14:23
Νικoλας : Αν και ο Ολυμπιακος φαινεται πιο δυνατος απο περσι,στην Ευρωπη το φαιναλ φορ το βλεπω δυσκολο.Η μονη περιπτωση να τα καταφερει,ειναι χαρη στην ισχυρη προσωπικοτητα καποιων παικτων του ή αν ο Πετγουει ανεβει πολυ σε σχεση με περσι.Αλλιως αν δεν τον αλλαξει ή δεν ανεβει,καλυτερα να τελειωσει με τον Αγραβανη τη σεζον ο ΟΣΦΠ.
14:24
leo7 : δεν μπορω να καταλαβω ακομα τον λογο που καποιος αμφιβαλλει για το θεμα ντιλεινι-νταρντεν. ηταν πασιφανες πως αυτο που ελειπε στον φετινο ολυμπιακο ηταν η συμπαγης αμυνα. σε κανενα παιχνιδι (πλην αυτων με τον παναθηναικο) ο ολυμπιακος δεν ειχε προβλημα στο σκοραρισμα. θεωρω λοιπον την επιλογη νταρντεν αντι για παιχτη στυλ ντιλεινι, σωστοτατη!!
14:24
Γιάννης : Γιώργο(Καλαϊτζή) τι ομάδα είσαι αν επιτρέπεται?
14:24
Κρις, η εκπομπή θα συνεχίσει όπως την ξέρεις! 
Όσο για τον Παναθηναϊκό και τους μικρούς, δεν γίνεται να πέσουν όλοι μαζί στα βαθιά και να αποκτήσουν ξεκάθαρο ρόλο. Αυτά θα γίνουν σιγά σιγά. Το να πάει η ομάδα αυτή στο φ.φ. θα είναι πραγματική υπέρβαση. 
14:24
Νίκη Βόλου φίλε Γιάννη λόγω καταγωγής. 
14:24
Παύλος : @Γιώργος Συρίγος: Αν πιστεύεις ότι φέτος θα είναι η χρονιά του Παππά(όχι της ενορίας :-)) μιας και που θα πάρει περισσότερο ρόλο κι αν τον πιστεύεις γενικά...Το λέω αυτό γιατί παρατηρώ ότι πολλοί μπασκετικοί δημοσιογράφοι βγάζετε μια άρνηση απέναντι του(Προς Θεού δεν κατηγορώ)...
14:25
lefteris : pisteuw oti o panathinaikos thelei sigoura ena athlitiko center san ton lasme kai ena kalo souter stin thesi 3 me efesi kai sto na paizei plati kai konta sto kalathi..pragma pou eixe kai tous ediwkse...
14:28
Ο Παππάς πρέπει εδώ και τώρα να αλλάξει επίπεδο. Είναι η δεύτερη χρονιά του στον ΠΑΟ, έχει φτάσει τα 24 και η στελέχωση της περιφέρειας της ομάδας είναι τέτοια που του αφήνει μεγάλα περιθώρια να βγει μπροστά. Το ταλέντο του παιδιού αυτού είναι αστείρευτο. 
14:29
χρηστος : καλησπερα στην παρεα σας...θα ηθελα την αποψη σας για τον μικρο π πηρε ο ολυμπιακος τον μουρατο,μιας και εχουμε ακουσει πολλα για αυτους που πηρε ο παο αλλ τιποτα για αυτον...επισης την αποψη σας για τον σταματη του πανιωνιου π προσωπικα μ αρεσε περισσοτερε απο ολα τα γκαρντ της εθνικης νεων και ακουγεται για τον ολυμπιακο...ευχαριστω καλο μεσημερι !!!!!
14:29
Ομογενης : Γιωργο Καλαιτζη: Ειμαι Ελληνας δευτερης γεννιας και η γυναικα μου απο Ιταλια. Ο γιος μου (12 ετων) θελει να συνεχισει το μπασκετ η Ιταλια η Ελλαδα λογω ανταγωνισμου. Που προτεινεις? Μενουμε σε μη μπασκετικη χωρα.
14:31
Νίκος : Καλησπέρα,εκτιμάτε θα αλλάξει κατι στο ελληνικο μπασκετ σε 2-3 χρονια.Εννοω να μπει μια τριτη ομαδα σφηνα στους 2 αιωνιους και αν ναι ποια πιστευετε εχει πρισσοτερες πιθανοτητες.
14:31
Σ' αυτήν την ηλικία πρέπει να στηρίξεις το παιδί που θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Η Ιταλία και η Ελλάδα είναι δύο χώρες που δίνουν στο παιδί σου αυτή τη δυνατότητα. Η απόφαση θα είναι καθαρή δική σου. 
14:32
χρηστος : Ο Μουράτος είναι ένα παιδί με πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στο σουτ. Εχει όμως προσόντα να κάνει κάτι σπουδαίο, αν δουλέψει σωστά κι αν τον διαχειριστεί με τον κατάλληλο τρόπο ο Ολυμπιακός. Κάποια στιγμή να τον δώσει δανεικό για να παίξει σε παιχνίδια, γιατί μόνο με προπονήσεις δεν γίνεται δουλειά. Ο Σταμάτης είναι πιο έτοιμος, αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι και 1,5 χρόνο μεγαλύτερος. Εχει απίστευτη ικανότητα στο σκοράρισμα ο Σταμάτης και νοοτροπία νικητή, το δικό του ερωτηματικό είναι το ύψος ως προς το πιο υψηλό επίπεδο μπάσκετ.
14:34
Νίκο, ο ΠΑΟΚ κάνει σίγουρα βήματα μπροστά στην λογική της εξυγίανσης, ο Άρης δείχνει αποφασισμένος να ακολουθήσει τα βήματά του και οι ομάδες τις περιφέρειας είναι πιο αξιόπιστες από ποτέ. Χρειάζονται όμως περισσότερα (που σίγουρα δεν γίνονται σε 2-3 χρόνια) για να κοντράρει κάποιος απ' αυτούς τους δύο μεγάλους.
14:34
Πέτρος7 : Σπύρο υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής Μπουρούση ή Μίλος στο θρύλο στο μέλλον.
14:35
Πέτρος7 : Μπουρούση με τίποτα, Τεόντοσιτς δεν ξέρω
14:36
lefteris : kanonika oi omades tis eparxias eperepe na epedisoun perissotero se nea ellinopoula me duo-treis poiotikous ksenous kai na min fernoun karabies me ksenous,etsi tha pigene to elliniko basket mprosta,,,ti lete???
14:37
Σωστό Λευτέρη. Δες τι πάει να κάνει η Πάτρα. Είναι ακριβώς στην κατεύθυνση που σημειώνεις. 
14:37
Νίκος : Πιστεύετε οτι μπορει η εθνικη να πάρει μετάλλιο;;;εγω το πιστεύω πάντως....
14:38
Νίκος : Πιστεύετε οτι μπορει η εθνικη να πάρει μετάλλιο;;;εγω το πιστεύω πάντως....
14:39
Πολύ δύσκολο φίλε Νίκο αλλά τα όνειρα δεν φορολογούνται. Εχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε. 
14:39
Νίκο, είναι νωρίς να μιλάμε για μετάλλιο. Ειδικά όταν όλα τα νοκ άουτ θα τα παίξουμε με ομάδες απ' τον δυσκολότερο όμιλο της διοργάνωσης, τον 2ο, με Ισπανία, Βραζιλία, Γαλλία και Σερβία. 
14:39
Ομογενης : Contra.gr: Αν μπορειτε να γραψετε ενα αρθρο για καποια καλα σχολεια μπασκετ στην Ελλαδα η Ευρωπη για παιδια. Ευχαριστω θερμα
14:41
lefteris : Γιώργος Συρίγος...o paok...o aris..o iraklis...genika oi omades tis boreia elladas fimizonte gia ta talenta pou bgazoun...apo tin stigmi pou den paizoun fraga...eprepe na eixan proothisei ta nea talenta....bravo stin patra...xairome pou epitelous merikes omades mas ksipnisan...opws kai o panathinaikos
14:41
Σχολεία μπάσκετ δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, υπάρχουν όμως εκπαιδευτήρια που διαθέτουν ομάδες μπάσκετ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Ελλάδα οι ομάδες έχουν μικρά τμήματα και ακαδημίες.
14:44
Σωστά το λες Λευτέρη. Από την Θεσσαλία και πάνω προέρχονται οι περισσότεροι σύγχρονοι πρωτοκλασάτοι Έλληνες παίκτες. Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης αναδεικνύουν σταθερά Έλληνες παίκτες τα τελευταία 10 χρόνια και το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες της Βορείου Ελλάδας. 
14:44
Panos : Ποιες πιστεύετε ότι θα είναι οι 4-5 πιο δυνατές ομάδες του ΝΒΑ φέτος; Για τον Rose πιστεύετε την βγάζει την χρονιά;
14:46
Σπερς, Κλιπερς, Θάντερ από τη Δύση.
Σικάγο, Κλίβελαντ από Ανατολή, εφόσον ο Ρόουζ τα καταφέρει. 
14:47
lebron 7 : Φαίνεται ότι έκλεισε, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έκλεισε. Θα δούμε. Λογικά ο Ολυμπιακός θα είναι πιο έτοιμος, αλλά μέχρι να φτάσει η ώρα του προημιτελικού μπορεί να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.
14:48
Διονυσης : Τι Κλιπερς μωρε; Με υγιη πενταδα το GSW θα παει τελικους Δυσης φετος!
14:48
Διονυσης : Τι Κλιπερς μωρε; Με υγιη πενταδα το GSW θα παει τελικους Δυσης φετος!
14:51
Διονύση χαλάρωσε. Καλή ομάδα το Γκ. Στέιτ, με φοβερή προοπτική, αλλά είναι ένα επίπεδο κάτω απ' τους Κλίπερς που έχουν σχεδόν 2 παίκτες σε κάθε θέση. Αν χτυπήσει ο Μπόγκουτ (που είναι πάντα ένα ερώτημα τι γίνεται με τα πόδια του), τι θα κάνεις;

14:51
George80 : Ποια θεωρείται πιο ευνοϊκή διασταύρωση στα knock out από τον όμιλο της Ισπανίας?
14:51
George80 : Ποια θεωρείται πιο ευνοϊκή διασταύρωση στα knock out από τον όμιλο της Ισπανίας?
14:52
Φίλε Γιώργο καλό θα ήταν να αποφύγουμε τους Ισπανούς και τους Γάλλους. Από εκεί και πέρα μπορούμε να παίξουμε σαφώς και τους Σέρβους και τους Βραζιλιάνους.
14:52
Frank : Γιώργο, Δλδ ο ΠΑΟ θα μείνει στο 3 μόνο με Γιάνκοβιτς??? Και το παιδάκι τον Χαραλαμπόπουλο?
14:53
Φίλε Frank απάντησα ήδη ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται και άλλο παίκτη εκεί. 
14:54
Νίκος : Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν γιατι έχουμε κατι που δεν έχουν οι άλλοι.....ΨΥΧΗ!!!!!!
14:56
Γιώργος13 : Μπορειτε να μου εξηγείσετε ρε παιδια το εξής. Είσαι ο Βεζένκοφ και σου κανει πρόταση ο ΠΑΟ των εξι ευρωπαϊκών και συ επιλέγεις να μείνεις στον Αρούλη να χτυπάς 5η και 6η θέση.Τουλάχιστον ο Μποχωριδης εχει μυαλό.
14:56
Για μένα ο αντίπαλος που μας ταιριάζει είναι η Σερβία. Οι Ισπανοί είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλους (πλην ΗΠΑ), ενώ η Γαλλία παίζει σε έναν ρυθμό (ακόμα και χωρίς τον Πάρκερ) που πολλές φορές δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε. Οι Βραζιλιάνοι είναι... κρυφή πληγή, αφού έχουν και τεράστια κορμιά και τρομερή αθλητική ικανότητα. Βεβαίως, πίσω απ' τον Ουέρτας στην περιφέρεια δεν υπάρχει κανείς. 
14:57
Mike : Ποιά ομάδα πιστεύετε ότι θα διεκδικήσει με αξιώσεις την φετινή Ευρωλίγκα?
14:57
Φίλε Γιώργο δεν ξέρω αν ήταν καθαρά επιλογή του παίκτη. Σε κάθε περίπτωση ο Βεζένκοφ θα έχει την ευκαιρία να ωριμάσει περισσότερο στον Αρη παίζοντας πολύ και με πρωταγωνιστικό ρόλο. 
14:57
giwrgos moschopoulos : poies einai oi ousiastikes aities ths ptwshs t slouka de gnte tetoios paikets n xanei eeu8eros triponta
14:58
Ρεάλ, Μπάρτσα, ΤΣΣΚΑ είναι όπως συνήθως τα πρώτα φαβορί. Προσοχή όμως στους Τούρκους. Δεν γίνεται, κάποια στιγμή θα βρουν τον τρόπο να κάνουν το βήμα παραπάνω. 
14:59
Διονυσης : Χαλαρος ειμαι ρε φιλε, δεν ηταν επιθετικο το σχολιο. Αλλα συμφωνω σ'αυτο που ειπες για αυτο λεω ΑΝ μεινουν υγιεις οι 7-8 παικτες του rotation εχει δειξει η ομαδα οτι μπορει να παει ευκολα τελικο Δυσης. Και περυσι και φετος στις λεπτομερειες αποκλειστηκαν τα παιδια. Ελπιζω μονο να μην πεσει βαρυ το φορτιο στον Τομπσον ο οποιος προτιμηθηκε αντι του Love.
14:59
giwrgos moschopoulos : Νομίζω ότι η βασική αιτία είναι πως η απουσία του Λο άλλαξε το ρόλο του στον Ολυμπιακό και αυτό έριξε ένα επίπεδο όλους τους γκαρντ την περασμένη σεζόν.
14:59
Γιαννης : τι θεση θα διεκδικουσαμε με Σπανουλη Διαμαντιδη κουφο?????
15:01
Γιαννης : Ποιος μπορεί να ξέρει; Με Διαμαντίδη, Σπανούλη σε ακόμα καλύτερη ηλικία μείναμε εκτός 8αδας στο Παγκόσμιο της Τουρκίας. Αρα ό,τι πρόβλεψη και να κάνουμε, δεν έχει σημασία.
15:04

Καλό μεσημέρι, το chat έφτασε στο τέλος του. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK