Καϊμακόγλου στο Contra.gr: "Ολα για τη νίκη με το Πουέρτο Ρίκο" (video)

Από τους παλιούς, πλέον, της Εθνικής ομάδας ο Κώστας Καϊμακόγλου έχει ξεκάθαρη άποψη για τα πράγματα.

Καϊμακόγλου στο Contra.gr: "Ολα για τη νίκη με το Πουέρτο Ρίκο" (video)

Με τον ιδρώτα ακόμα να κυλάει από το κορμί του ο φόργουορντ της Ούνιξ μίλησε στο Contra.gr για την πολύ σημαντική νίκη επί των Φιλιππίνων.

"Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο όταν μιλάμε για παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε να κάνουμε με γειτονιές που μαζεύτηκαν να παίξουν μπάσκετ, μιλάμε για χώρες και έθνη. Θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί σε όλο το παιχνίδι παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και πήραμε τη νίκη που ήταν και το ζητούμενο", ήταν το αρχικό σχόλιο του "Κάι".

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο και την απώλεια του Αρόγιο ήταν ειλικρινής και...αποφασιστικός: "Για μας είτε έπαιζε ο Αρόγιο είτε όχι είναι το ίδιο πράγμα. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι πρώτα απ' όλα στο να βελτιώνουμε την εικόνα της ομάδας μας. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε μία ακόμη νίκη".

Εξέφρασε δε και τις αντιρρήσεις του όταν του καταθέσαμε ένα προβληματισμό για την αποτελεσματικότητα του εξωτερικού σουτ: "Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα σ' αυτόν τον τομέα. Το Σάββατο όταν τα βάλαμε ήταν μία άλλη μέρα; Απλώς υπάρχουν καλές και κακές ημέρες, δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν πάντα τα σουτ. Νιώθω ότι αποτελούμε απειλή είτε μέσα είτε έξω από το καλάθι. Με την κατάλληλη κυκλοφορία της μπάλας θα μπουν και τα σουτ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK