Στην Κίνα το Μουντομπάσκετ του 2019

Η Κίνα θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ του 2019, λαμβάνοντας το χρίσμα από το Κεντρικό Συμβούλιο της FIBA.

Στην Κίνα το Μουντομπάσκετ του 2019

Ταξίδι στην Κίνα για τις εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ του 2019. Την απόφαση πήρε το Κεντρικό Συμβούλιο της FIBA, το οποίο συνήλθε στο Τόκιο.

Κίνα και Φιλιππίνες ήταν οι δύο υποψήφιες που έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής. Ο φάκελος της Κίνας έλαβε 14 ψήφους και των Φιλιππίνων τις μισές. Ο πρώτος που πανηγύρισε για την ανάληψη της διοργάνωσης ήταν ο Γιάο Μινγκ, ο οποίος ήταν επικεφαλής της αποστολής των Κινέζων.

Ως σωστός τζέντλεμαν ο άλλος σέντερ των Ρόκετς έδωσε τα συγχαρητήρια του στις Φιλιππίνες γιατί "υπήρξαν σπουδαίοι αντίπαλοι. Μόνο αντίπαλοι σαν κι αυτούς θα μας έφταναν στα όρια μας για ν' αποδείξουμε πόσο ικανοί είμαστε να κερδίσουμε τη διοργάνωση. Παραμένουμε φίλοι".

Ο πρόεδρος της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε δήλωσε πως "ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί οι δύο ομοσπονδίες έκαναν εξαιρετική δουλειά. Μόνο μία όμως θα φιλοξενήσει το τουρνουά και αυτή θα είναι η Κίνα".

Το Μουντομπάσκετ του 2019 θα διεξαχθεί σε οκτώ πόλεις.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ