Ο Τζινόμπιλι ξέθαψε μια απίθανη φωτογραφία: Είκοσι χρόνια με Σκόλα

Ο Μανού Τζινόμπιλι θυμήθηκε την ημέρα που συνάντησε τον Λουίς Σκόλα.

Ο Τζινόμπιλι ξέθαψε μια απίθανη φωτογραφία: Είκοσι χρόνια με Σκόλα

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ο Μανού Τζινόμπιλι θα παίξει για τελευταία φορά στην εθνική Αργεντινής. Το έχει αποφασίσει, το έχει ανακοινώσει. Μετά το φινάλε του τουρνουά δεν θα υπάρξει ποτέ συμπαίκτης με τον Λουίς Σκόλα και αυτό είναι κάτι που τον πονά ήδη.

Οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν πριν ακριβώς 20 χρόνια, στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων (U21). Τότε που ο Τζινόμπιλι ήταν 19 και ο Σκόλα, παιδί-θαύμα για την ηλικία του, 16. Έτυχε μάλιστα να συνυπάρξουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, να γνωριστούν, να πουν πολλά και έκτοτε να γίνουν φίλοι.

Προ ημερών ο Μανού καθάριζε το σπίτι, πετώντας ό,τι δεν χρειαζόταν. Και βρήκε ένα μοναδικό ντοκουμέντο. Την πρώτη φωτογραφία που είχε βγάλει δίπλα στον έφηβο Λουίς. Την ίδια φωτογραφία τράβηξαν εκ νέου πριν από μερικές ημέρες και οι διαφορές είναι τουλάχοστον εμφανείς.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος έγραψε στο ιστολόγιο που διατηρεί: " Πολλά έχουν συμβεί από εκείνη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων αμέτρητων αγώνων, χρυσών, ασημένιων, χάλκινων και απογοητεύσεων. Έχουν περάσει 20 χρόνια. O μικρός που είπαν ότι θα γίνει σπουδαίος απ' όταν ήταν 12, τα κατάφερε".

Ο Τζινόμπιλι ξέθαψε μια απίθανη φωτογραφία: Είκοσι χρόνια με Σκόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK