Αυλαία στους Ολυμπιακούς για τον Μπράιαντ

Πολύ θα ήθελε να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Κόμπε Μπράιαντ. Λέτε;

Αυλαία στους Ολυμπιακούς για τον Μπράιαντ

Ο Κόμπε Μπράιαντ λατρεύει το μπάσκετ και δεν θέλει να το αποχωριστεί. Διαφορετικά δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να δηλώσει ότι θέλει να παίξει με την εθνική των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στα 37 του ο ηγέτης των Λέικερς διάγει την τελευταία επαγγελματική σεζόν του και ψάχνει το ιδανικό φινάλε. Με τους αδυνάναμους "λιμνάνθρωπους" είναι αλήθεια πως δύσκολα θα έχει το τέλος που αξίζει στην κλάση του, ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο ωστόσο θα ήταν το ιδανικό αντίδοτο.

" Θα ήθελα πολύ να παίξω, νομίζω ότι θα ήταν κάτι απίθανο. Είμαι ένα παιδί του κόσμου. Μεγάλωσα στην Ιταλία, ξέρω πολλούς αθλητές από διάφορες περιοχές του κόσμου, από διάφορα αθλήματα. Θα ήταν σπουδαίο να παίξω σ' ένα τέτοιο περιβάλλον", δήλωσε ο Black Mamba στο Associated Press.

Ήταν σχεδόν δεδομένο ότι ο κύκλος του Μπράιαντ στη USA Team είχε κλείσει μετά το Λονδίνο. Ο ίδιος όμως εξήγησε γιατί θέλει να τον ανοίξει εκ νέου.

" Θα σήμαινε πολλά για εμένα να είμαι μαζί με αυτά τα παιδιά. Νομίζω ότι μπορώ να διευρύνεω τη σχέση που έχουμε με τα περισσότερα, να μιλάμε, να είμαστε μαζί, να συζητάμε, να καταλαβαινόμαστε. Θα ήταν διασκεδαστικό. Νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω στην ηγεσία, επίσης στέκομαι και αμυντικά καλά", προσέθεσε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK