Τρωτή η Team USA: Ούτε ο Λίλαρντ στους Ολυμπιακούς

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αποφάσισε: δεν θα "κατέβει" με την ολυμπιακή ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στους Αγώνες του Ρίο.

Τρωτή η Team USA: Ούτε ο Λίλαρντ στους Ολυμπιακούς

Τι έχουν τα έρμα και... απέχουν; Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ προστέθηκε στη λίστα των πόιντ γκαρντς που θα απουσιάσουν από την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξέλιξη που αναγκάζει τον Μάικ Σιζέφσκι ν' αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Δεδομένου ότι οι Κρις Πολ, Στέφεν Κάρι, Ράσελ Γουέστμπρουκ και Τζον Γουόλ έχουν αποσύρει ήδη τη συμμετοχή τους, οι μόνοι διαθέσιμοι στην παρούσα φάση είναι ο Κάιρι Ίρβινγκ και ο Μάικλ Κόνλεϊ, ενώ ο Κάιλ Λόουρι φέρεται ο βασικός υποψήφιος για να προστεθεί δίπλα τους.

Ο Λίλαρντ δεν ήταν στην αρχική λίστα των 30, αλλά προστέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Τώρα ίσως το βλέπει και... εκδικητικά. Επισήμως πάντως έχει πρόβλημα τραυματισμού και εξακολουθεί ν' ακολουθεί θεραπεία.

Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Λαμάρκους Όλντριτζ έχει ήδη θέσει εαυτόν εκτός και πως το ίδιο θα πράξει μέσα στις επόμενες ημέρες ο Λεμπρόν Τζέιμς, σαν να μειώνονται κάπως οι πιθανότητες των Αμερικανών για ένα τρίτο σερί χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Ήδη διαρρέει πως θα κληθούν ένας εκ των Κέμπα Γουόκερ και Αϊζάια Τόμας.

Τουλάχιστον τη συμμετοχή τους έχουν επιβεβαιώσει οι Καρμέλο Άντονι, Κέβιν Ντουράντ, ΝτεΜάρκους Κάζινς, Ντρέιμοντ Γκριν, Πολ Τζορτζ και Τζίμι Μπάτλερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK