ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ: Και ο Σλούκας ερωτηματικό για το Προολυμπιακό

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να δώσει το "παρών" στο Προολυμπιακό τουρνουά ο Κώστας Σλούκας. Διαβάστε τις σκέψεις του γκαρντ της Φενέρμπαχτσε που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ.

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ: Και ο Σλούκας ερωτηματικό για το Προολυμπιακό

Αλλιώς τα είχε στο μυαλό του και αλλιώς θ' αναγκαστεί να καταστρώσει το τελικό πλάνο του για το Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο ο Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος δεν γνωρίζει πλέον, αν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Σλούκα.

Μετά τους Σπανούλη - Ζήση που αποσύρθηκαν από την Εθνική, τους Πρίντεζη - Παπανικολάου που τέθηκαν εκτός λόγω τραυματισμού και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που παλεύει να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των Μιλγουόκι Μπακς, ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε εξελίσσεται σ' ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Πονάει ξανά

Ο 25χρονος άσος έχει αρχίσει να ταλαιπωρείται ξανά από το πρόβλημα στο πονεμένο πέλμα του και στους εν εξελίξει τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος παίζει με ενέσεις έτσι ώστε να στέκεται στο παρκέ και ν' ανταπεξέρχεται στις ανάγκες των απαιτητικών αγώνων με την Εφές.

Ο Σλούκας έχασε σχεδόν δύο μήνες από την πρώτη σεζόν του στην Τουρκία εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος και σκέφτεται πολύ σοβαρά να ξεκουραστεί και να μην επιβαρυνθεί αυτό το καλοκαίρι για ν' αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες στο άμεσο μέλλον.

ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ

Κατά πληροφορίες του Contra.gr, ο Έλληνας πλέι μέικερ έχει συζητήσει το θέμα με το ιατρικό επιτελείο της τουρκικής ομάδας και του έχει συσταθεί να μην ρισκάρει οτιδήποτε γιατί υπάρχει κίνδυνος η κατάστασή του να χειροτερέψει.

Αυτό είναι το τελευταίο που θέλει ο Σλούκας ύστερα απ' όσα πέρασε μέσα στη χρονιά και γι' αυτό κάνει δεύτερες σκέψεις σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στην αποστολή της "επίσημης αγαπημένης". Μολονότι ξέρει πως στην ανανεωμένη Εθνική θα έχει πρωτεύοντα ρόλο και ούτως ή άλλως θα είναι απαραίτητος στην προσπάθεια για πρόκριση στο Ρίο, δεν σκοπεύει να διακινδυνεύσει μια μεγαλύτερη ζημιά και να χάσει την έναρξη της επόμενης περιόδου.

Λογικά την τελική απόφασή του ο Σλούκας θα τη λάβει αφού λήξουν οι τελικοί στην Τουρκία. Και σίγουρα από το πώς θα νιώθει το πόδι του εκείνη την περίοδο. Αν οι πόνοι έχουν υποχωρήσει, ίσως τον δούμε στο Τορίνο. Διαφορετικά...

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θρίλερ με Αντετοκούνμπο: ο Giannis θέλει, οι Μπακς όχι
Χωρίς Παπανικολάου στο Προολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK