Οι ανασταλτικοί παράγοντες για το "εθνικό προσκλητήριο" του Καϊμακόγλου

Με την Εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει πλέον ζητήματα στη θέση "4", τα βλέμματα στρέφονται και στον Κώστα Καϊμακόγλου ο οποίος πάντως έχει μία σειρά από σοβαρούς λόγους να σκεφτεί πριν πει το ναι, αν το πει.

Οι ανασταλτικοί παράγοντες για το "εθνικό προσκλητήριο" του Καϊμακόγλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική μετράει απώλειες για το προολυμπιακό τουρνουά, απώλειες μάλιστα που δεν ήταν προγραμματισμένες, ειδικά κάποιες από αυτές.

Στη θέση "4", για παράδειγμα, παρατηρείται μεγάλο θέμα. Ο Γιώργος Πρίντεζης τραυματίστηκε στον τρίτο τελικό και δεν αποκλείεται να χρειαστεί ξεκούραση το καλοκαίρι για να επανέλθει δριμύτερος.

Υπάρχει ο Κώστας Καϊμακόγλου, θα σκεφτεί κάποιος. Υπάρχει όμως; Η μήπως στα 33του χρόνια ο Ελληνας φόργουορντ σκέφτεται πλέον και άλλα πράγματα;

Ο άσος της Ούνιξ είχε μία ακόμη κουραστική σεζόν εφέτος με τα χρώματα της ρωσικής ομάδας. Ειδικά οι υποχρεώσεις στην ...αχανή VTB League ήταν πολύ κουραστικές ενώ ακόμα και η σειρά των ημιτελικών με τη Ζενίτ πήγε στα πέντε παιχνίδια.

Ακόμα και σκούπα να κάνει η ΤΣΣΚΑ στους τελικούς οι υποχρεώσεις του "Κάι" θα τελειώσουν το νωρίτερο στις 6 Ιουνίου. Και το Προολυμπιακό αρχίζει στις 4 Ιουλίου.

Επειτα είναι και το άλλο. Την επόμενη σεζόν η Ούνιξ θα παίξει στη διευρυμένη Ευρωλίγκα των 30 αγώνων. Η πίεση θα είναι τεράστια, οπότε παίκτες στην ηλικία του Καϊμακόγλου είναι φυσικό να κάνουν και δεύτερες σκέψεις βάζοντας σε προτεραιότητα την καλή κατάσταση του σώματός τους.

Ειλημμένες αποφάσεις, τουλάχιστον σε επίσημη φόρμα, δεν έχει λάβει ακόμα ο άλλοτε φόργουορντ του Παναθηναϊκού και του Αμαρουσίου. Η λογική όμως λέει ότι εφέτος θα το σκεφτεί πολύ καλά, μία, δύο και τρεις φορές, πριν κάνει το βήμα να δηλώσει παρών στο προσκλήτηριο της Εθνικής. Κάτι που πάντως δεν φαίνεται πολύ πιθανό βάσει πάντα της λογικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK