Κατσικάρης: "Θέλαμε ένα τέτοιο φιλικό"

Ο Φώτης Κατσικάρης εντόπισε τις αδυναμίες της Εθνικής και περιμένει πλέον την απαιτούμενη βελτίωση.

Κατσικάρης: "Θέλαμε ένα τέτοιο φιλικό"
Κατσικάρης Ελλάδα

Στη χρησιμότητα του αγώνα με τη Σερβία στάθηκε ο Φώτης Κατσικάρης μετά το 91-76 στο Βελιγράδι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής σχολίασε: " Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό τεστ. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι κόντρα σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, που έπαιξε πιο δυνατά από εμάς. Είχαμε δύο βασικά προβλήματα και ένα τρίτο την κούραση, αλλά αυτό θα το αφήσω τελευταίο.

Το πρώτο ήταν η άμυνά μας στο ένας εναντίον ενός, όπου είχαμε αρκετά προβλήματα. Το δεύτερο είναι τα επιθετικά ριμπάουντ. Η αντίπαλός μας έβαλε πάρα πολλούς πόντους μετά από δεύτερες κατοχές και αυτό μας έφερε σε μια κατάσταση, ουσιαστικά στο τελευταίο τρίλεπτο του δευτέρου δεκαλέπτου που είχαμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να μας φύγουν στο σκορ.

Μετά στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα έπαιξε ρόλο και η κούραση, καθώς ήμασταν πάρα πολύ αργοί στις αντιδράσεις μας ειδικά στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Δεν είχαμε την κίνηση που θα θέλαμε, δεν είχαμε το transition και με αυτόν τον τρόπο η Σερβία ήλεγξε το παιχνίδι και κέρδισε. Από αυτόν τον αγώνα μπορούμε να βγάλουμε πάρα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Σίγουρα θέλαμε ένα τέτοιο φιλικό. Αυτές τις μέρες θα κάνουμε κάποιες τελευταίες διορθώσεις και ότι χρειάζεται για να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σερβία - Ελλάδα 91-76

News 24/7

24MEDIA NETWORK