Ξανάσμιξαν και έδωσαν "σόου" Ρονάλντο και Ροναλντίνιο!

Ρονάλντο και Ροναλντίνιο έγραψαν ιστορία μαζί με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και τώρα έκαναν το ίδιο σε κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση όπου απαντούσαν σε κουίζ. Δείτε VIDEOS!

Brazil's strikers Ronaldinho, left, chats with his teammate Ronaldo during a training session at the Thermoplan arena in Weggis, central Switzerland, Friday, June 2, 2006. Brazil will play against Australia, Croatia and Japan in Group F at the upcoming 2006 Soccer World Cup in Germany. (AP Photo/Fernando Llano)
Brazil's strikers Ronaldinho, left, chats with his teammate Ronaldo during a training session at the Thermoplan arena in Weggis, central Switzerland, Friday, June 2, 2006. Brazil will play against Australia, Croatia and Japan in Group F at the upcoming 2006 Soccer World Cup in Germany. (AP Photo/Fernando Llano) AP

Για ακόμα μία φορά ο ένας απέναντι στον άλλο αλλά τούτη τη φορά όχι στο γήπεδο όπου έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αλλά μπροστά στις κάμερες της βραζιλιάνικης τηλεόρασης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός "Globo Esporte" προχώρησε σε μία σημαντική επιτυχία αφού κατάφερε να εξασφαλίσει κοινή συνέντευξή τους, με το "φαινόμενο" και τον "γκαούτσο" να διασκεδάζουν ξετυλίγοντας τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας του μέσω ενός κουίζ ειδικά διαμορφωμένο για αυτούς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αμφότεροι μπορούσαν να απαντήσουν μόνο με δύο καρτέλες: R10 (για Ροναλντίνιο) και R9 (για τον Ρονάλντο), με τις δύο μορφές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου συνήθως να διαφωνούν αλλά να υπάρχουν και κάποια σημεία όπου ένωσαν τις φωνές τους.

Ξανάσμιξαν και έδωσαν "σόου" Ρονάλντο και Ροναλντίνιο!

Όπως για παράδειγμα το ποιος ήταν ο παίκτης που έστηνε τα μεγαλυτερα πάρτι, με τον Ρονάλντο να δηλώνει μάλιστα πως "είμαι ανίκητος σε αυτό", αλλά και στο ποιον χρίζουν διάδοχό τους, με τον Νεϊμάρ να αποσπάει τα κολακευτικά τους σχόλια.

Όσον αφορά στο καλύτερό τους γκολ; Ο Ρονάλντο γύρισε 21 χρόνια πίσω και στην τρελή κούρσα που είχε ξεκινήσει πίσω από το κέντρο του γηπέδου σε εκτός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα με την Κομποστέλα ενώ ο Ροναλντίνιο πήγε στο 2005, και το γκολ του στον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα με 3-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Bernabeu".

"Με θυμούνται παντού χάρη σε εκείνο το γκολ...", ήταν η αφοπλιστική ατάκα του.

Photo Credits: AP Photo/Fernando Llano

News 24/7

24MEDIA NETWORK