Σχορτσανίτης: "Ζητώ συγγνώμη αλλά θόλωσα"

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης παρουσιάστηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ισραηλινής λίγκας, όπου απολογήθηκε για το επεισόδιο με τον οπαδό της Χάποελ Τελ Αβίβ, τονίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει.

Σχορτσανίτης: "Ζητώ συγγνώμη αλλά θόλωσα"

Συγγνώμη για τη συμπεριφορά του ζήτησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κατά την απολογία του στην πειθαρχική επιτροπή της ισραηλινής λίγκας για το επεισόδιο με τον οπαδό της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο άσος της Μακάμπι επεσήμανε πως δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο οπαδό, αλλά το γεγονός πως έβριζε τα παιδιά του θόλωσαν την κρίση του.

Συγκεκριμένα ο "Σόφο" είπε: "Όταν το παιχνίδι τελείωσε πήγαινα προς τα αποδυτήρια και ένας οπαδός με έβριζε συνέχεια. Τον άκουγα να βρίζει τη μητέρα μου και συνέχισα το δρόμο μου. Όταν άκουσα να βρίζει τα παιδιά μου άρχισα να τον κυνηγάω. Παίζω μπάσκετ πολλά χρόνια και δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιες ύβρεις. Ζητώ συγγνώμη για την αντίδρασή μου, ξέρω πως σαν αθλητής πρέπει να αποτελώ παράδειγμα και η συμπεριφορά μου δεν ήταν η πρέπουσα.

Ουδέποτε έχω επιτεθεί σε οπαδούς παρά τα όσα έχω ακούσει στην καριέρα μου στην Ελλάδα. Αυτός ο οπαδός ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου και μου έλεγε φρικτά πράγματα. Έπρεπε να τον αγνοήσω, αλλά δεν άντεξα. Τα συναισθήματα με κυρίευσαν και θόλωσαν την κρίση μου. Λυπάμαι πολύ, δεν ξέρω τι να πω, αλλά τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά και χτύπησε ευαίσθητες χορδές. Δεν πήγαινα να χτυπήσω τον οπαδό αυτόν. Ήθελα να τον τρομάξω. Με έχουν μάθει να μη χτυπάω άλλους ανθρώπους. Ήθελα να του δείξω πως δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα".

Η πρόταση του εισαγγελέα είναι να τιμωρηθεί ο Σχορτσανίτης με 8 αγωνιστικές κι άλλες 8 με αναστολή, πρόστιμο 40.000 δολαρίων και 40 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Θυμηθείτε το επεισόδιο με την επίθεση του Σχορτσανίτη.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Γ. Συρίγου: Δεν είναι λύση οι καυγάδες

Σχόλιο Σ. Καραΐνδρου: Η βία του Σχορτσανίτη και η βία των φιλάθλων

News 24/7

24MEDIA NETWORK