Παπαθεοδώρου: "Ξέρουμε την Ισπανία, την κερδίσαμε πέρυσι"

Μόνο κέρδη έφερε κατά τον Ηλία Παπαθεοδώρου η νίκη-πρόκριση επί της Τυνησίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε επίσης για τον προημιτελικό με την Ισπανία.

Παπαθεοδώρου: "Ξέρουμε την Ισπανία, την κερδίσαμε πέρυσι"
Παπαθεοδώρου

Ικανοποιημένος ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής Εφήβων επί της Τυνησίας, σχολίασε και τον προημιτελικό της Παρασκευής με την Ισπανία.

" Ήταν ένα παιχνίδι που το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα. Ξέραμε ότι είμαστε καλύτεροι από την Τυνησία. Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε rotation και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Χρησιμοποιήσαμε το παιχνίδι για δύο λόγους: να μπούμε σε μια διαδικασία καλού ρυθμού για κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής γιατί τους χρειαζόμαστε όλους και να βάλουμε ξανά στην ομάδα του Βασίλη, η επιστροφή του οποίου μας χαροποιεί όλους.

Η Ισπανία είναι μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε και πέρυσι στο Ικόνιο. Την κερδίσαμε τότε σε δύο παρατάσεις. Είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες, παίζει το γνωστό ισπανικό στυλ, με ταχύτητα, ενέργεια και καλό επιθετικό τρανζίσιον. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι, θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει και τα παιδιά ξέρουν τη σημασία του αγώνα. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου και θα δώσουμε το 100%".

News 24/7

24MEDIA NETWORK