Παπαθεοδώρου: "Σημασία έχει η νίκη"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Δομικανικής Δημοκρατίας, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι διεθνείς μας θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Παπαθεοδώρου: "Σημασία έχει η νίκη"
INTIME SPORTS

Η Εθνική Εφήβων διπλασίασε τη νίκη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κρήτης. Νίκησε 70-65 τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Τρίτη (20:30) θα παίξει με τη Σερβία για την πρωτιά του ομίλου της.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Εθνική θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο εξελίχθηκε έτσι όπως το περιμέναμε. Η ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας είχε δείξει καλά δείγματα γραφής και στο χθεσινό παιχνίδι με τη Σερβία. Ήταν μια ομάδα που μας χάλασε το ρυθμό στην επίθεση, τα παιδιά όμως έδειξαν χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία. Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά 6-8 πόντων που ήταν μεγάλη για το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρόλα αυτά στο τέλος φτάσαμε στη διαδικασία των βολών και εκεί μπορέσαμε και κερδίσαμε. Τα παιδιά έτρεξαν έκλεψαν κάποιες μπάλες και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σημασία έχει η νίκη και στην πορεία πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Αυτή η ομάδα, επειδή την ξέρω πολύ καλά, μπορεί να παίξει πάρα πολύ καλό μπάσκετ".

Για την κατάσταση του Χαραλαμπόπουλου και το παιχνίδι με τη Σερβία: "Δεν είναι τίποτα σίγουρο για τον Χαραλαμπόπουλο. Αύριο το βράδυ θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Το σημαντικό για μας είναι ο Βασίλης να είναι 100% υγιής και έτοιμος. Αν δεν είναι θα περιμένουμε θα κάνουμε υπομονή. Η Σερβία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι ματς κατάταξης και είναι πολύ σημαντικό. Θα ξεκουραστούμε σήμερα το βράδυ και από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έρχεται".

Διαβάστε ακόμα:

Ελλάδα - Δομινικανή Δημοκρατία 70-65

News 24/7

24MEDIA NETWORK