Μαλαισία: Δέχεται 100+ πόντους σε κάθε ματς και σκοράρει κάτω από 50!

Για παγκόσμιο (αρνητικό) ρεκόρ βάζει υποψηφιότητα η Μαλαισία στο Πανασιατικό Κύπελλο μπάσκετ 2015, η οποία δέχθηκε τριψήφιο αριθμό πόντων σε κάθε αγώνα, ενώ μετά βίας πέτυχε 50 ανά παιχνίδι!

Μαλαισία: Δέχεται 100+ πόντους σε κάθε ματς και σκοράρει κάτω από 50!

Λίγοι είναι οι φίλαθλοι στην Ευρώπη που παρακολουθούν το Πανασιατικό Κύπελλο μπάσκετ. Ωστόσο, όσοι έχουν δει έστω κι έναν αγώνα έχουν προσέξει το εξής παράδοξο που ακούει στο όνομα, Μαλαισία. Για όσους δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, εμείς είμαστε εδώ.

Μαλαισία: Δέχεται 100+ πόντους σε κάθε ματς και σκοράρει κάτω από 50!

Βλέπετε η χώρα της ανατολικής Ασίας αποτέλεσε το σάκο του μποξ στη διοργάνωση. Κι αυτό γιατί σε μόλις τρία παιχνίδια κατάφερε να πετύχει συνολικά 163 πόντους και έχει δεχθεί 343! Δεν δέχθηκε σε κανένα από τα τρία παιχνίδια λιγότερους από 100 πόντους, ενώ στην επίθεση πάλεψε μόνο στο πρώτο ματς. Κόντρα στην... Ινδία έβαλε 73 ωστόσο δέχθηκε 102 και κάπου εκεί φαίνεται πως τα παράτησε.

Στο δεύτερο ματς ενάντια στην Ιαπωνία πέτυχε μόλις 48 και δέχθηκε 119, ενώ με αντίπαλο το Ιράν σημείωσε 42 πόντους και δέχθηκε 122. Όπως είναι λογικό, η ομάδα αποκλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τη συνέχεια τη διοργάνωσης.

Όσον αφορά τους παίκτες της, αξίζει να σημειώσουμε πως αποτελεί μία από τις πιο κοντές ομάδες του τουρνουά, με μέσο όρο ύψους στη 12άδα της που ξεπερνάει ελάχιστα το 1.80. Παράλληλα, ο πιο κοντός της παίκτης έχει ύψος μόλις 1.75. Λίγο πιο ψηλός δηλαδή από τον Λιονέλ Μέσι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK