Ρεκόρ Γκίνες: Καλάθι από τα 126,5 μέτρα!

Μία ομάδα Αυστραλών έχει βάλει στόχο να τρελάνει το μπασκετικό κοινό, αν κρίνει κανείς από τα συνεχόμενα κατορθώματά της. Δείτε σε video το τελευταίο επίτευγμά της, το οποίο μπήκε στα Ρεκόρ Γκίνες!

Ρεκόρ Γκίνες: Καλάθι από τα 126,5 μέτρα!

Αρχικά, οι παρουσιαστές της εκπομπής "How Ridiculous" της Αυστραλίας έβαλαν καλάθι από τα 66,89 μέτρα, εν συνεχεία από τα 91,1 και, τέλος, βρέθηκαν στο φράγμα "Gordon Dam" που βρίσκεται στην Τασμανία, προκειμένου να σπάσουν το φράγμα των 126,5 μέτρων!

Δείτε το επίτευγμά τους:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ