Στο Hall of Fame της FIBA ο Μάικλ Τζόρνταν

Μέλος του Hall of Fame της FIBA θα γίνει σε δύο μήνες ο Μάικλ Τζόρνταν και άλλοι οκτώ κορυφαίοι μπασκετμπολίστες της ιστορίας.

Στο Hall of Fame της FIBA ο Μάικλ Τζόρνταν

Το διοικητικό συμβούλιο της FIBA ανακοίνωσε ότι από τις 19 Σεπτεμβρίου ο Μάικλ Τζόρνταν και άλλοι οκτώ σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος θα καταχωρηθούν στο Hall of Fame.

O εκ των κορυφαίων (αν όχι ο κορυφαίος) μπασκετμπολίστας όλων των εποχών έχει ήδη συμπεριληφθεί στο "Naismith Memorial Basketball Hall of Fame" τόσο ατομικά όσο και ως μέλος της "χρυσής" εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, αποκαλούμενης και Dream Team του 1992.

Εκτός από τον Μάικλ Τζόρνταν, στο Hall of Fame της FIBA θα συμπεριληφθεί ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, η Αν Ντόνοβαν, ο Βλάντιμιρ Τσατσένκο, ο Ρουπέρτο Ερέρα Τάμπιο, ο Αντουάν Ριγκοντό, η Γιαν Στέρλινγκ, ο Ρομπέρ Μπλανσάρ και ο Νόα Κλίγκερ.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Λιλ της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου κάποιου αγώνα του Ευρωμπάσκετ στις 20 Σεπτεμβρίου.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ