Το πρώτο καλάθι του Πακιάο

Ο Μάνι Πακιάο αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να ασχοληθεί με το μπάσκετ, σημειώνοντας μάλιστα την Κυριακή (25/10) το πρώτο του καλάθι στο πρωτάθλημα της χώρας του. Δείτε το σε VIDEO.

Το πρώτο καλάθι του Πακιάο

Εκτός από θρύλος του μποξ, ο Μάνι Πακιάο είναι και μεγάλος φαν του μπάσκετ, σε σημείο που πέρυσι ξεκίνησε να αγωνίζεται σε ομάδα στις Φιλιππίνες.

Ο 36χρονος αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να ασχοληθεί πιο εντατικά με την "πορτοκαλί θεά". Πέρυσε αγωνίστηκε σε μερικά παιχνίδια των Mahindra Enforces, ολοκλήρωσε όμως τη σεζόν άποντος, έχοντας 0/6 σουτ.

Φέτος ξεκίνησε καλύτερα, σημειώνοντας το πρώτο του καλάθι κόντρα στους Rain or Shine. Δείτε το:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ