Ο Ζήσης έβαλε τους Γερμανούς να χορέψουν.... συρτάκι

Την ώρα που χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού μαζεύονταν στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσουν το νταμπλ, ο Νίκος Ζήσης, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, χόρευε με τους Γερμανούς συρτάκι σε πλατεία και παίρνοντας το μικρόφωνο άρχισε να δίνει το ρυθμό με "ώπα, ώπα" και "πάμε πάμε!". Δείτε το απίθανο VIDEO.

Ο Ζήσης έβαλε τους Γερμανούς να χορέψουν.... συρτάκι

Δυο άκρως επιτυχημένες σεζόν μετράει ο έμπειρος γκαρντ με την φανέλα της Μπάμπεργκ, αφού έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Το βράδυ της Κυριακής (11/6) ο Νίκος Ζήσης έδωσε ελληνικό χρώμα στους πανηγυρισμούς για το νταμπλ, σε μία πλατεία που ήταν γεμάτη με χιλιάδες φιλάθλους!

Αφού έσυρε πρώτος το χορό, στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο και άρχισε τα "πάμε! πάμε"!, "ώπα!, ώπα!" ενώ πίσω ακουγόταν... συρτάκι.

Φυσικά στη σκηνή που στήθηκε ήταν συμπαίκτες του με ποτήρια γεμάτα μπύρα, μέλη της διοίκησης και ο Αντρέα Τρινκέρι. Από κάτω χιλιάδες Γερμανοί φίλαθλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και έδειξαν πως στη χαρά δεν υπάρχουν... σύνορα.

Η Βαμβέργη είναι μία πόλη περίπου 73.000 κατοίκων που λατρεύει τον αθλητισμό και όπως είναι λογικό δίνουν το "παρών" σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Το βίντεο μοιράστηκε στα social media η Μπάμπεργκ και όπως καταλαβαίνετε έγινε αμέσως... viral.

News 24/7

24MEDIA NETWORK