Δημοσιογράφος - ατζέντης σημειώσατε άσο!

Τελικά ο... πόλεμος που ξέσπασε στο twitter ανάμεσα σε δημοσιογράφο και ατζέντη μπασκετμπολίστα έβγαλε νικητή τον πρώτο, αφού ο μάνατζερ αναγκάστηκε να ανακοινώσει στο λογαριασμό του την... ήττα του!

Δημοσιογράφος - ατζέντης σημειώσατε άσο!
michael roll

Διαδικτυακός "πόλεμος" ξέσπασε ανάμεσα στον γνωστό ισραηλινό ρεπόρτερ Ντέιβιντ Πικ και τον Senior Director της εταιρείας Octagon Γιώργο Δημητροπουλο, με αφορμή την αποδέσμευση του Αμερικανολιβανέζου γκαρντ Μάικλ Ρολ από την τουρκική Μπεσικτάς και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρχικά ο Δημητρόπουλος το πρωί της Κυριακής με τουίτ ανέφερε οτι ο Ρολ δεν έκανε χρήση της οψιόν για παραμονή στη Μπεσικτάς και πλέον είναι ελεύθερος, αλλά και ότι τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί η επόμενη ομάδα του. Δύο ώρες αργότερα ο Πικ "τιτίβισε" πως σύμφωνα με πηγές (του) κοντά στο παίκτη η επόμενη ομάδα του Ρολ θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ για να αντιδράσει ο Δημητρόπουλος απαντώντας:

"Πηγές κοντά στον Ρολ ποτέ δεν είπαν το παραμικρό σε ρεπόρτερ που μετέφερε το ρεπορτάζ. Δεν μας αρέσει αυτός ο τύπος (σ.σ. ο Πικ) ούτε οι μέθοδοί του". Η κατάληξη; Λίγη ώρα μετά το tweet του Δημητρόπουλου ανακοινώθηκε η συμφωνία του Ρολ με τη Μακάμπι...

Δημοσιογράφος - ατζέντης σημειώσατε άσο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK