Η adidas άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού

Η adidas άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού λανσάροντας το αγαπημένο μπασκετικό παπούτσι Harden Vol. 1 με τον πιο πρωτότυπο τρόπο (φωτογραφίες).

Η adidas άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού

- Πάνω από 1.500 fans είδαν τον James Harden να ‘ζωντανεύει’ μέσω Virtual Reality και να τους παρουσιάζει ο ίδιος το νέο μπασκετικό παπούτσι της adidas, το Harden Vol. 1.

- Κορυφαίοι μπασκετμπολίστες της χώρας επισκέφτηκαν το Virtual Reality box στο adidas Store του The Mall Athens και στο Cosmos Sport στο Περιστέρι.

Η adidas έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις λανσάροντας το Harden Vol. 1 με τον πιο πρωτότυπο τρόπο, μέσα από την αξέχαστη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας ‘Play Harden’. Δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στήθηκαν για μία ολόκληρη εβδομάδα στο adidas Store του The Mall Athens και στο Cosmos Sport στο Περιστέρι.

Η adidas άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού

Από το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου πάνω από 1.500 φίλοι του μπάσκετ επισκέφθηκαν τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο adidas Store του The Mall Athens στο Μαρούσι και στο Cosmos Sport στο Περιστέρι, είδαν τον James Harden να «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια τους και μοιράστηκαν την εμπειρία με κορυφαίους παίκτες της χώρας. Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου οι superstars του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουρούσης, Αντώνης Φώτσης, Mike James και Λευτέρης Μποχωρίδης βρέθηκαν στο adidas Store του The Mall Athens όπου αναμετρήθηκαν με τον James Harden σε ένα ιδιαίτερο «μονό». Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου σειρά είχαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αθηναίου και Δημήτρης Αγραβάνης, αυτή τη φορά στο Cosmos Sport στο Περιστέρι, όπου οι «κόκκινοι» φόρεσαν τη 3D μάσκα και έζησαν την ανεπανάληπτη VR εμπειρία.

Η adidas άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού

Με την ενέργεια ‘Play Harden’, η adidas επιβεβαίωσε ξανά τη δυναμική της και τη συνεχή δέσμευσή της για καινοτομία σε ό,τι αφορά στα σπορ αλλά και στο στυλ. Το Harden Vol. 1 κέρδισε τις εντυπώσεις όλων με τις κορυφαίες τεχνολογίες και το μοναδικό design που διαθέτει, κάνοντας το να ξεχωρίζει εντός και εκτός γηπέδου.

Tο Harden Vol. 1 είναι διαθέσιμο στο adidas Store στο The Mall Athens και στο Cosmos Sport στο Περιστέρι καθώς και σε άλλα επιλεγμένα adidas Stores και συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Play hard, play harder, play Harden!

#HardenVol1

Σχετικά με την κατηγορία adidas Basketball

H adidas, για περισσότερα από 60 χρόνια, προμηθεύει με καινοτόμα προϊόντα τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, από τους θρύλους του παρελθόντος μέχρι τους σημερινούς superstars, όπως οι James Harden, Damian Lillard, Derrick Rose, Andrew Wiggins, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης.

Η adidas άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού

News 24/7

24MEDIA NETWORK