Η συζήτηση με τον Τάσο Μαγουλά

Ο Τάσος Μαγουλάς συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη και τον "τελικό" με Χίμκι, τη διαιτησία, τις μεταγραφικές βλέψεις του Παναθηναϊκού, τον τραυματισμό του Παππά, την κόντρα FIBA-Euroleague και το μέλλον της Εθνικής Ελλάδας.

Η συζήτηση με τον Τάσο Μαγουλά
Βασιλειάδης-Ιβάνοβιτς-Διαμαντίδης-Σπανούλης-Ίβκοβιτς-Μαυροκεφαλίδης
12:45
Σε λίγα λεπτά, ο Τάσος Μαγουλάς ανοίγει την κουβέντα για τους "αιώνιους" και την Ευρωλίγκα, για τις ομάδες της Basket League και για όλα τα θέματα του μπάσκετ. Στείλτε από τώρα τις ερωτήσεις σας
13:31
Πάμε χωρίς πολλά πολλά διότι καθυστέρησαμε. Συγνώμη για το χρόνο που έφυγε.
13:32
vangelis : τασο που εισαι? λειπεις απο το σαιτ....τι εγινε και δεν ειναι πια σχεδον καθημερινη η παρουσια σου οπως παλια?
13:32
Βαγγέλη μου, δεν λείπω καθόλου διότι το σάιτ κάνει καλή δουλειά. Λόγω μίας ενασχόλησης με την ομοσπονδία μπάσκετ του Κατάρ, ένα πολύ συγκεκριμένο πρότζεκτ, με στέλνει εκτός Ελλάδας.
13:33
Γιωργοςτρικαλα13 : Καλημέρα τασο.νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του παο δεν είναι τα αργά πόδια του μιρο,αλλά η περιφερειακή άμυνα που παίζουμε συνολικά.ακόμα και στην α1 δεχόμαστε δέκα τρίποντα μ.ο θέλω την γνώμη σου τασο και αν διορθώνεται αυτό το πράγμα σε αυτή τη χρονική περίοδο που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα.ευχαριστώ.
13:34
Πολύ σωστή προσέγγιση. Συνολικά ο Παναθηναϊκός δεν καλύπτει τις αδυναμίες των παικτών του. Γι αυτό και θέλει τον Κούζμιτς κάποια λεπτά ο Τζόρτζεβιτς. Φέτος θα καλυφθεί με αρκετές αλλαγές.
13:34
Basket : Χαίρε. Θεωρώ οτι αν λειτουργήσει αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη διάρκεια το σχήμα με Φωτση-Γκιστ δυναμώνει ο Παο. Εσυ ;
13:34
Μπορεί να λειτουργήσει, αν αλλάξει ο τρόπος άμυνας ώστε ο Γκιστ να κάνει αυτό που μπορεί στην άμυνα και όχι να μαρκάρει δυνατότερους παίκτες στην ρακέτα.
13:35
αγης : Το κίνητρο μπορεί να κερδίσει την κούραση από τα συνεχή δυσκολα παιχνίδια του οσφπ και να πάρει διπλό στην κιμκι με το τρομερό ροστερ και μία ηττα εντός(ρεαλ)?
13:36
Δεν είναι τόσο καλή ομάδα η Χίμκι, όσο έχει εξαιρετικές μονάδες. Αν βρεθούν σε καλό βράδυ, ο Ολυμπιακός έχει σοβαρό πρόβλημα. Κούραση δεν θα έπρεπε να υπάρχει με τόσο μεγάλο ρόστερ και λύσεις. Θεωρητικά. Ο Ολυμπιακός έχει την...τεχνογνωσία να κερδίσει την Χίμκι. Στα συν πως άλλαξαν προπονητή και αυτά μπερδεύουν.
13:36
Αρειανός : Τάσο καλησπέρα, πότε επιτέλους θα μάθουν να σέβονται τον Αρη οι διαιτητές; Πότε θα παίζουν 50-50; Ο Αρης θα γιγαντώσει ξανά είτε το θέλουν είτε όχι.
13:36
Γεώργιος : Για τη νέα σεζόν προτείνω την πλαισιωση στα γκαρ με τον Ερτελ διπλα στον Καλαθη. Δημιουργία και σουτ μάλιστα απο ντρίμπλα κιολας. Εφικτον ;
13:37
Όχι με τον Τζόρτσεβιτς διότι το σκεπτικό του, για μένα σωστό, είναι να έχει ξεκάθαρες θέσεις. Ασος, δύο, τριάρι. Λόγω Διαμαντίδη παίζει με δύο οργανωτές. Ο Ουίλιαμς έχει τέτοια στοιχεία αν θέλει να οργανώσει.
13:38
giannis : O ολυμπιακος κερδισε η ο Αρης αυτοκτονησε στο τελος?
13:38
Κέρδισε ο Ολυμπιακός λόγω προσωπικοτήτων. Ο Άρης με γνώμονα το ρόστερ του, έπαιξε πολύ καλύτερα αλλά δεν διαθέτει πολλές  μονάδες με προσωπικότητα. Λογικό αν σκεφτούμε την χαώδη διαφορά σε προϋπολογισμό.
13:39
greg : ΤΑΣΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΕ ΧΑΝΤΕΡ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ;ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ;
13:39
Το απόγευμα θα γίνει γνωστό.
13:39
Kirrrr : O white του άρη ίσως με χρήματα ανταλλαγή με αγραβάνη για να χτίσει εναν ελληνικο κορμο και ο αρης πως σου φαινεται? νομίζω και οι 2 κερδισμενοι!! πριντεζης και white πω πω...
13:40
Ταπεινή γνώμη, υπάρχουν πολύ καλύτεροι του Γουάιτ με τα χρήματα που δίνει ο Ολυμπιακός. Αν ακολουθηθεί η πεπατημένη, μόνο από Ευρώπη, τότε μοιάζει καλή λύση αν και λογικά ο Μίλερ αρέσει περισσότερο.
13:40
basilhs : ti ginetai me pappa
13:41
Το καλοκαίρι τα σπουδαία. Τώρα χαμηλοί τόνοι από όλους.
13:41
tzon : ena sxolio gia th diaithsia??
13:43
Έχασαν ένα σημαντικό σφύριγμα, το καλάθι του Μακνίλ τρία λεπτά πριν το τέλος με το σκορ ισόπαλο. Στα φάουλ ακολούθησαν την ίδια λογική. Σφύριξαν πολύ όπως τους υποχρέωσαν οι 2 προπονητές οι οποίοι είχαν σχεδιάσει κυρίως αμυντικό παιχνίδι. Νομίζω πως θα μπορούσαν να δώσουν ακόμα πιο πολλά φάουλ από το ξυλίκι που έπεφτε.
13:43
Δημήτριος : Υπάρχει όντως οψιόν ανανέωσης από τον ΠΑΟ στο συμβόλαιο του Έλιοτ Γουίλιαμς κι αν ναι μέχρι πότε μπορεί να την σπάσει ο παίκτης και να φύγει στο NBA?
13:44
Λογικό να υπάρχει, αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν καθορίζει τα πάντα. Καλό είναι να ολοκληρώσει την χρονιά ο Γουίλιαμς για να έχουμε πλήρη εικόνα.
13:44
γιωργος : εκτίμηση για το ματς του ολυμπιακού στο χίμκι? διαφορετική η χίμκι λόγω ιβάνοβιτς (εννοώ όσον αναφορά άμυνα)
13:45
Αυτή η αλλαγή είναι που δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό διότι ο Ιβάνοβιτς έχει άλλη φιλοσοφία από τον Κουρτινάιτις. Αν επιμείνει, η ομάδα του ίσως μπερδευτεί. Αλλά έχει εξαιρετικές μονάδες η Χίμκι. Επίσης σημαντικό τί άμυνα θα παίξει στον Σπανούλη.
13:45
ΜΙΧΑΛΗΣ : Μετα το σοβαρο τραυματισμο του Βεσελι βλεπεις τη Φενερ στο F4? Ο Σλουκας πασχει ακομα απο εκεινο το στραβοπατημα πριν κανα μηνα η εχει κατι νεο?
13:46
Με το ρόστερ που έχει; Γιατί όχι; Πολλές λύσεις με τόσα χρήματα.
13:46
soz77 : ο Ολυμπιακός,αν περάσει και βγει τρίτος, πιστεύω περνάει την Κουμπαν. Όπως και το ίδιο πιστεύω και για Παναθηναικό με Λαμποραλ. Η γνώμη σου?(μιλώντας πάντα υποθετικά οτι θα έρθουν έτσι τα πράγματα)
13:47
Τα καλύτερα σταυρώματα, αλλά ένα είναι το καλό: Πλέι οφ αιωνίων.
13:47
Δημητρης Γκύζη : Τώρα που αποσύρεται ο 3D η μόνη λύση είναι να έρθει ο Stephen Curry!! Ο Williams είναι ημίμετρο.
13:47
Berry Berry : Πρόβλεψη για το Χίμκι -Ολυμπιακος;
13:47
Γιαννης : Καλημέρα Τάσο. Συμφωνώ απόλυτα με τους Αγγελόπουλους που δεν έδιωξαν τον Σφαιρόπουλο μετά από κακές ήττες αφου στα τελευταία ματς δείχνει ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Συμφωνείς;
13:49
Μα θα ήταν αστείο. Το καλοκαίρι άρχισε να οικοδομεί την δική του ομάδα, θέλει χρόνο. Βεβαίως κι έγιναν λάθη, αλλά μία ομάδα οφείλει να βλέπει πιο μακριά και να αξιολογεί συνολικά.
13:49
Panos : Ποια η άποψη για το όλο θέμα με FIBA και Euroleague. Εγώ πιστεύω ότι για να κερδίσει το μπάσκετ σαν άθλημα θα πρέπει σε βάθος χρόνου η Euroleague να υποσκελιστεί από τις διοργανώσεις της FIBA. Δεν είναι καλό για το άθλημα να φτιάχνεις λίγκα στην ευρώπη με 10 ελιτ οικονομικά ομάδες και να αδιαφορείς για τις υπόλοιπες που ανεβαίνουν ή φιλοδοξούν να ανέβουν
13:51
Είναι πολύ μέτριος ο σχεδιασμός και των δύο διότι η Φίμπα ξεκίνησε και αυτή για κλειστό πρωτάθλημα. Μόλις είτε η Ευρωλίγκα να ...κλειδώνει το άνοιξε. Πάνο έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν γίνεται το μπάσκετ να κλειδώνει και να μην ψάχνει νέες αγορές, ενώ το ποδόσφαιρο ανοίγεται. Την ευθύνη φέρουν, οι 6-7 δυνατές ομάδες που θέλουν έσοδα για να συντηρήσουν τα τρελά ρόστερ τους.
13:51
ΜΙΧΑΛΗΣ : Θα πονταρες στα σπιρουνια στους τελικους της Δυσης? ή δεν εχουν τυχη απεναντι στα δίδυμα πολυβολα? επισης Καουν γιατι δεν παιζει στους Καβς? ειναι χειροτερος απ τους αλλους?
13:51
Αν είναι φρέσκος ο Ντάνκαν, ναι μπορούν να περάσουν. Ο Καούν νομίζω τελείωσε από τους Καβς. Το ερώτημα είναι γιατί πήγε...Ναι, πολύ.
13:51
Τηλέμαχος13 : Τάσο Καλημέρα..Ενημέρωσέ μας τι έχει γίνει με Παππα??Ποιος είναι ο λόγος που έφαγε τιμωρία??Θα επιστρέψει στην ομάδα ή έχει τελειώσει??Ευχαριστώ
13:52
Από όσα είδαμε και μάθαμε, δεν ήταν έτοιμος μετά την σοβαρή επέμβαση. Αυτό τον άγχωσε και όταν ο Παππάς αγχώνεται... Νομίζω πως ήταν η σωστή επιλογή να ηρεμήσουν όλοι σε μία δύσκολη σεζόν.
13:52
Γιώργος_μπάσκετ : Με κακό Καλάθη ο Παο θα δυσκολεύεται. Ο Χεινς δείχνει πολύ επιρρεπής στο λάθος. Στην Τουρκία του έδωσε περισσότερο χρόνο λόγω των πολλών φάουλ των άλλων περιφερειακών. Απαράδεκτη επιλογή Τζόρτζεβιτς να βάλει και τις 2 βολές. Λίγα παιχνίδια έχουν χαθεί με επαναφορά 2 δευτερολέπτων;;
13:53
Puncher : Άμα ήσουν μπασκετμπολίστας του ΟΣΦΠ , ποιον διαιτητή θα ήθελες για καλύτερο σου φίλο ?
13:53
Θα πρόσεχα τις παρέες μου. Δεν μιλώ με...αγνώστους.
13:53
ΘΑΝΑΣΗΣ : ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΣΟ. ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΠΟΙΟ ΤΕΣΣΑΡΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;
13:54
Αμερικανός  και υπάρχει...πληθώρα.
13:54
Τηλέμαχος13 : Τι εννοείς ρε Τάσο για Παππά??Τι έχει γίνει, πες μας...Για φέτος είναι εκτός??Τι έκανε??Σε τι φάση βρίσκονται??
13:54
Νομίζω εξήγησα. Μπήκε σε πάγο η σχέση μέχρι το καλοκαίρι. Ας πούμε ένα...διάλλειμα.
13:54
Panos : Θα έπρεπε να παίζουν περισσότερο ο Παπαγιάννης με τον Χαραλαμπόπουλο - αλλιώς νομοτελειακά αυτά τα πολύ ταλαντούχα παιδιά θα φύγουν ή θα καταστραφούν μένοντας στάσιμοι. Και είναι κρίμα γιατί στο παρελθόν έτσι κέρδισε έλληνες που έμειναν για χρόνια ή και τελίωσαν την καριέρα στον ΠΑΟ(πχ ο αλβερτης παλιά)
13:55
ΜΙΧΑΛΗΣ : Κουζμινσκας ή Κουινσι Μιλερ για ΠΑΟ τουχρονου? τι κασε εχουν?
13:56
Ο Κουζμίνσκας λόγω στάτους κοινοτικού δεν είναι φτηνός. Ο Μίλερ πρέπει να παίρνει 80.000 δολάρια. Του χρόνου; Ε, πληρώνεις και τον παίρνεις. Όταν δεν το ψάχνεις, πρέπει μετά να έχεις μεγάλη τσέπη.
13:56
ΒΑΣΙΛΗΣ : Καλησπέρα. Ξέρετε γιατί έχει παααρα πολυ καιρό να βγεί η εκπομπή superbasketball? Μας έχει λείψει..
13:56
Στα μεγάλα μπασκετικά ραντεβού.
13:56
giannis : ok δεκτη η προσωπικοτητα του ολυμπιακου....αλλα το ματς το ειδες?καθαρη αυτοκτονια του αρη ηταν..με τη βοηθεια και των γκρι....
13:56
Xristos : Πιστευω πως ο ολυμπιακος χρειαζεται εναν σκορερ στην περιφερεια του..ερχεται και η ωρα της αποχωρησης του σπανουλη..Πρεπει να βρει κατι καλο απο το καλοκαιρι για να δεσει με την ομαδα και να προσφερει για πολλα χρονια..Τον αντι σλουκα δλδ..
13:56
Puncher : Μια ακόμα ερώτηση , το είδες σίγουρα το παιχνίδι χθες ή ποντάρεις στο γεγονός ότι ήταν μια από τα ίδια ?
13:57
Δεν θα τολμούσα να πάρω θέση αν δεν το έβλεπα.
13:57
Μανος : Τασο καλημερα..Εχουμε καμια πληροφορια για τον παιχτη που θα παρει η ΑΕΚ?Για το καλοκαιρι βλεπεις να επιστρεφουν Ζησης και Μπουρουσης?
13:58
Αν η ΑΕΚ δεν καταστρώσει συγκεκριμένο πλάνο-σχεδιασμό, δεν θα έχει σημασία ποιον θα φέρει. Από διοίκηση, προπονητή, παίκτες τα πάντα πρέπει να γίνονται βάσει πλάνου.
13:58
Panos : Να σε ρωτήσω και για το NBA, ποιες οι προβλέψεις για τα πλεϊ οφ και γιατί πιστεύεις κάποιες ομάδες πρακτικά πάτωσαν αν και τις περιμέναμε καλύτερες φέτος;(πχ bulls, pelicans, bucks, sacramento, ακόμα και η washington)
14:00
Οι Κινγκς λογικό με τον Ντίβατς και την παρέα του να προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε Καρλ και Κάζινς, χωρίς να έχουν πραγματική επαφή με το ΝΒΑ για χρόνια. Οι Πέλικανς είχαν τον τραυματισμό του Χόλιντεϊ και  μετά του Ντέιβις αλλά θα είναι καλοί στο μέλλον. Οι Μπακς άλλαξαν στυλ με τον Μονρό και δεν προσαρμόστηκαν.
14:01
Πάνος-Λονδίνο : Κύριε Μαγουλά καλησπέρα, πως κρίνεται τον Γιανκούνας της Ζαλγκίρις ως αντικαταστάτη του Φώτση στο 4 σε περίπτωση αποχωρησής του, είναι εφικτό οικονομικά?
14:02
Στα 32 πια. Δεν έχει πολλά να προσφέρει.
14:02
DIO 8 : ENA KΑΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ
14:02
sotiris : kanoun oneira oloi gia white pros olous tou kalothelites. o aris tou laskari den tha kanei antalages den tha pairnei daneikoys. tha pairnei opion thelei vasi planou tha krataei opion thelei vasi planou gia na parei xana to protathlima.ayta
14:03
mike 7 : O davis της Χίμκι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας; Ούτε με τη Ζαλγκίρις ούτε και χθες στη vtb league αγωνίστηκε...
14:05
Δεν γνωρίζω. Πάντως έχει παιδευτεί φέτος.
14:06
berg : τασο να ρωτησω χτες οι βολες ηταν 16-34 αν και μερικες στο τελος για να σταματησει ο χρονος και δεν υπηρχε οντως σε γενικες γραμμες θεμα διατησιας αν ηταν αναποδα ομως δεν θα ειχαμε τωρα μπλουζακια με ακριβως την ιδια διατησια αμα οι βολες ηταν αναποδα;
14:08
Μην ξεχνάμε την διαφορά των ομάδων σε ψηλούς. Ο Άρης πήγε περισσότερο με πάσες στην αδύναμη πλευρά  και με σουτ. Νομίζω πως θα είχαμε μπλουζάκια σε παιχνίδι  με τον Παναθηναϊκό, όχι με τον Άρη, την ΑΕΚ κλπ. Μακάρι να φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο ώστε με τον Άρη, τον ΠΑΟΚ  να κρίνονται τίτλοι και να γκρινιάζουν. Επίσης όπως έχω πει, ας μένει σε μπλουζάκια η γκρίνια από επιθέσεις και κέρματα.
14:09
soz77 : δεν είπες την γνώμη σου,όμως,για το αν περνάνε
14:11
Νομίζω ναι.

14:12
Πανος : Τάσο καλημέρα , θα ήθελα να σε ρωτήσω πως πιστεύεις ότι πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι ο ολυμπιακός την πέμπτη , να πάει σε σετ παιχνίδι και να προσπαθήσει να βραχυκυκλώσει την κίμκι η να τρέξει (αν και δεν το δοκιμάζει στα εκτός έδρας) . πιστεύεις ότι ο ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για να παίζει πολύ καλό μπάσκετ στα εντός έδρας ?
14:13
Πάνο μου αυτά είναι θέματα προπονητών. Στο ΣΕΦ φάνηκε πως θα πρέπει να τρέξει ο Ολυμπιακός και ας αρέσει θεωρητικά το ίδιο στην Χίμκι. Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει άμυνα τόσο δυνατή διότι νομίζω δεν έχει παίκτες για κάτι τέτοιο. Συν το ότι βλέπουμε πως η Ευρωλίγκα δεν επιτρέπει σκληρές άμυνες.
14:14
Stelios : Τασο γνωριζεις αν τα play off της Α1 γίνοντα παραλληλα με τα προημετελικα της Eurolegue ή δεν εχει ξεκαθαρισει ακόμα αυτο? Ευχαριστω
14:14
Συμπίπτουν μεν, αλλά οι ομάδες που θα είναι στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας θα περιμένουν.
14:14
Κωνσταντής : Αγαπητέ Τάσο, Συγχαρητήρια για τη θέση στο Κατάρ. Όντως κι εγώ πιστεύω ότι λείπεις από το site. Δε θα συμφωνήσω ότι στο site γίνεται ή ίδια δουλειά - χωρίς να επεκταθώ πολλές φορές διαβάζω άρθρα καφενειακού ύφους/χαρακτήρα...
14:15
γιαννης : κ. Μαγουλα,χωρις να θελω να κανω τοι δικηγορο του διαβολου,μηπως πιστευετε οτι για τους τοσους τραυματισμους δεν φταιει μονο η τυχη???ενταξει,το να κοπει ο χιαστος ειναι καθαρα θεμα τυχης,αλλα φετος σχεδον ολοι οι παιχτες ειχαν και μυικους και απο χτηπηματα τραυματισμους....μηπως και ο coach πιεζει υπερ του δεοντος ακομα και στις προπονησεις??εξαλλου ξερουμε οτι αν μια ομαδα βασιζεται ΜΟΝΟ στην σκληρη αμυνα ο πρωτος που τραυματιζεται ειναι ο αμυνομενος....
14:16
Τύχη είναι ο τραυματισμός του Χάκετ, του Χάντερ και του Γιανγκ. Για όλα τα άλλα, θα πρέπει να το συζητήσει εσωτερικά ο Ολυμπιακός με σοβαρότητα όχι μόνο φέτος.
14:16
tzon : tha mporouse o sloukas na gyrisei ston olympiako?
14:16
Κάποια στιγμή, ίσως.
14:16
Ηλίας : Καλησπέρα Τάσο. Η αμύνα του Ολυμπικακού απέναντι στη Κίμκι θεωρώ πρέπει να εξιδικευτεί στο κάθε παίκτη. Τον Rice, πρέπει να τον παίξουμε σκία στα pick, καθώς σουτάρει από χαμηλά. Τον Shevd με αλλαγές, τον Kopponen με δυναμικά hedge-out και τον Dragic under. Εσύ τι θεωρείς ότι θα είναι αποδοτικό?
14:17
Ηλία μου, αυτά είναι για τους προπονητές. Η δε άμυνα του Ολυμπιακού δεν πολυαλλάζει, αν και μπήκαν κάποιες ζώνες.
14:17
Θανασης : Σημαντικη νικη χθες για τον ολυμπιακο. Πως σου φανηκε ο Ουορικ χθες ο οποιος ειναι μονο ενα μηνα στην ομαδα?
14:19
Θανάση μου το ευχάριστο με περιπτώσεις όπως ο Γουόρικ είναι πως μοιάζει απίθανο η ανάλυση που κάνεις να πέσει έξω. Ό,τι έκανε, κάνει. Αυτά τα περί προσαρμογής είναι τόσο αστεία, όσα τα περί τζετ λαγκ που έλεγαν οι προπονητές στα 90ς. Ο καλός παίκτης μπαίνει και παίζει αρκεί η ομάδα να του ζητάει να κάνει αυτά που μπορεί.
14:19
ΒΑΣΙΛΗΣ : SUPER BASKETBALL , SUPER BASKETBALL, SUPER BASKETBALL, SUPER BASKET BAAAAAALLLL!!
14:19
vangelis : ο παπαπετρου εμεινε στασιμος η μπερδευτηκε σε ολες αυτες τις αλλαγες του ροστερ φετος?
14:20
Δεν έμεινε στάσιμος, αλλά δεν πήρε τελικά τον χρόνο που έπρεπε για να έχει μία καλύτερη χρονιά. Αυτά όμως είναι αναμενόμενα όταν πας σε ομάδα με τόσες απαιτήσεις. Όταν ο Ίβκοβιτς ανέδειξε τους τρεις, ήταν άλλη περίοδος με άλλο σχεδιασμό.
14:20
vangelis : ο σλουκας θα επιστρεψει καποτε η εγινε περιπτωση μπουρουση για τουσ αγγελοπουλουσ?
14:20
διαμαντιδης : καλησπερα κυριε τασο ακου πολλους να λενε οτι κυριος τζορτζεβιτσ ειναι απειρος ναι ειναι απειρος πιστευται οτι εχει μελλον στον παναθηναικο αυτα προς το κομματι προνητη στο κομματι τον παιχτων βλεπουμε ενα γιανκοβιτσ εξαφανισμενο περα απο τον τραυματισμο του .. ενα μποχωριδη που μπορει να παρει ευκαιριες και δν της παιρνει και ενα παπαγιαννη με καλα στοιχεια και χανει χρονο συμμετοχης απο ενα 5 αρι κατωτερης κλασης οπως ειναι κουτζμιτσ τ πιστευται οτι γινεται με αυτους τους παιχτες δν του θεωρει ικανους; η απλα θελει να αποδιξει οτι η καλοκαιρινες του μεταγραφες μπορουν εστω και λιγο να βγαλουν τα λεφτα τους;
14:22
Όχι, πιστεύει πολύ στους παίκτες που έφερε ο ίδιος. Γι αυτό και τους έφερε. Τώρα δε υπάρχει η πίεση για νίκες και φάιναλ φορ. Οπότε...Το πλάνο φέτος είναι φάιναλ φορ και νταμπλ πάση θυσία, άρα δεν υπάρχει χρόνος για πειράματα.
14:22
Πετρος : Τάσο, θα προσφέρεις τις προπονητικές σου γνώσεις στην ομοσπονδία του Κατάρ;
14:22
Όχι, τις οργανωτικές.
14:22
chris : Καλησπέρα Τάσο,πιστεύεις οτι ο Άρης με ένα καλύτερο πεντάρι και με επένδυση στη εξέλιξη των νέων παικτών του(Δίπλαρος,Φλιώνης κτλ.)θα μπορέσει να ανέβει και άλλο στο μέλλον με Πρίφτη προπονητή;
14:23
Ο Πρίφτης, είναι μία καλή αρχή. Ο Άρης αν μπορεί, χρειάζεται μεγαλύτερες δαπάνες. Αν δεν μπορεί, μία χαρά προχωρά με τον παρόντα σχεδιασμό του.
14:23
elias : Σφαιρόπουλος VS Ivanovic πως το βλέπεις?
14:25
Άλλο στυλ. Καλύτερος στον πάγκο ο Σφαιρόπουλος, ο Ιβάνοβιτς καλύτερος στην ανάπτυξη παικτών.
14:25
Γιαννης : Γειά σου Τάσο, γνώμη για kevin Pangos
14:27
Κλασικό γκαρντ από το Γκονζάγκα. Λίγο στυλ Νταν Ντικάου. Πιο πολύ σκορ.
14:27
Σπάρτακ : Θεωρώ πως δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να πάρει 4ρι του χρόνου. Εκτός αν σκοπός ειναι να αναβαθμιστεί ο Αθηναίου και να φύγει ο στρομπερι με τον οντομ.
14:27
ΝΙΚΟΣ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ : Καλό μεσημέρι, Η σεζόν τώρα ξεκινάει στην πραγματικότητα. Κάθε παιχνίδι και ένας τελικός. Ο πιο σκληρός πνευματικά και σωματικά θα "επιβιώσει".Πιστεύω στον Ολυμπιακό με όλα τα προβλήματα που αντικειμενικά έχει γιατί είναι πια συνηθισμένος τόσα χρόνια στις μάχες. φιλικά
14:27
Σταύρος Ηράκλειο Κρητης : νομίζω χθές ότι είδαμε ενα ντέρμπυ από τα παλιά αλλά το να μην μετρησει τι καλάθι του Μακ Νιλ ήταν καθοριστικό στην έκβαση του αγώνα όπως και εγιναν 3 φάουλ στο τέλος και σφυρίχθηκε το τελευταίο στον Πρίνταζη χάνοντας δευτερόλεπτα ο Αρης συν οι διπλάσιες βολές που εκτέλεσε ο οσφπ νομίζω ότι αδικήθηκε ο ΑΡΗΣ και του στερήθηκε η ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη για τον κόσμο του
14:28
ΜΙΧΑΛΗΣ : Σε ποιες ομαδες με βλεψεις πρωταθλητισμου θα ταιριαζε ο Giannis (με τα υπαρχοντα ροστερ)? επίσης ειναι εφικτο η εθνική με Κατσικαρη να προσαρμοσει το παιχνιδι της πανω του ή πρέπει να συμβει το αναποδο?
14:29
Νομίζω Σπερς διότι είναι η ομάδα που δεν έχει μεγάλο πλέι μέικερ όπως οι Κλίπερς κλπ.
14:29
Για την εθνική θα πρέπει και ο ίδιος να αποδεχθεί έναν διαφορετικό ρόλο, καταλύτη, διότι δεν έχει συνηθίσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Να δούμε.
14:30
Billykla : Τασο καλησπερα, δεν ξερω αν ασχολεισαι με το euroleague fantasy. Εχω διαφορα 550 ποντων απο τον απλο συμμετοχο.Υπάρχει περίπτωση να αποφυγει την τελευταια θέση?refuse2lose παμε για διπλό στη ρωσία!
14:30
ανδρεας : Αν εβαζες ενα μεγαλο ποσο σε στοιχημα που θα ηταν?Στην χιμκι η ολυμπιακο?
14:30
Στην τσέπη μου. Δεν παίζω στοίχημα.
14:31
Γιώργος : Καλησπερα.Να δωσεις τα συγχαρητήρια σου στον Σπανουλη για το χθεσινό ρεσιταλ ηθοποιίας ξεχασες. Την επομενη φορα δε θα αναπνεει κανεις παικτης του Αρη διπλα του
14:31
paulmania : πιστεύεις ο ολυμπιακός το καλοκαίρι θα κινηθεί στην αγορά για ένα τεσσάρι και για ένα ποιοτικό back-up πίσω απο τον σπανούλη?
14:31
Υπομονή.
14:31
ΝΩΝΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ : ΤΑΣΟ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
14:33
Αν θεωρήσουμε πως τελείωσε η Καβάλα, ο Κόροιβος είναι ο πλέον επίφοβος. Ανοικτό για αρκετό κόσμο ιδιαίτερα για τα Τρίκαλα. Αλλά και η Καβάλα; Αν πάρει τις νίκες; Ασταθείς ομάδες λόγω αλλαγών. Νομίζω στις ισοβαθμίες τα Τρίκαλα έχουν προβάδισμα.
14:34
Γιώργος : Θεωρεις οτι ο κοσμος του Αρη - που χθες παρα τις προκλησεις ηταν υποδιγματικος- δικαιως διαμαρτυρεται; Ποτε θα σταματησει αυτο το σπρωξιμο σε οσφπ παο αεκ;
14:37
Ήταν υποδειγματικός, μέχρι να αρχίσει να βρίζει την μάνα του Σπανούλη. Αλλά από άλλα, γήπεδα, ναι καλύτερα. Μόλις ο Άρης ξαναγίνει, Άρης θα σπρώχνεται και αυτός. Κατά το παρελθόν και αυτός εσπρώχθη όπως κάθε μεγάλος. Δεν σημαίνει πως δεν το άξιζε ως μέγεθος.
14:37
sm13 : Πιστευεις οτι ο παο τη νεα χρονια χρειαζεται παικτη στο 3 τυπου κουζμινσκας, με τον γουιλιαμς να κατεβαινει στο 2 καλυπτωντας το κενο του διαμαντιδη? Με τον παππα τι γινεται?
14:37
chris : Θα ήθελα την γνώμη σας για τον κόουτς Πρίφτη και το πως έστησε την ομάδα στο χθεσινό μάτς.
14:37
Δεν μπορούσε να κάνει τίποτε καλύτερο με βάσει το ρόστερ του. Παίρνει άριστα. Για χθες.
14:37
steve : Καλησπερα.Πιστευεις οτι πρεπει να μεινει ο χαντερ τη νεα σεζον ή πρεπει ο παο να ψαξει για πιο εμπειρο αθλητικο πενταρι?
14:38
Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή, τί ακριβώς θέλει. Όλα είναι θέματα σχεδιασμού.

14:39
Damian1914 : Κύριε Μάγουλά πιστεύετε πως ο ΑΡΗΣ μπορεί το καλοκαίρι να κρατήσει τους ξένους του? Εαν ναι , με προσθήκες Καϊμακόγλου , Βουγιούκα και Λαρεντζακη ( μεγάλος πόθος ο Σλούκας αλλα πού..) μπορεί να χτυπήσει κύπελλο ΕΛΛΑΔΟΣ και ίσως f4 Τσάμπιονς λιγκ?
14:40
Ο Άρης φέτος, πέτυχε κάτι εξαιρετικό. Έφτασε στο ταβάνι του και παίζει εκεί. Ναι θέλει ελληνικές προσθήκες αλλά είναι ακριβές δυστυχώς. Συν του ότι, από όσο ξέρω δεν του ανήκει πια ο Λαρετζάκης. Μακάρι να γίνει πανίσχυρος και να κτυπάει τα πάντα.
14:40
ενας αναγνωστης : πως το βλεπεις θα τα καταφερουν οι pistons?εχουν ενα μαξιλαρακι κυριως απο αυτοκτονιες των bulls,αλλα και το πιο δυσκολο προγραμμα,ευχαριστω
14:40
Τους περίμενα καλύτερους λόγω Σταν...Αλλά τελικά  μάλλον έπρεπε να μείνει ο Τζένιγκς αντί του Τζάκσον.
14:40
Ευτύχης : Μαζέψτε τον Γεωργίου και σεβαστείτε το δικαίωμα στην ανωνυμία του σχολίου. Το έχετε ξεφτυλίσει γενικότερα σε όλα τα sites του ομίλου. Από Συριζόφιλη Huffington Post μέχρι και εσάς που ήσασταν μέχρι ένα σημείο το πιο υγιές site. Με HuffPost και Γεωργίου δεν πάτε πουθενά. Λέει ότι ο Σπανούλης πρέπει να πάρει 1 εκατομμύριο με εφορία. Εσείς πόσα του δίνετε για να είναι ανορθόγραφος?
14:41
Το ότι περνάμε όλα σχεδόν τα μηνύματα, δεν σημαίνει πως συμφωνούμε. Γνώμη του. Γνώμη σας.
14:41
Mitsos : Τάσο καμια γνώμη για A.J English από Iona NCAA? Τον έχω δει λίγο, scoring combo τουμπανάκι, κολλάει πολύ για ΠΑΟΚ, ΑΡΗ νομίζω.
14:42
Καμία. Θα πάω να τον δω όμως.
14:42
labros : καλησπερα Τασο..δεν θελω να σχολιασω τη διαιτησια,αλλα τη νοοτροπια...αν ο ΠΑΟ εκτελουσε 30 βολεςμε αρη,47 με αεκ,27 στο ντερμπι,τι θα γινοταν??επισεις οταν εκτελεσε ο οσφπ 34 με ρεαλ δεν ανοιξε ρουθουνι,αλλα οταν ειχε εναντιον του 35 με cska "φωναζε"...πως τα σχολιαεις αυτα??
14:44
Θα φώναζε, όπως όλες οι ελληνικές ομάδες. Ποια δεν έχει γκρινιάξει; Και προσωπικά δεν με πειράζει η γκρίνια αν έχει και κάποια βάση. Με πειράζει όταν γίνεται δικαιολογία για ήττες. Ποιος δεν έχει διαμαρτυρηθεί;
14:44
arta13 : οσφπ,ενα κραμα μεταξυ σιεννα και λιμοζ...ατελειωτο ξυλικι,μονιμη γκρινια,ενα καρο αμπαλοι παιχτες-δεκαθλητες...μονο Πριντεζης-Σπανουλης...
14:44
ak 47 : η αεκ ηδη μπηκε στο χορο με πολλες μεταγραφες και πιστευω του χρονου με σωστη οργανωση θα ειναι πιο σταθερη.Βλεπεις Αρη και ΠΑΟΚ να ακολουθουν η οχι?
14:46
Αυτή την στιγμή,ο Άρης δείχνει την μεγαλύτερη σταθερότητα κι επιτυχία σε πλάνο. Η ΑΕΚ, προσπαθεί φιλότιμα, αλλά έχει παρασυρθεί στο εύκολο...χρήμα. Ο ΠΑΟΚ, μακάρι να βρει έναν παράγοντα. Έχει την διοίκηση, μεγάλος Μπάνε, μακάρι ο Σαββίδης να βοηθούσε αποφασιστικά.
14:46
ΧΡΗΣΤΟΣ : ΤΑΣΟ συνφωνεις οτι απολυωντας τον Ιβανοβιτς κ προσλαμβανοντας το Σαλε η αναδειξη κ αξιοποιηση ενος ελληνικου κορμου, με δεδομενη τη φυγη διαμαντιδη ,παει περιπατο?
14:48
Ναι, Χρήστο μου, ήταν σαφής η αλλαγή πλάνου. Αυτό ήθελε να κάνει ο Παναθηναϊκός φέτος. Πέρυσι ναι, το πλάνο ήταν η ανάδειξη παικτών και προχωρούσε σε έναν βαθμό. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα όμως.
14:48
teo13 : πιους ξενους κατα την γνωμη σου πρεπει να κρατισει του χρονου ο παο ?
14:49
Ραντούλιτσα, Φελντέιν, Γουίλιαμς, Γκιστ σίγουρα.
14:49
STEFOS : ΤΑΣΟ, ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΚΙΜΚΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ;
14:50
51-49
14:50
GIORGOS : Σχετικά με την Εθνική, για τη θέση 1-2 αυτή τη στιγμή είναι οι Καλάθης, Μάντζαρης και Ζήσης, υπάρχει εικόνα για τηθέση του Σπανούλη?? καθώς επίσης με τις πολύ καλές εμφανίσεις ότι θα πρέπει να κληθεί και ο Μαυροκεφαλίδης για να δυναμώσει η θεση 4-5..
14:51
Αν ο Σλούκας είναι σε καλή κατάσταση, δένει με Καλάθη. Αλλιώς πρόβλημα. Μακάρι να είναι ο Θανάσης Αντεκούνμπο να τον δούμε. Ναι, ο Μαυροκεφαλίδης είναι αναγκαίος.
14:51
ak 47 : ειλικρινα Τασο εχω αηδιασει με την ολα κατασταση στο ποδοσφαιρο που απορω για ποιο λογο ο Σαββιδης δεν βαζει το 1/10 του ποδοσφαιρου στο μπασκετ
14:53
Πριν από κάποια χρόνια, είχα ...βάλει φίλο να ρωτήσει γνωστό παράγοντα άλλης ομάδας γιατί δεν έμπαινε ποτέ στο  μπάσκετ. Η απάντηση; δεν το ξέρω, δεν ασχολούμαι με κάτι που δεν ξέρω.
Μάλλον αυτό ισχύει για Σαββίδη. Συν του ότι στο ποδόσφαιρο τα έσοδα είναι τεράστια. Γενικώς και ειδικώς.
14:54
giannis : O Αρης αδικει τη προσπαθεια του πιστευω που δεν παιρνει εναν ψηλο ακομα...συμφωνεις οτι εχει προβλημα στα ριμπαουντ?
14:55
Αφού δεν έχει χρήματα, πολύ καλά πράτει. Κάτι ακόμα. Επειδή υπάρχει δικαιολογημένος ενθουσιασμός από τον κόσμο του Άρη, θα πρέπει να καταλάβουν πως η διοίκηση του συλλόγου δεν είναι ούτε Γιαννακόπουλοι ούτε Αγγελόπουλοι. Άρα θα πάνε μετρημένα όσο γίνεται. Μην περιμένουν 10 και 15 εκατομμύρια ευρώ προϋπολιγισμούς.
14:55
menios : Τασο ποιον θα παιρνες στον παο του χρονου που σταματαει ο διαμαντισης??
14:56
Εύκολη ερώτηση Μένιο μου, την απάντησα πέρυσι. Θα έπαιρνα τον Καλάθη(δηλαδή Έλληνα παίκτη στο κουμάντο) και θα έφτιαχνα την ομάδα μου διαφορετικά. Δεν θα έψαχνα ΠΟΤΕ νέο Διαμαντίδη. Διότι δεν υπάρχει  και  λογικά δεν θα βγει. Θα βγουν άλλοι παίκτες, άλλο στυλ.
14:56
ak 47 : Απο την αλλη ειναι αδιανοητο η Ελλαδα να βγαζει μονο 2!! ομαδες ευρωλιγκα οταν η τουρκια βγαζει 3 η ρωσια το ιδιο η ισπανια 4...
14:57
Η απάντηση είναι ο φετινός Άρης όταν πέρασε στην επόμενη φάση. Πόσο δύσκολο ήταν. Δεν είχαμε ομάδες με ρόστερ να αντέξουν στην Ευρωλίγκα.
14:57
Chris : Πιστεύεις πως θα νικήσει την χίμκι ο Ολυμπιακός και ύστερα θα προκριθεί?
14:58
Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει περάσει αν νικήσει την Χίμκι. Οφείλει να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ. Η οποία ΤΣΣΚΑ έχει κάθε συμφέρον να θέλει ο Ολυμπιακός να μην περάσει στα πλέι οφ. Λογικό.
15:00
Χριστόδουλος : Τάσσαρε βλέπω το Κατάρ να σηκώνει το Mundobasket μετά τη συμμετοχή σου στα οργανωτικά της ομοσπονδίας. Τσόριιιιιι Άουτ.
15:00
Ευτυχώς δεν με θέλουν για...περιγραφή. Aupa
15:00
φριξος : τασο ξερεις αν ο λοτζεσκι παιξει φετος η παει για του χρομου?
15:01
Θα προσέξουν πάρα πάρα πάρα πολύ. Επειδή υπάρχει ιστορικό με διάφορες περιπτώσεις που δεν επέστρεψαν ποτέ στον Ολυμπιακό, θέλουν να είναι σίγουροι.
15:02
Κάπου εδώ ολοκληρώνουμε. Να είστε καλά και καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες στην Ευρωλίγκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK