Μαγεία Γκάλη: δέκα απίθανα καλάθια του Νικ που δεν έχετε ξαναδεί (VIDEOS)

Ο Νίκος Γκάλης στα καλύτερά του! Πλαστικές κινήσεις, αέρινες προσπάθειες, ασυναγώνιστες ενέργειες και απίθανα καλάθια που σ' αφήνουν με το στόμα ανοικτό.

Μαγεία Γκάλη: δέκα απίθανα καλάθια του Νικ που δεν έχετε ξαναδεί (VIDEOS)

Στο παιχνίδι για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ιστορίας του μπάσκετ, που έγινε το 1991 στο κατάμεστο ΣΕΦ, ο θρυλικός Νικ υπήρξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Το κεντρικό πρόσωπο μιας λαμπρής βραδιάς στην οποία η αξεπέραστη γενιά μπασκετμπολιστών που ανέδειξε το ευρωπαϊκό μπάσκετ συνυπήρξε στο γήπεδο.

Οι Βαλκάνιοι σούπερ σταρς νίκησαν 103-102 τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και ο Γκάλης έδωσε το δικό του σόου με συμπαίκτες τον Τόνι Κούκοτς, τον Ντίνο Ράτζα, τον Ζάρκο Πάσκαλι, τον Γιούρι Ζντοβτς και τους Γιαννάκη, Φασούλα, Χριστοδούλου.

Ακόμη και στα 34 του, ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας μπορούσε να ξεσηκώσει τα πλήθη με όσα θαυματουργά έκανε στο παρκέ. Το Contra.gr συνέθεσε ένα VIDEO με τα κατορθώματα του Γκάλη σ' εκείνο το ιστορικό παιχνίδι που κάθε άλλο παρά επίδειξης αποδείχθηκε. Εννέα εύστοχες προσπάθειες και μία μαγική ασίστ. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε σπίτι, ένας και μοναδικός ήταν ο Γκάλης.

Στο παιχνίδι αυτό το θέαμα περίσσεψε. Η παρέα των "Γιούγκων" βίωνε την κορύφωσή της, ενώ οι Γιαννάκης, Φασούλας και Ρίβα προσέθεσαν τη δική τους λάμψη. Επιλέξαμε άλλες δέκα εντυπωσιακές φάσεις από το εν λόγω ματς και της βάλαμε τη μία δίπλα στην άλλη. Σκέτη απόλαυση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK