Επική γκάφα της Μις Ιταλία: "Αγαπημένος μου Ιταλός αθλητής ο Μάικλ Τζόρνταν!"

Ακόμη και εθνικότητα άλλαξε στον Μάικλ Τζόρνταν, η νέα Μις Ιταλία. Η 18χρονη Αλίσε Σεμπατίνι σήκωσε θύελλα σχολίων με τη νέα επική της δήλωση.

Επική γκάφα της Μις Ιταλία: "Αγαπημένος μου Ιταλός αθλητής ο Μάικλ Τζόρνταν!"

Η νέα Μις Ιταλία αναμφίβολα κατάφερε να γίνει διάσημη μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Κι αυτό όχι χάρη στην ομορφιά της, αλλά εξαιτίας της απάντησης που έδωσε κατά τη διάρκεια των καλλιστείων στην επιτροπή, λέγοντας πως θα ήθελε να ζήσει στην εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου!

Η 18χρονη, Αλίσε Σεμπατίνι, λοιπόν σε νέα ερώτηση δημοσιογράφου στην οποία της ζητήθηκε να επιλέξει τον αγαπημένο της Ιταλό αθλητή όλων των εποχών, απάντησε περήφανα, τον Μάικλ Τζόρνταν: "Πιστεύω ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία του μπάσκετ".

Μόνο που η ερώτηση είχε να κάνει με τον αγαπημένο της Ιταλό. Να σημειωθεί παράλληλα πως η νεαρή ασχολείται με το μπάσκετ, ενώ έχει και τατουάζ τον MJ στον δεξί μηρό της!

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα