Σταυρωτές ντρίμπλες ενός πιτσιρικά βγαλμένες από...NBA

Δείτε παρακάτω έναν απίστευτο πιτσιρικά ο οποίος -με περίσσεια δεξιότητα- κάνει αλλεπάλληλες σταυρωτές ντρίμπλες, αναγκάζοντας τον αντίπαλο αμυντικό να... γλιστρήσει.

Σταυρωτές ντρίμπλες ενός πιτσιρικά βγαλμένες από...NBA

Μπορεί το μπάσκετ να είναι ένα άθλημα που χρειάζεται ύψος και μυϊκή δύναμη για να ανταπεξέλθεις επαγγελματικά, ωστόσο το ταλέντο είναι η θεμέλιος λίθος ώστε να μπορέσεις να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους.

Ένας πιτσιρικάς λοιπόν, που καλά καλά η μπάλα είναι πιο μεγάλη απ' αυτόν, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ σωστό δρόμο, παραδίδοντας μαθήματα στους NBAers, για το πως γίνονται οι σωστές σταυρωτές ντρίμπλες.

Δείτε την απίστευτη τεχνική του "μικρού" αλλά και την αντίδραση του αμυνόμενου, ο οποίος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του ανερχόμενου "σταρ", με αποτέλεσμα να.... ζαλιστεί και να πέσει.

 

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ