Σοκ με Γιουλ, εννέα μήνες εκτός δράσης!

Δυστυχώς οι πρώτες κακές προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν για τον Σέρχιο Γιούλ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης του Βελγίου με την Ισπανία και θα απουσιάσει για τουλάχιστον εννέα μήνες από τα παρκέ. Δείτε σε βίντεο πως τραυματίστηκε ο 29χρονος γκαρντ.

Σοκ με Γιουλ, εννέα μήνες εκτός δράσης!

Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου (συγκεκριμένα στο 5:12) του αγώνα Βέλγιο - Ισπανία πριν το Ευρωμπάσκετ, ο Γιουλ πάτησε άσχημα το πόδι του με αποτέλεσμα να "κολλήσει" το γόνατο του στο παρκέ.

Ο έμπειρος άσος αμέσως κατάλαβε πως έγινε σοβαρή ζημιά και έμεινε κάτω ζητώντας τη βοήθεια του ιατρικού τιμ. Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, που έδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επιστροφή μεταξύ επτά και εννέα μηνών, όμως δεν αποκλείεται ο Γιουλ να χάσει ολόκληρη τη χρονιά με σκοπό να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πάντως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχασε το κουράγιο του και έστειλε μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, όπου αναφέρει:

"Θα επιστρέψω! Σας ευχαριστώ όλους για τα ποσταρίσματα σας". Ευχές έστειλε και ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος έγραψε: "Καλέ μου φίλε ξέρω ότι θα είσαι πιο δυνατός από ποτέ. Είμαστε μαζί σου όλοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK