Το ανανεωμένο Giannakis Academy επιστρέφει δυναμικά

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Giannakis Academy επιστρέφει σε Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στην αθλητική κατασκήνωση "Skouras Sports Camp" (περίοδος 1: 17-23 Ιουνίου και περίοδος 2: 23-29 Ιουνίου) και στο Ψυχικό στις Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κολλέγιο Αθηνών Κολλέγιο Ψυχικού (περίοδος 1: 6-12 Ιουλίου και περίοδος 2: 13-19 Ιουλίου) ώστε να προσφέρει στους μικρούς φίλους του μπάσκετ μία μοναδική εμπειρία δια χειρός του σπουδαίου Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το ανανεωμένο Giannakis Academy επιστρέφει δυναμικά

Η διίψα και η αγάπη που έχει επιδείξει το Giannakis Academy τις προηγούμενες χρονιές διεξαγωγής του είχε ως αποτέλεσμα ολοένακαι περισσότερα παιδιά ηλικίας 7 έως 17 χρόνων να εκδηλώνουν το ενδιαφέρονώστε να συμμετέχουν και φέτος.

Το Giannakis Academy, από φέτος, θα προσφέρει επιπρόσθετες παροχές, πέραν του αθλητικού κομματιού, οι οποίες θα απαρτίζονται από ειδικούς με σκοπό να μεταφέρουν στα παιδιά τις γνώσεις τους ώστε να είναι σε θέση να αποκτήσουν μία σφαιρική εικόνα του μπάσκετ και το πώς αυτό εξελίσσεται.Γνώσεις που θα μπορούν να εφαρμώσουν στη ζώη και την καθημερινότητα τους έξω από το μπάσκετ.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και να προπονηθούν με σημαντικές προσωπικότητες του χώρου.

Φέτος η συνδρομή των χορηγών του Giannakis Academy, Εθνική Τράπεζα, LG Electronics, Μπισκότα Παπαδοπούλου, Πλαίσιο Computers, Μητέρα Παίδωνκαι Βίκος,επιφυλάσσουν όμορφες εκπλήξεις στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπο συμμετοχής επισκεφτείτε το επίσημο site .

News 24/7

24MEDIA NETWORK