Καμικάζι, Ντέμη μου

Αυτό είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ και γι’αυτό δεν παίρνει πρωτάθλημα 14 χρόνια. Η νοοτροπία του οπαδού. Η γκρίνια, η μεμψιμοιρία.

Καμικάζι, Ντέμη μου
Ακουγα το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος των αγώνων της 7ης αγωνιστικής, μια εκπομπή αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού, από αυτές που ο κάθε πικραμένος βγαίνει να πει τον πόνο του, ξοδεύοντας τα ωραία ευρουλάκια του, όντας παράλληλα υποχρεωμένος να περιμένει στη γραμμή του για να ακούσει τις διαφημίσεις που πρέπει να παίξουν.

Τέλος πάντων. Ακουγα, λοιπόν, τον κάθε πικραμένο ΑΕΚτζή να βγαίνει στον αέρα και να μιλάει για το κατόρθωμα της ομάδας του –γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να κάνει το 0-3, 3-3 με τον Θρασύβουλο και να πετάξει ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του. Δεκτό, εξάλλου όλοι έχουν το δικαίωμα της γνώμης. Αλλος τα έριχνε στον Νικολαΐδη και τον Δώνη για τον σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι, άλλος τα έριχνε στους ποδοσφαιριστές, άλλος τα έριχνε στηνατυχία της ομάδας.

Μέχρι που βγήκε ένας φίλος της ΑΕΚ και βρήκε το πρόβλημα στη ρίζα του. Ανατρίχιασα, πήγε να μου φύγει το τιμόνι από τα χέρια. Γιατί ο συγκεκριμένος φίλος της Ενωσης θεώρησε πως για όλα φταίει ο Ντέμης Νικολαΐδης που πήγε στο γήπεδο της Φυλής με μοτοσικλέτα! Ναι, εκεί είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ. Οτι ο πρόεδρός της δεν πηγαίνει με λιμουζίνες με φιμέ τζάμια και καμιά δεκαριά μπράβους, αλλά με μοτοσικλέτα.

Ισως για αυτό να χτύπαγε ο Γιώργος Δώνης το κεφάλι του στον τοίχο μετά το τέλος του αγώνα. Γιατί έμαθε πως ο Ντέμης πήγε στο γήπεδο με μηχανή και κράνος. Και η πλάκα είναι ότι ο συγκεκριμένος κιτρινόμαυρος φίλος μιλούσε σοβαρά! Εκραζε τον Νικολαΐδη επειδή δίνει το δικαίωμα στον κόσμο να μην τον παίρνει σοβαρά όταν κυκλοφορεί σαν κοινός θνητός και όχι με μεγάλα πούρα, πανάκριβα αυτοκίνητα και κομπολόγια που φτάνουν μέχρι το πάτωμα.

Αυτό είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ και γι’αυτό δεν παίρνει πρωτάθλημα 14 χρόνια. Η νοοτροπία του οπαδού. Η γκρίνια, η μεμψιμοιρία. Γκρίνια γιατί η ομάδα μπλέκει με απατεώνες και χρωστάει, γκρίνια γιατί ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν φτιάχνει ομάδα πρωταθλητισμού, γκρίνια γιατί έφυγε ο Φερέρ, γκρίνια γιατί δεν έρχεται ο Μελισσανίδης, γκρίνια για το 4-3-3 του Δώνη, γκρίνια γιατί οι οπαδοί δεν παίρνουν εκτός έδρας εισιτήρια, γκρίνια γιατί ο Νικολαΐδης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς. Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια.

Και σε όλα αυτά έχεις και τον Βασίλη Τσιάρτα με το τουπέ του να βάζει το μαχαίρι πιο βαθιά στην καρδιά του Ενωσίτη. Γιατί ξέρεις τι είναι να έχεις φέρει 3-3 με τον Θρασύβουλο, να βρίσκεσαι στη μέση της βαθμολογίας και να βγαίνει ο Βασίλης Τσιάρτας να κάνει κριτική; Είναι σαν να είσαι ο Καραμανλής και να σε ενημερώνουν πως η Στέλλα Μπεζαντάκου θέλει να πολιτευτεί με τη ΝΔ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK