Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Ο Θέμης Καίσαρης ρίχνει στο τραπέζι κάποια... ιδιαίτερα ονόματα για τους διαδόχους του Γιώργου Σαρρή στην προεδρία της ΕΠΟ.

Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Οι εκλογές είναι σημαντικότερες από ποτέ. Δεν υπάρχει πρόεδρος και το κλίμα είναι αβέβαιο, τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή. Δεν μιλάμε φυσικά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ποιος ασχολείται μ'αυτά. Μιλάμε για την προεδρία της ΕΠΟ, την τόσο σημαντική θέση που έμεινε κενή μετά την "αιφνιδιαστική παραίτηση" του Γιώργου Σαρρή.

Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου θα οριστεί προσωρινός πρόεδρος και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα ξέρουμε τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ. Το διάστημα είναι μεγάλο. Η αγωνία στον ποδοσφαιρικό κόσμο είναι τεράστια, καμία σχέση με την και καλά αβεβαιότητα που υπάρχει για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κι ενώ οι συζητήσεις για τους υποψηφίους που θα κατέβουν στη μάχη έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, είμαστε εδώ για μια διαφορετική ματιά. Φτάνει πια στην ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων παραγόντων ή στην ανάδειξη προσώπων που ήδη έχουν συνδέσει το όνομά τους με το ποδόσφαιρο. Ο χώρος έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, άφθαρτα, που θα φέρουν νέο αέρα στη διοίκηση του ποδοσφαίρου.

Ας ανοίξουμε λίγο το μυαλά μας. Ας σκεφτούμε έξω απ' το κουτί, ας βρούμε λύσεις με διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι συνέβαινε μέχρι σήμερα. Ίσως τελικά αυτός ναείναι ο τρόπος. Αν όχι για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, σίγουρα για να γελάσουμε περισσότερο.

Απόστολος Γκλέτσος

Related content

Σκληρός. Αδέκαστος. Άνθρωπος του λαού και όχι των συμφερόντων. Αν λατρεύεται στη Στυλίδα, γιατί να μην μπορεί να πετύχει το ίδιο και στο χώρο του ποδοσφαίρου, να ενσαρκώσει τις ελπίδες των ποδοσφαιρόφιλων για ένα καλύτερο αύριο; Χαμπάρι δεν θα πάρει, θα συγκρουστεί με όλους και με όλα.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Γιατί όχι; Επειδή είναι γυναίκα; Μήπως όμως τελικά αυτό χρειαζόμαστε; Ασυμβίβαστη, αγέλαστη και πεισματάρα. Έχει και πατέρα που έχει κάνει το ρεπό του Πατέρα στην προεδρία του Παναθηναϊκού, θα της πει και δυο-τρεις κουβέντες. Τα άλλα θα τα βρει στην πορεία. Και μέχρι να το κάνει, θα τσακώνεται με όλους. Τουλάχιστον δεν θα πλήξουμε.

Αντώνης Ρέμος

Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Ναι, εντάξει, έχει ένα πέρασμα απ' το ποδόσφαιρο και τον Ηρακλή, αλλά τότε το έκανε απ'την αγάπη του για την ομάδα. Τώρα ο Ρέμος, ο άνθρωπος που έχει μόνο φίλους, μπορεί να βοηθήσει στη συναίνεση. Δεν υπάρχει κανείς που να μην ξέρει και να μην το έχει φίλο. Αδέρφια του είναι όλοι οι πρόεδροι, οι παράγοντες, οι ιδιοκτήτες, οι ποδοσφαιριστές, οι γυναίκες τους, οι γκόμενές τους. Για χάρη του θα τα βρουν όλοι. Κι ακόμα κι αν τσακώνονται, θα τους καλεί το βράδυ στο μαγαζί, θα πίνουν και στις 5 το πρωί θα αγκαλιάζονται και θα τα βρίσκουν.

Και μην πει κανείς πως ο Ρέμος δεν ξέρει μπάλα. Τόσες φορές έχει βγει στη Σούπερ Μπάλα στο ΜΕGA.

Παύλος Χαϊκάλης

Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Ανεξάρτητος Έλληνας. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από έναν ανεξάρτητο στην προεδρία της ΕΠΟ; Εντάξει, κάποιοι θα πουν“μα τι ξέρει από ποδόσφαιρο ένας ηθοποιός” και θα είναι ντροπή. Τόσοι άνθρωποι τον ψήφισαν για να γίνει βουλευτής και να αποφασίζει για τις τύχες της χώρας, στο ποδόσφαιρο θα τα βρει σκούρα.

Και πάνω απ’όλα τίμιος. Ποιος θα βρεθεί να τον πλησιάσει για δωροδοκία, για ορισμό διαιτητή, για οποιαδήποτε λαμογιά ή εξυπηρέτηση;

Κώστας Καραμανλής

Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Κοιτάξτε τον στα μάτια. Δεν είναι καιρός να σπάσει τη σιωπή του; Το παγκόσμιο ρεκόρ αμίλητου πρώην πρωθυπουργού είναι δικό του, δεν θα τον φτάσει ποτέ κανείς. Είναι καιρός να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο. Εντάξει, έχει βέβαια το μειονέκτημα πως είναι δηλωμένος Παναθηναϊκός, αλλά σοβαροί να είμαστε, οι πολιτικοί είναι τίμιοι και αντικειμενικοί στις κρίσεις του. Άλλωστε, αυτός που κάποτε τα έβαλε με τους νταβατζήδες της χώρας δεν μπορεί να τα βάλει με αυτούς του ποδοσφαίρου;

Μπάλα ξέρει και είναι μακράν του δευτέρου ο πιο ξεκούραστος Έλληνας. Τι άλλο χρειάζεται για να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά;

Πασχάλης Τσαρούχας

Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που ο Γκλέτσος αρνηθεί και μείνει πιστός στο δήμο του. Εξίσου δυναμικός και ασυμβίβαστος, αλλά με πολύ μεγαλύτερη σχέση με το ποδόσφαιρο. Έφτασε να τον θέλει η Ίντερ και έπιασε μεταμφιεσμένος με ψεύτικες βλεφαρίδες δύο πέναλτι σε τελικό Κυπέλλου, πλάκα κάνουμε τώρα;

Ηλίας Σπάθας

Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Κακά τα ψέμματα. Ως διαιτητής δεν μπορεί να φτάσει ψηλότερα. Κάποιοι σταματάνε αφού σφυρίξουν τελικό Μουντιάλ ή Champions League, ο Σπάθας μπορεί να σταματήσει μετά το Αστέρας-Ολυμπιακός. Πιο πάνω δεν έχει, μετά απ'αυτό όλα είναι μικρά και συνηθισμένα. Γιατί να μην αναλάβει την ΕΠΟ;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Αν σε κάποιους δεν άρεσε η επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τότε το ασθενές φύλλο έχει και άλλο δρόμο, σαφώς πιο ωραίο. Η Σπυροπούλου ταλαιπωρείται άδικα τελευταία στην τηλεόραση. Περνάει άσχημα με το κόψιμο της εκπομπής της, αλλά και τα κακεντρεχή σχόλια στα social media για την προσωπική της ζωή. Είναι κρίμα ένας τόσο χαρισματικός άνθρωπος να ταλαιπωρείται εκεί που δεν τον εκτιμούν, την ώρα που το ποδόσφαιρο έχει απόλυτη ανάγκη καθαρών λύσεων.

Αντώνης Κανάκης

Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Να μην έχει κι η Βόρεια Ελλάδα ένα δικό της άνθρωπο; Ο Αντώνης δεν είναι μόνο τίμιος και ηθικός, αλλά και καλός σε ο,τι κάνει. Γιατί να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι δηλαδή για κάποιον που έχει απάντηση για όλα;

Κλαούντιο Ρανιέρι

Γκλέτσος ή Χαϊκάλης για την ΕΠΟ;

Δεν θέλω "ου". Σκεφτείτε το λιγάκι. Ο Σαρρής έφυγε, γιατί να μην αναλάβει ο αδερφός του, με τον οποίο χωρίστηκαν στη γέννα κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου; Εντάξει, δεν τα πήγε καλά ο Ρανιέρι ως προπονητής, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Δεν εξακολουθεί να έχει εντυπωσιακό βιογραφικό, να είναι έμπειρος και κοσμοπολίτης; Ε, γι' αυτά τα πήραμε ως προπονητή, ας τον πάρουμε τώρα για πρόεδρο της ΕΠΟ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK