Φέρνει τώρα Αραούχο και του στήνουν... ανδριάντα

Έργο Χιμένεθ η πρόκριση αφού βρήκε την “φόρμουλα” για να παρουσιάσει μετά από χρόνια μια ΑΕΚάρα που "πάτησε" για 90' έναν σπουδαίο αντίπαλο και το ιδανικό τάιμινγκ για Μελισσανίδη να απογειώσει την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, φέρνοντας πίσω τον Αραούχο. Γράφει ο Μ. Ναβροζίδης.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ναι, είναι γεγονός, η ΑΕΚ... γύρισε και στην Ευρώπη. Άργησε αλλά τα κατάφερε αφού στο ματς με την Μπριζ και πρόκριση πήρε και γκολ έβαλε μπόλικα (θα μπορούσε και παραπάνω) και τους... έμπειρους Βέλγους κατάφερε να αφανίσει από τον αγωνιστικό χώρο για ενενήντα λεπτά!

Έπειτα από αρκετό καιρό επίσης, οΘεός για ένα βράδυ ήταν... ΑΕΚ, γιατί πρώτον δεν είδαμε τίποτα περίεργα "θρίλερ" με καρδιακά στο τέλος και δεύτερον με τον αποκλεισμό των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού (δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο) τα ταμεία της Ένωσης θα γεμίσουν με χρήματα ικανά να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του κόσμου ο οποίος μετά το μυθικό πια: " Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια" φωνάζει και " Αραούχο, Αραούχο".

ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑ... ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι κάτι παραπάνω από κορυφαίος της ΑΕΚ στην αρχή της φετινής σεζόν. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός να βλέπουμε έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που ήταν για... φευγιό να μας βάζει τα γυαλιά με τέτοιο τρόπο.

Ο"Μπακ" είναι ο πιο σταθερός παίκτης της Ένωσης σε απόδοση και ο μόνος μέχρι στιγμής που έχει δείξει κατακόρυφη αύξηση των δυνατοτήτων του και της προσφοράς του μέσα στο γήπεδο. Ασταμάτητος σε ολόκληρο το 90λεπτο, συγκινητικός σε κάθε του αμυντική προσπάθεια, αξιοσέβαστος στα επιθετικά του καθήκοντα!

ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΜΠ

Εξαιρετικός ο Αντρέ Σιμόες απέναντι στην Μπριζ. Ο καλύτερος, όπως ψηφίστηκε και από τους δημοσιογράφους.

Ο Πορτογάλος με τέτοιες εμφανίσεις ευρωπαϊκού επιπέδου δεν αποκλείεται να... προλάβει τον Γιόχανσον και ναφύγει πρώτος για ομάδα του εξωτερικού και με τα διπλά χρήματα. Ο Πορτογάλος πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ, καλύπτοντας και τις αδυναμίες του άπειρου Γαλανόπουλου.

ΑΡΑΟΥΧΟ, ΑΡΑΟΥΧΟ ΜΕ ΤΟ... ΣΠΑΘΙ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ

Οι ποδοσφαιριστές και ο Χιμένεθ έκαναν το καθήκον τους και έστειλαν την ομάδα στους ομίλους του Europa League. Πλέον, όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στους άνωθεν για να ενισχύσουν την προσπάθεια που ξεκινάει. Εννοείται πως θα ήμασταν για... φυλακή αν μετά από μία τέτοια νίκη δεν τονίζαμε ξανά το θέμα των μεταγραφών και ειδικά στην επίθεση.

Και ο Αραούχο να μην είναι στην τελική, οφείλει η ΑΕΚ για το μέλλον της να' χει στο ρόστερ της έναν παίκτη που θα σκοράρει! Έναν... Μπλάνκο που λέει ο λόγος να ξέρεις ότι θα σου κάνει το γκολ και με τα κορδόνια των παπουτσιών. Φυσικά, αν ο Μελισσανίδης καταφέρει και γυρίσει τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, αφού μιλάει κιόλας μαζί του καθημερινά, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο "Τσίνο", τότε την επομένη οι ΑΕΚτζήδες θα απαιτήσουν να χτιστεί ο ανδριάντας του "Τίγρη" έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρίσκεται στο σωστότερο τάιμινγκ για να εκτοξεύσει την αγάπη των οπαδών προς το πρόσωπό του και να κάνει μέχρι και τους τελευταίους... γκρινιάρηδες να σωπάσουν.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΜΕΙΔΑ

Όσο κι αν θέλουν οι ΑΕΚτζήδες να φύγει ο Ούγκο Αλμέιδα από την ομάδα, άλλο τόσο για δεύτερη κιόλας φορά φέτος τον αποθεώνουν.

Ο Πορτογάλος, ναι, δεν διαθέτει τα φυσικά μπροστά να... τρέξει μία άμυνα, ξέρει όμως ο άτιμος μπάλα και πού να τη δώσει όταν πρέπει. Το έκανε με τη Μπριζ και ο κόσμος τον χειροκρότησε και φώναξε το όνομά του δις κατά τη διάρκεια του ματς και μάλιστα τη μία κολλητά με αυτό του Αραούχο.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ"

Μία νέα ημέρα ξημερώνει για την ΑΕΚ κι όσο περίεργο κι αν φανεί σε κάποιους το "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" τώρα επιβεβαιώνεται αφού στον "δικέφαλο" δίδεται η ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά του στην Ευρώπη. Να ενισχυθεί και ν' αρχίσει να δουλεύει σαν ένα μοντέρνο κλαμπ που θα ποντάρει στους παίκτες του, θα τους διαφημίζει στα ευρωπαϊκά ματς, θα τους πουλάει και θα ζει απ'αυτό. Έτσι φτιάχνονται οι πραγματικά δυνατές και μεγάλες ομάδες που διεκδικούν τίτλους και είσοδο στο Champions League, χωρίς πλέι οφ πλέον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK