Ο Ανέστης θέλει "ξύλο" και ο Χιμένεθ παίρνει... κεφάλια συναδέλφων!

Η ΑΕΚ αήττητη σε ευρωπαϊκό όμιλο; Ναι! Είναι 100% αλήθεια και πρέπει να πάμε πολλά χρόνια πίσω για να συναντήσουμε κάτι ανάλογο. Ήταν τότε που τους "κιτρινόμαυρους" δεν μπορούσε να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρόμα. Ωστόσο μετά την καταστροφή με τη Γ' Εθνική η Ένωση επέστρεψε και... ράβει κουστούμι σένιο, ανάλογο για κάτι τέτοιες βραδιές. Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

Ο Ανέστης θέλει "ξύλο" και ο Χιμένεθ παίρνει... κεφάλια συναδέλφων!
anestis lopes

Η Μίλαν μπορεί να μην είναι το ευρωπαϊκό μεγαθήριο των προηγούμενων ετών, αλλά δεν παύει να είναι μία ομάδα που σε όλα τα ελληνικά κλαμπ φαίνεται σαν φόβητρο λόγω φανέλας και ιστορίας.
Ε, αυτό ήταν το μυστικό της ΑΕΚ για να φύγει αλώβητη από το "Σαν Σίρο" και με μια γλυκόπικρη γεύση κιόλας που δεν νίκησε...

Το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ δεν έπεσε στην παγίδα να "φοβηθεί" τη Μίλαν! Καθόλου! Αντιθέτως, έβγαλε ψυχή, τσαμπουκά και μαγκιά ορισμένες φορές απέναντι στους ακριβοπληρωμένους Ιταλούς κι αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα πανηγύριζε μία σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη τις επόμενες ημέρες.

ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΕΣΤΗ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Ο Γιάννης Ανέστης πρέπει να αποφασίσει αν θέλει "ξύλο" για να κλείνει τα στόματα αυτών που τον αποδοκιμάζουν, επώνυμων και μη.

Στον Έλληνα γκολκίπερ, η ΑΕΚ οφείλει σε μεγάλο βαθμό τον πόντο της ισοπαλίας και τη διατήρηση του αήττητου στην Ευρώπη και φυσικά στην αύξηση των ελπίδων της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αυτή η ευρωπαϊκή εμφάνιση του Ανέστη πρέπει να κινητοποιήσει τους ανθρώπους της Ένωσης, γιατί σίγουρα έπεσαν μάτια πάνω του και όσο το συμβόλαιο δεν ανανεώνεται τα δεδομένα θα αλλάζουν για το μέλλον του.

Ο ΛΟΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ... ΣΚΥΛΟ ΜΠΑΚΑΚΗ

Η ΑΕΚ μπορεί να έπαιξε... μισή στην άμυνα κόντρα στη Μίλαν, αλλά η επιστροφή του Έλντερ Λόπες στη δράση έπαιξε σημαντικό ρόλο στον τρόπο λειτουργίας των "κιτρινόμαυρων" μετόπισθεν.

Με την προσθήκη του Πορτογάλου η άμυνα απέκτησε ανάσες και έγινε αποτελεσματική απέναντι στους γρήγορους επιθετικούς της ιταλικής ομάδας.

Σπουδαία βέβαια αποδείχθηκε και η έμπνευση του Χιμένεθ να παίξει με τον Μπακάκη σε ρόλο τρίτου στόπερ και ο "σκύλος" τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω, στηρίζοντας τον Λόπες, όπως και σε προσωπικές ενέργειες στο ένας με έναν.

ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΡΙΕΚΑ!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ. Αν ο Μανόλο Χιμένεθ τα... ρυθμίσει λίγο στην επίθεση και βρει άξιο συμπαραστάτη δίπλα στον παικταρά Λιβάγια, την άμυνα "τραγωδία" των Ιταλών δεν είναι δύσκολο να την παραβιάσεις και να "κλειδώσεις" την πρόκριση.

Επειδή όμως η Μίλαν είναι Μίλαν και οι αλλαγές που θα έρθουν θα την... τονώσουν, πρέπει στο ματς με τη Ριέκα που κέρδισε την Αούστρια να δείξεις ποιος είσαι. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια δείχνεις το ποιόν σου και κερδίζεις και προκρίνεσαι πανηγυρικά στα νοκ-άουτ του Europa.

ΧΙΜΕΝΕΘ Ο... ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΣ

Ο Μανόλο Χιμένει κάνει "ρεκόρ" με τις εξαιτίας του απολύσεις προπονητών. Πρώτα "τελείωσε" τον Χάσι με την ανατροπή από το 0-2 στο 3-2 σ' εκείνο το φοβερό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο Μιλάνο αν ισχύει το ρεπορτάζ των Ιταλών που ήθελε τον Μοντέλα "τελειωμένο" αν δεν κέρδιζε την ΑΕΚ, τότε ο Ισπανός θα' χει κάνει το δύο στα δύο με τα... φατάλιτι σε συναδέλφους του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK