Ο "απαγορευμένος" έρωτας ΑΕΚ - Αραούχο

Ο "Τσίνο" είναι ειδική περίπτωση για την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός και η Ένωση ζουν κάτι σαν... απαγορευμένο έρωτα. Δεν ανήκουν ο ένας στον άλλο στα χαρτιά, αλλά κάθε φορά που συναντιούνται λειτουργούν ερωτικά, στο όριο της ηδονής για τον κόσμο της ομάδας. Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

Ο "απαγορευμένος" έρωτας ΑΕΚ - Αραούχο

Στην κορυφή του πίνακα της Super League Σουρώτη με επτά βαθμούς βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ και ισοβαθμεί με τους Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Η νίκη με 4-0 επί της Λάρισας ήταν ότι πρέπει για να πάρει η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ τα πάνω της ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΑΕΚ δεν έπιασε καμιά τρελή απόδοση, ωστόσο έκανε αυτό που πρέπει να κάνει ένα σύνολο που έχει βλέψεις να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Δεν έπεσε σε παγίδες, έλεγξε το ρυθμό του αγώνα και ήταν και τυχερή!

Τυχερή όχι από αγωνιστικής πλευράς, αφού εκεί η ΑΕΛ δεν έδειξε σε καμία περίπτωση πως ήταν ικανή να κάνει τη ζημία στην Ένωση...

Ευνοήθηκε κυρίως από ψυχολογικής πλευράς γιατί άνοιξε το σκορ με φοβερό γκολ του Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός της ΑΕΚ τα... ακούει συχνά από τους οπαδούς, ωστόσο όταν αποφασίζει να βγάλει ποιότητα κάνει "ομορφιές" στον αγωνιστικό χώρο και δικαιώνει όλους αυτούς, όπως για παράδειγμα τον συμπαίκτη του, Αντρέ Σιμόες που τον θεωρούν ως τον πιο σημαντικό παίκτη του ρόστερ, βαρόμετρο για τον "δικέφαλο".

ΕΒΓΑΛΑΝ... ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΚΑΝ

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως έδειξε ξανά ότι κατέχει υψηλή τεχνική κατάρτιση, ενώ παράλληλα... βλέπει γήπεδο και ξέρει μπάλα. Ο Κροάτης έκανε εξαιρετική ενέργεια πριν σερβίρει στον Κλωναρίδη. Διπλό το καλό!

Στην προκειμένη περίπτωση οι συγκυρίες τα έφεραν υπέροχα. Ο Λιβάγια ψάχνει τα καλά παιχνίδια και ο Κλωναρίδης αναζητούσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για τους δύο "κιτρινόμαυρους".

ΤΟ ΑΞΙΖΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Συμμετοχή και γκολ και για τον Τάσο Μπακασέτα κόντρα στη Λάρισα. Ο Έλληνας διεθνής έχει αμφισβητηθεί στην ΑΕΚ και σαν να μην έφτανε αυτό, ελάχιστα πριν την έναρξη της προετοιμασίας τραυματίστηκε και έμεινε εκτός.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ όμως όλα ήταν ιδανικά. Ο αριστεροπόδαρος άσος μπήκε στο γήπεδο και έκανε αυτό που μπορεί καλύτερα. Υποδέχθηκε τη μπάλα, είδε την τρύπα και εξαπέλυσε το σουτ. Αυτά είναι πολύ σημαντικά τέρματα για έναν παίκτη που επιστρέφει από τραυματισμό και ο προπονητής βασίζει πάνω του πράγματα. Όπως και στην περίπτωση Λιβάγια, Κλωναρίδη και ο Μπακασέτας πήρε ψυχολογία. Τριπλό το καλό τελικά...

Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΧΕΙ... ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ο "Τσίνο" είναι ειδική περίπτωση για την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός και η Ένωση ζουν κάτι σαν... απαγορευμένο έρωτα. Δεν ανήκουν ο ένας στον άλλο στα χαρτιά, αλλά κάθε φορά που συναντιούνται λειτουργούν ερωτικά, ηδονικά για τον κόσμο της ομάδας.

Στο ντεμπούτο του ο Αραούχο έκανε αυτό για τον οποίο ήρθε και πάλι στην Ελλάδα. Σαν μην πέρασε μια μέρα λοιπόν ο 25χρονος επιθετικός το "παστέλωσε", πήρε ψυχολογία και τώρα ήρθε η ώρα του να δούμε τι μπορεί να κάνει σε φουλ σεζόν με την ομάδα να βρίσκεται εντός όλων των στόχων της.

ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ "MAYWEATHER"

Η ΑΕΚ χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, βγήκε... αγρατζούνιστη από το ματς με τη Λάρισα, πετυχαίνοντας τέσσερα καίρια χτυπήματα που τις έδωσαν τη νίκη με το εμφατικό 4-0, θυμίζοντας στους πυγμαχικούς στυλ παιχνιδιού Floyd Mayweather. Δεν απειλήθηκε καθόλου και έδειξε τέτοια ανωτερότητα που κάλυψε στο 100% τις αδυναμίες που παρουσίασε σε κάποια σημεία η Ένωση, ειδικά στη μεσαία γραμμή με τον Αϊντάρεβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK