Έρχεται ο Κάτσαρ, προχωράει για τους υπόλοιπους

Ο Άκης Γεωργίου γράφει για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ που μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Έρχεται ο Κάτσαρ, προχωράει για τους υπόλοιπους

Tα μεταγραφικά της ΑΕΚ μπαίνουν -έστω και με κάποια καθυστέρηση- σε μια τελική ευθεία προκειμένου οι "κιτρινόμαυροι" να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό σε απόκτηση τριών, ακόμα, ποδοσφαιριστών.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΚΑΤΣΑΡ

Σε ότι έχει να κάνει με τον χαφ που θα αποκτηθεί, η "Ένωση" τα έχει βρει σε όλα με τον Γκόικο Κάτσαρ, ο οποίος έρχεται την Πέμπτη (07/07) στην Αθήνα, όπως μετέδωσε ο " Sport 24 Radio 103,3" προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Στην ΑΕΚ ήθελαν να τελειώσει άμεσα το θέμα του Κάτσαρ για να τεθεί ο ποδοσφαιριστής στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρβος προορίζεται για να πλαισιώσει το δίδυμο Γιόχανσον-Σιμόες στα χαφ, ενώ μπορεί να ανταπεξέλθει -εναλλακτικά- και ως κεντρικός αμυντικός, γεγονός που προφανώς ενδιαφέρει την ΑΕΚ, τουλάχιστον σε πρώτη φάση μετά την αποχώρηση του Θέσαρ Άρθο για το Καζακστάν.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΙΑ

Από εκεί και πέρα στο θέμα του εξτρέμ, ο Πάμπλο Τσαβαρία που αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στη γαλλική Λανς, είναι η περίπτωση που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ, καθώς θεωρείται αρκετά σημαντικό το γεγονός πως ο Αργεντίνος ακραίος μετράει γεμάτες σεζόν.

Το μειονέκτημά του είναι ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του σε μεγάλη ομάδα αλλά είναι μια… μπαρουτοκαπνισμένη περίπτωση μικρομεσαίων μεγεθών στο εξωτερικό. Ψάχνει το κάτι παραπάνω και στο στρατόπεδο των "κιτρινόμαυρων" θεωρούν ότι η ΑΕΚ είναι σε θέση να του το δώσει και το… μείγμα να βγει σε καλό για όλες τις πλευρές.

Αυτή τη στιγμή με τον Τσαβαρία φέρεται να υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο οι πιθανότητες να κλείσει θετικά το deal είναι αρκετές, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας (αυτό τουλάχιστον θέλουν στην ΑΕΚ).

"ΤΡΕΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ

Τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με το αριστερό μπακ, είναι αρκετά δύσκολα για τον Τιμούρ Κετσπάγια αφού δεν έχει ούτε… παίκτη για να συμπληρώσει τις ομάδες στο διπλό. Υπάρχει μόνο ο Ντίντακ και από εκεί και πέρα το χάος, με αποτέλεσμα ο Γεωργιανός να επιστρατεύει στα οικογενειακά διπλά τον Κολοβέτσιο ως αριστερό μπακ. Έτσι στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα με το όνομα του Καρίμ Χαφέζ να επανέρχεται στο ρεπορτάζ της ομάδας περίπου έναν χρόνο μετά την τελευταία φορά.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής που ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην κυπριακή Ομόνοια είναι στις περιπτώσεις που εξετάζουν οι άνθρωποι της "Ένωσης", ωστόσο συζητούν την περίπτωση της απόκτησής του μόνο αν υπάρχει οψιόν αγοράς από τη βελγική Λιρς στην οποία ανήκει. Με λίγα λόγια η ΑΕΚ δεν προτίθεται να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή μόνο ως δανεικό, χωρίς να έχει τη μελλοντική έκβαση της υπόθεσης στα χέρια της.

Εναλλακτική της ΑΕΚ σε περίπτωση που στραβώσει κάτι με τον Χαφέζ, είναι ο Ουρουγουανός Μάνουελ Ντίας ο οποίος έχει περάσει ένα φεγγάρι και από τη Ρίβερ Πλέιτ, ωστόσο η καριέρα του δεν είναι αρκετή για να τον κατατάξει στις καλές περιπτώσεις που κοίταξαν κατά καιρούς οι "κιτρινόμαυροι".

Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΦΟΡ

Εκεί που τα πράγματα περιπλέκονται είναι στο θέμα του φορ. Η ΑΕΚ εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις μεταξύ των οποίων εκείνες του Χιλιανού Νικολάς Καστίγιο και του Κροάτη, Ντούγε Τσοπ, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Καστίγιο, ακόμα και να εξασφαλιστεί ο δανεισμός του θεωρείται βέβαιο ότι η οψιόν αγοράς θα είναι αρκετά μεγάλη για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Τσοπ, η ίδια η πλευρά του θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα για λογαριασμό της "Ένωσης". Όπως είναι εύκολα αντιληπτό και με δεδομένο πως ο Κετσπάγια θέλει… χθες επιθετικό, η ΑΕΚ θα ρίξει το βάρος στο θέμα του επιθετικού για να τελειώσει σύντομα, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει και κάποια νέα περίπτωση (εκτός από αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας).

Υπενθυμίζεται ότι η "Ένωση" στο προηγούμενο διάστημα έκανε κρούση και στον Σενεγαλέζο, Ιμπραχήμα Μπαλντέ της Κράσνονταρ (έμεινε ελεύθερος), υπήρξε μια μικρή διαφορά στο οικονομικό αλλά δεν ήταν ανυπέρβλητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποχωρεί ο Άρθο από την ΑΕΚ
Μάνταλος: "Μάχη για το πρωτάθλημα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK