Οι πρώτοι τριγμοί

Η επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις αναμένεται να γίνει με μεγάλο ενδιαφέρον, λόγω κάποιας πιθανής ομιλίας του Πογέτ, μετά την ισοπαλία στη Μυτιλήνη. Βαρύ το κλίμα στο στρατόπεδο της "Ένωσης" και τριγμοί λόγω διαχείρισης. Γράφει ο Άκης Γεωργίου.

Οι πρώτοι τριγμοί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Oι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων μετά το μονοήμερο ρεπό που τους παραχώρησε -και δεν άλλαξε ούτε μετά την ισοπαλία στη Μυτιλήνη- ο Γκουστάβο Πογέτ. Εκτός ενός ολιγάριθμου γκρουπ παικτών που προπονήθηκε και χθες, οι υπόλοιποι κιτρινόμαυροί επιστρέφουν για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή στο Oλυμπιακό Στάδιο.

Επιστροφή με ενδιαφέρον

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει η σημερινή πρώτη προπόνηση μετά το ματς της Μυτιλήνης και σε ό,τι έχει να κάνει με κάποια πιθανή ομιλία ή συζήτηση ανάμεσα στον Γκουστάβο Πογέτ και στους ποδοσφαιριστές αναφορικά με το αρνητικό αποτέλεσμα το οποίο ήρθε σε συνέχεια των προηγούμενων μέτριων αγώνων της ΑΕΚ, πριν τη διακοπή.

Βαρύ κλίμα

Η αλήθεια είναι πως η ατμόσφαιρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι η καλύτερη δυνατή και λόγω της διαχείρισης του Ουρουγουανού, η οποία σηκώνει αρκετή συζήτηση τις τελευταίες μέρες. Το κλίμα είναι βαρύ ενώ δεν είναι μικρός ο αριθμός των ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν παράπονα γιατί δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι που νιώθουν ότι ο προπονητής δεν έχει κανένα θέμα να τους μειώσει, ακόμα και δημόσια, προκειμένου να… καθαρίσει τη φωλιά του.

Αρκετοί δυσαρεστημένοι -παίκτες- με τη διαχείριση

Οι δηλώσεις του Πογέτ, έχουν τη δική τους ιστορία, αφού μετά το Περιστέρι έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου άδειασε τον Μπουονανότε, ενώ μετά την Καλλονή άφησε τον υπαινιγμό για την έλλειψη ποιότητας που κράτησε την ΑΕΚ μακριά από το γκολ.

Το τι θα βρέξει και το τι θα κατεβάσει η όλη ιστορία είναι κάτι που για την ώρα παραμένει άγνωστο, είναι όμως γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες υπάρχει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο της "Ένωσης". Πάντως η δημοτικότητα του Πογέτ στην ΑΕΚ έχασε αρκετό έδαφος σε αυτή τη διαδικασία αφού πλέον το ποσοστό επιτυχίας του Ουρουγουανού βάσει αποτελεσμάτων πέφτει αισθητά (κάτι παραπάνω από 50%) και τα αρνητικά στοιχεία γίνονται πιο έντονα.

Κακό τάιμινγκ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τάιμινγκ που βρίσκει την ΑΕΚ όλη αυτή η κατάσταση δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Η αφαίρεση των τριών βαθμών επιβάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα εξαφανίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες το αβαντάζ που είχε δημιουργήσει η "Ένωση" όλο αυτό τον καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΑΜΠΑΝΑ: -3 για ΑΕΚ και Ατρόμητο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK