Παιδομάζωμα στην ΑΕΚ

Η επιστροφή του Βασίλη Μπάρκα από την Αυστραλία θα «τρέξει» και το τυπικό σε ότι αφορά την απόκτηση του διεθνούς γκολκίπερ από την ΑΕΚ, η οποία επιστρέφει στο πλάνο της ελληνοποίησης.

Παιδομάζωμα στην ΑΕΚ

Mε τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η κατάσταση σχετικά με τους γκολκίπερ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν εκκρεμεί. Οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα, ενώ λίγο νωρίτερα υπήρξε και η προχωρημένη επαφή και με τον Γκιόργκι Λόρια.

Όπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα, δεν είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς θα συμβεί αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Λόρια και να «τρέξει» η απόκτηση του Μπάρκα από την επόμενη σεζόν, αφού παραμείνει για έναν χρόνο στον Ατρόμητο. Αν τελικά ο Γεωργιανός δεν αποκτηθεί, τότε το δίδυμο των τερματοφυλάκων της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν θα είναι Μπάρκας-Ανέστης.

Η ΠΙΟ ΔΑΠΑΝΗΡΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗ

Η ΑΕΚ στην περίπτωση του Μπάρκα έκανε την πιο δαπανηρή της κίνηση τα τελευταία χρόνια αφού σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν στο ρεπορτάζ, κατέβαλε -για πρώτη φορά- σε ομάδα ένα ποσό που ξεπερνά τις 600.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής η μοναδική περίπτωση για την οποία πλήρωσε ομάδα η «Ένωση», ήταν εκείνη του Ανδρεόπουλου πέρσι, με την Κέρκυρα να βάζει στα ταμεία της 150.000 ευρώ.

Ήδη δύο… hot ελληνικές προσθήκες

Η απόκτηση του Μπάρκα κινείται στο πλαίσιο του πλάνου ελληνοποίησης το οποίο επέστρεψε στην ημερήσια διάταξη της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποκτήσει ήδη δύο από τα τρία πιο… hot ελληνικά ονόματα του τελευταίου πρωταθλήματος και αν μη τι άλλο δείχνουν πως έχουν τον τρόπο να φέρουν τα καλά αποτελέσματα της… ντόπιας παραγωγής. Μπακασέτας και Μπάρκας πρέπει ήδη να θεωρούνται παίκτες της «Ένωσης» ενώ δεν αποκλείεται στις προσεχείς μέρες να κορυφωθεί η προσπάθεια και για την απόκτηση του Βέλλιου.

ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

Η αλήθεια είναι πως το κλίμα λόγω της τροπής που πήρε η ιστορία Μοντανιέ, είχε βαρύνει για τα καλά στην ΑΕΚ. Οι ελπιδοφόρες κινήσεις από την ελληνική αγορά και η ικανότητα της «Ένωσης» να ακολουθήσει την τακτική που ακολουθούσε -με πολύ καλά αποτελέσματα- στο παρελθόν, είναι μια καλή αρχή για να γυρίσει το κλίμα στο ευρύτερο περιβάλλον του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην ΑΕΚ ο Μπάρκας!
Σταντ μπάι ο Λόρια λόγω... Μπάρκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK