Το σκέφτεται για αλλαγές ο Μανωλάς

Ο Στέλιος Μανωλάς προπόνησε για πρώτη φορά την ΑΕΚ (την προπόνηση της Τετάρτης (21/10) την έκανε ο Δέλλας) προετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" για τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το σκέφτεται για αλλαγές ο Μανωλάς
INTIME SPORTS

Στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης (22/10) ο -υπό κανονικές συνθήκες- προπονητής της "κιτρινόμαυρης" Κ20 έκανε και μία μίνι ομιλία στους ποδοσφαιριστές της "Ένωσης", ζητώντας την προσοχή τους προκειμένου να πορευτεί η ομάδα χωρίς βαθμολογικές απώλειες ενόψει της συνέχειας.

Μανωλάς στους παίκτες: "Θέλει προσοχή"

"Ο αγώνας με τον Ηρακλή είναι δύσκολος και χρειάζεται προσοχή. Καταλαβαίνω ότι η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι λίγο μπερδεμένη και για εσάς, αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για βαθμολογική απώλεια. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε και να πάμε να κερδίσουμε το ματς" είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες ο υπηρεσιακός τεχνικός της "Ένωσης".

Το σκέφτεται για αλλαγές ο Μανωλάς
INTIME SPORTS

Η 11άδα του Καραϊσκάκη και οι αλλαγές

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι ο Στέλιος Μανωλάς πραγματοποίησε τις πρώτες του σκέψεις για τον καταρτισμό της ομάδας στο ματς με τον Ηρακλή το Σάββατο, επί… χόρτου.

Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός έβαλε μαζί την ενδεκάδα που παρατάχθηκε το περασμένο Σάββατο στο Καραϊσκάκη. Με τον Ντίντακ αριστερό μπακ, δηλαδή, τον Γκάλο δεξί, τον Τζανετόπουλο με τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Γιόχανσον δίπλα στον Σιμόες, τον Μάνταλο μπροστά τους, τους Μπαρμπόσα-Πλατέλλα στα φτερά (αριστερά-δεξιά) και τον Αραβίδη στην κορυφή.

Δίδυμο Κολοβέτσιου-Άρθο

Στη συνέχεια ο Μανωλάς έκανε αλλαγές τσεκάροντας την ενδεκάδα με τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Θέσαρ Άρθο στο κέντρο της άμυνας και με την τριπλέτα πίσω από τον Αραβίδη να αποτελείται από τους Μπουονανότε, Βάργκας και Μάνταλο. Η τελευταία προσέγγιση του Στέλιου Μανωλά δείχνει μια διαφοροποίηση με τις επιλογές του Δέλλα, φανερώνοντας τη σκέψη να πραγματοποιηθούν αλλαγές στο αρχικό σχήμα και να πορευθεί η ΑΕΚ με άλλη λογική. Η περίπτωση του Άρθο (αν τελικά επιλεχθεί για το αρχικό σχήμα) θα είναι η πιο… ριζοσπαστική αφού μέχρι στιγμής ο Ισπανός πάλευε χωρίς επιτυχία ακόμα και για να μπει στην αποστολή.

Το σκέφτεται για αλλαγές ο Μανωλάς
INTIME SPORTS

Πίεση ψηλά και ψύχραιμη ανάπτυξη

Στη χθεσινή προπόνηση πάντως, δεν ήταν λίγες οι φορές κατά τις οποίες ο Μανωλάς μιλούσε στους παίκτες ζητώντας τους πράγματα όπως η σωστή ανάπτυξη από πίσω και την ηρεμία στις πάσες. Ένας ακόμα τομέας στον οποίο στάθηκε ο 54χρονος τεχνικός ήταν το πρέσινγκ ψηλά, κάτι που αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο της φετινής ΑΕΚ, με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει να το εκμεταλλευτεί προς όφελος της "Ένωσης".

Η αποστολή για Ηρακλή

Το σκέφτεται για αλλαγές ο Μανωλάς

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο, την οποία θα αποτελούν οι Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

Το σκέφτεται για αλλαγές ο Μανωλάς
INTIME SPORTS

Δεν μπήκε τελικά ο Μπακάκης

Από την αποστολή κόπηκε ο Μιχάλης Μπακάκης ο οποίος φαίνεται πως θα επιστρέψει στον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ομάδα για τον όμιλο του Κυπέλλου. Οι αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ ανέφεραν ότι ο δεξιός οπισθοφύλακας της "Ένωσης" θα επανερχόταν στην αποστολή μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ωστόσο τελικά προτίμησαν να του δώσουν λίγο ακόμα χρόνο. Πάντως ο Μπακάκης είναι ιατρικά έτοιμος και έχει ξεπεράσει στο 100% τον -πολύ σοβαρό- τραυματισμό του.

Απουσίαζε δικαιολογημένα ο Τζιμπούρ

Στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς δεν είχε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα πέραν του τραυματία Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος δεν έδωσε το "παρών" στα Σπάτα εξαιτίας ενός προσωπικού του ζητήματος. Ο Αλγερινός βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της θεραπείας από τη βαριά θλάση που υπέστη στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τον Πλατανιά και υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σίγουρα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 και στη συνέχεια η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο.

Το σκέφτεται για αλλαγές ο Μανωλάς
INTIME SPORTS

Μανωλάς τουλάχιστον μέχρι Ξάνθη

Σε ότι έχει να κάνει με τον νέο προπονητή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ (για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς) τρέχουν για να βρουν το συντομότερο δυνατό τον κόουτς που θα οδηγήσει την "Ένωση" στην επόμενη μέρα, ωστόσο αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο εγχείρημα στον κόσμο και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν μία περίπτωση ανερχόμενου, ξένου, σχετικά νεαρού τεχνικού και η αναζήτηση συνεχίζεται. Το επικρατέστερο σενάριο πάντως είναι να κάτσει ο Μανωλάς στον πάγκο της ΑΕΚ τουλάχιστον και στον αγώνα με την Ξάνθη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK