Πόλεμος των άστρων

O Άκης Γεωργίου σχολιάζει τις -δύσκολες- περιπτώσεις των παικτών που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ (Νάτσο Σκόκο, Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ, Ράφικ Τζιμπούρ).

Πόλεμος των άστρων

Η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι και από το ρεπορτάζ της δεν περνούν πλέον τα ονόματα που περνούσαν σε όλη τη διάρκεια του πρόσφατου παρελθόντος της, αλλά ονόματα ποδοσφαιριστών βγαλμένα από τις ποδοσφαιρικές φαντασιώσεις των ΑΕΚτζήδων.

Οι περιπτώσεις των Νάτσο Σκόκο και Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, είναι δύσκολες ωστόσο η καθημερινή παρέλαση των ονομάτων των δύο στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αποδεικνύει το ύψος του ραφιού στο οποίο κοιτάζει πλέον η "Ένωση".

Οι περιπτώσεις που… τρέχουν

Nάτσο Σκόκο: Για την περίπτωση του απαιτείται να γίνουν αρκετά πράγματα προκειμένου να γίνει εφικτή μία ενδεχόμενη απόκτησή του από την ΑΕΚ. Δύσκολα η Νιούελς θα τον αφήσει να φύγει… αμαχητί, λόγω των χρημάτων που σπατάλησε για χάρη του, παρόλο που η συνύπαρξη μαζί του δεν είναι πλέον η ιδανική. Δεδομένα ο ίδιος ο Σκόκο βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στην "Ένωση", το έχει δηλώσει αρκετές φορές, ωστόσο παραμένει άγνωστο το αν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα αυτής της επιστροφής.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν την περίπτωσή του, γνωρίζουν ότι αν αποκτηθεί το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" θα περάσει… στιγμές δοκιμασίας λόγω του ενθουσιασμού των οπαδών και περιμένουν να δουν αν οι συνθήκες θα ευνοήσουν μία τέτοια κίνηση.

Πόλεμος των άστρων

Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ: Άλλη μία δύσκολη περίπτωση. Σαφέστατα αν το πρόβλημά του ήταν τα λεφτά θα είχε υπογράψει ήδη στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι -όπως δήλωσε ο ατζέντης του στην εφημερίδα Live Sport- ωστόσο η συγκυρία της απουσίας της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν λειτουργεί ευεργετικά για έναν κανέναν ποδοσφαιριστή που θέλει να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής Ολλανδίας. Με την ΑΕΚ έγινε επαφή, αλλά και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα για να… φάμε κουφέτο.

Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ειδικά από τη στιγμή που θεωρείται δεδομένο ότι πέραν από τις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας με λύσεις τύπου… Γιόχανσον (ψαγμένες ποδοσφαιρικά, δηλαδή, αν και λιγότερο διάσημες) θα πραγματοποιηθούν ένα ή δύο μεταγραφικά… μπαμ.

Πόλεμος των άστρων
INTIME SPORTS

Ράφικ Τζιμπούρ: Είναι γνωστό ότι θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα. Είναι εμφανές ότι θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, το επικοινώνησε άλλωστε και μέσω μιας πρόσφατης εκπομπής γενικού περιεχομένου. Είναι επίσης δεδομένο πως και στην ΑΕΚ υπάρχει μία επιθυμία για επιστροφή του Αλγερινού. Όχι σε όλους τους πόλους. Υπάρχουν και ενστάσεις. Το θέμα είναι πως ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το κυπριακό πρωτάθλημα, ο Τζιμπούρ από μέρα σε μέρα ενδέχεται να κάνει μια κουβέντα με την ΑΕΚ, μέσα από την οποία οι δύο πλευρές θα μάθουν αν υπάρχει περιθώριο συνύπαρξης.

Ξεχωριστό ρόλο στην ιστορία παίζει και η κυπριακή ομάδα η οποία σύμφωνα με όσα γράφονται στο ρεπορτάζ της θέλει να παρατείνει την παραμονή του Τζιμπούρ στο νησί. Πληροφορίες, πάντως, από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν πως σε περίπτωση που η πρόταση της ΑΕΚ είναι παραπλήσια με εκείνη του ΑΠΟΕΛ (λίγο χαμηλότερη δηλαδή) τότε δεν τίθεται θέμα διλήμματος αφού ο παίκτης είναι διατεθειμένος να επιλέξει την "Ένωση".

Έρβιν Μούλντερ: Αυτό που αναμένεται σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από την ΠΑΕ είναι η άφιξη του Ολλανδού τερματοφύλακα στην Αθήνα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Φέγιενορντ. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε αντιληπτή μία διάθεση από πλευράς ΑΕΚ να τρενάρουν λίγο το θέμα του Ολλανδού, προφανώς για να τσεκάρουν κάποιες περιπτώσεις άλλων τερματοφυλάκων που έχουν προκύψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK