To πιο... δύσκολο ντέρμπι της φετινής ΑΕΚ

Το πιο... άκαμπτο πρόβλημα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ μέχρι τώρα στη σεζόν ήταν η αποκατάσταση των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της. Και η ζωή συνεχίζεται...

To πιο... δύσκολο ντέρμπι της φετινής ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το πρόβλημα των αργοπορημένων επιστροφών μετά από τραυματισμούς συνεχίζεται στην ΑΕΚ της φετινής σεζόν, αφού η απουσία του Μιγκέλ Κορδέρο από την αποστολή του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών παρατείνει την περίοδο της απουσίας του Ισπανού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κορδέρο υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στον αγώνα με τον Φωστήρα στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 17 Δεκεμβρίου 2014. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση με τον εκτιμώμενο χρόνο επιστροφής του στην ενεργό δράση να κυμαίνεται κοντά στους δύο μήνες.

Από τότε ο Κορδέρο αγωνίστηκε για μόλις 27 λεπτά στον αγώνα με την Ερμιονίδα στις 7 Μαρτίου στην Καλογρέζα και στη συνέχεια εξακολούθησε να μένει εκτός αποστολής, προφανώς λόγω κάποιου λάθους στον προγραμματισμό στην αποκατάσταση.

To πιο... δύσκολο ντέρμπι της φετινής ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Εκτός από τον Κορδέρο υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές των οποίων την προσφορά στερήθηκε η ΑΕΚ για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας τραυματισμού. Το πιο τρανό παράδειγμα είναι εκείνο του Άρη Σοϊλέδη. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο στις 28 Ιουλίου 2014 και έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα στον αγώνα της Καισαριανής κόντρα στους Τράχωνες στις 18 Γενάρη 2015!

Βεβαίως στην περίπτωση Σοϊλέδη πέραν της όποιας άλλης αργοπορίας στην αποκατάσταση, έπαιξε ρόλο και η… γκαντεμιά του ποδοσφαιριστή λόγω των αρκετών υποτροπών και της νέας θλάσης που υπέστη στο τέλος μιας προπόνησης τον περασμένο Νοέμβρη.

Περίπου τρεις μήνες χρειάστηκε και ο Άλεξ Ντακόλ προκειμένου να επανέλθει μετά από θλάση που υπέστη στο ματς του πρώτου γύρου με την Παναχαϊκή. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος από τις 30 Νοέμβρη 2014 επέστρεψε στην ενεργό δράση στις 8 Φλεβάρη του 2015 στο ματς κόντρα στα Χανιά, εξαφανίστηκε ξανά και επέστρεψε ένα μήνα μετά, στις 7 Μαρτίου απέναντι στην Ερμιονίδα σημειώνοντας μάλιστα και γκολ.

To πιο... δύσκολο ντέρμπι της φετινής ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Υπάρχει ένα θέμα

Στην ΑΕΚ που εξελίσσεται καθημερινά μετά από πολλά χρόνια σε αμιγώς ποδοσφαιρικό επίπεδο… μοιάζει με παραφωνία το πρόβλημα των επιστροφών των παικτών μετά από τραυματισμούς. Ατέλειες είναι λογικό να υπάρχουν κυρίως από τη στιγμή που τα Σπάτα δεν είναι ακόμα πλήρως εξοπλισμένα σε ό,τι αφορά το κομμάτι της αποκατάστασης. Π.χ. η έλλειψη φυσιοθεραπευτηρίου είναι μία από αυτές. Ωστόσο όπως και να το δει κανείς, η ΑΕΚ αδικεί τον εαυτό της στερώντας του επιλογές με όλη αυτή την πονεμένη ιστορία. Γιατί ο Κορδέρο μπορεί να γυρίσει υγιής μετά το ματς με τα Ψαχνά, αλλά ο προπονητής δεν τον είχε στη διάθεσή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό…

News 24/7

24MEDIA NETWORK