Μπέντο στους παίκτες: "Έτσι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ"!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πρόλαβε να κάνει μία προπόνηση της προκοπής λόγω του αγώνα με την Αστάνα, αλλά έχει φροντίσει να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του για την αποψινή αναμέτρηση. Το Contra.gr μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από το Ρέντη.

Μπέντο στους παίκτες: "Έτσι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ"!

Δύο μέρες είχε ο Ολυμπιακός για να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή (21/10) οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν αποθεραπεία, ενώ χθες (22/10) το πρόγραμμα διήρκησε ένα μισάωρο λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπληξε την Αθήνα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ακόμα και παραπάνω ώρα να διαρκούσε η προπόνηση, οι θεωρητικά "βασικοί" θα πήγαιναν πολύ χαλαρά…

Προσπάθησε με λίγα λόγια ο Μπέντο να κάνει περισσότερο συντηρητικό πρόγραμμα παρά να τους "γκαζώσει" ενόψει ΠΑΟΚ. Ήθελε όσο το δυνατόν να τους έχει περισσότερο φρέσκους για το σημερινό ντέρμπι.

Πώς έχει προετοιμάσει ο Πορτογάλος τεχνικός την ομάδα του; Πρώτα απ’ όλα κάνει τον σταυρό του και ελπίζει ότι ο Βιάνα θα είναι εντάξει μετά την ίωση που τον άφησε χθες στο κρεβάτι του σπιτιού του. Μπήκε κανονικά στην αποστολή με την ελπίδα ότι σήμερα θα έχει ξεπεράσει την ασθένειά του. Κάθεται όμως σε αναμμένα κάρβουνα ο Μπέντο, γιατί δεν έχει ούτε τον Ντε Λα Μπέγια, ούτε τον Ρέτσο στη διάθεσή του. Κι επίσης έχει αφήσει έξω τον Τσιμίκα επειδή πολύ απλά δεν τον υπολογίζει.

Τι είναι αυτό που έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του για να φύγουν νικητές απόψε από το Καραϊσκάκη; Αρχικά να εξουδετερώσουν τα άκρα της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Τζάλμα Κάμπος να παρουσιάζει σημάδια ντεφορμαρίσματος, όμως, αν δεν υπάρχει η απαιτούμενη συγκέντρωση, τότε είναι ικανός να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Για τον Γκάρι Ροντρίγκες δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά πράγματα. Δείχνει ότι εξελίσσεται στο βαρόμετρο του ΠΑΟΚ.

Σε αυτούς τους δύο έχει εστιάσει ο Μπέντο στην ανάλυση που έχει κάνει στους παίκτες. Επίσης, ο Μπίσεσβαρ είναι ένας ποδοσφαιριστής, από τα πόδια του οποίου περνάει πολλές φορές η μπάλα. Και αυτός είναι ένας από τους "στόχους" προς εξουδετέρωση για τον Μπέντο.

Αυτό που ζήτησε επίσης ο Πορτογάλος δεν είναι τίποτε άλλο από το να μπουν "αγριεμένοι" από τα… αποδυτήρια. Να μπουν όπως με την ΑΕΚ. Να πιέσουν από το πρώτο λεπτό και να αναγκάσουν τον ΠΑΟΚ να «πιει θάλασσα». Αυτό είναι το σκεπτικό του Μπέντο. Σίγουρα θα έχει πολλά περισσότερα να τους πει το μεσημέρι στο βίντεο, λίγη ώρα προτού αναχωρήσει το πούλμαν για το Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κι όμως, δεν ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός του Μάριν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK