Από μόνιμος στόχος της εξέδρας, μεταγραφικός... στόχος Ευρωπαίων

Τα δύο "κολλητά" παιχνίδια με την Οσμανλίσπορ θα δώσουν τη δυνατότητα σε "κατασκόπους" να τον δουν καλύτερα και να αρχίσουν το "φακέλωμά" του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο "ερυθρόλευκος" άσος που έχει αντιστρέψει πλήρως τις εντυπώσεις...

Από μόνιμος στόχος της εξέδρας, μεταγραφικός... στόχος Ευρωπαίων

Πάντοτε από διάφορα ευρωπαϊκά παιχνίδια ξετυλίγονται και ωραίες μεταγραφικής φύσεως ιστορίες. Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (16/2, 20.00) δίνει τον πρώτο αγώνα του κόντρα στην Οσμανλίσπορ, με στόχο να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους "16" του Europa League.

Την ίδια στιγμή ένα σωρό "κατάσκοποι" θα βρίσκονται στις εξέδρες. Έχουν γνωστοποιήσει την παρουσία τους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λέστερ και η Χοφενχάιμ. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν θα είναι μόνο οι συγκεκριμένες τρεις ομάδες στα επίσημα του Καραϊσκάκη. Θα υπάρχει κόσμος και κοσμάκης... Αρκετοί σκάουτς, πολλοί μανατζαραίοι και αρκετοί "κατάσκοποι" που θα δώσουν το "παρών" στο φαληρικό γήπεδο κάτω από τη μύτη όλων μας.

ΤοContra.grθα σας μεταφέρει μία πληροφορία από την Τουρκία. Θα υπάρχουν τούρκικα "μάτια" στο Καραϊσκάκη και θα είναι καρφωμένα πάνω σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει κάνει ακόμα και τον κόσμο του Ολυμπιακού να... τσιμπιέται για να συνειδητοποιήσει ότι είναι πραγματικότητα όλα αυτά που βλέπει στο χορτάρι.

Ο Σεμπά από εκεί που πέρσι άκουγε τα "εξ αμάξης", θεωρήθηκε πολύ "λίγος" για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και βρέθηκε μία ανάσα από την αποχώρησή του από το λιμάνι, έχει φτάσει σε ένα σημείο να είναι υπεραπαραίτητος. Το τι κάνει πλέον στον αγωνιστικό χώρο, είναι κάτι που δεν χρήζει και ιδιαίτερης ανάλυσης. Μάτια έχετε και βλέπετε...

Αυτό που αξίζει πάντως να σημειωθεί είναι ότι ο Σεμπά έχει ήδη ένα πολύ καλό όνομα στην Τουρκία! Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η Γαλατά πήρε με συνοπτικές διαδικασίες τον Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει η πληροφορία ότι μία από τις κορυφαίες ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος παρακολουθεί εδώ και πολύ καιρό την πορεία του Σεμπά.

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, στα παιχνίδια με την Οσμανλίσπορ θα τον ξαναπεράσουν από "σκανάρισμα". Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν βρεθεί σε καλή βραδιά στο Καραϊσκάκη ή στην Άγκυρα, θα πάψουν να ασχολούνται μαζί του. Τον έχουν δει σε μία σειρά αγώνων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στοEuropa Leagueκαι έχουν σχηματίσει ήδη πολύ καλή άποψη.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι στην Τουρκία το χρήμα ρέει άφθονο και είναι ικανές οι ομάδες από τα "πάνω ράφια" να βγάλουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους.

Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι ο Σεμπά είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μπεσίκτας, πριν καν μετακομίσει από την Εστορίλ στον Ολυμπιακό. Λέτε οι "ασπρόμαυροι" της Κωνσταντινούπολης να είναι η ομάδα που τον έχει ξανασταμπάρει; Διόλου απίθανο!

Εν κατακλείδι, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεδομένα θα μπλεχτεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια το καλοκαίρι. Εδώ έφτασε μία ανάσα από το να μετακομίσει πέρσι σε ομάδα του Μεξικό και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά, έχοντας κάνει μία μετριότατη χρονιά.

Στην Τουρκία ήδη συζητιέται έντονα το όνομά του και ακόμα έχουμε Φλεβάρη. Απομένουν τέσσερις μήνες μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προχωρήσει στοEuropa League, αυξάνονται αυτομάτως οι “μετοχές” του, μιας και θεωρείται ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων της φετινής πορείας των “ερυθρολεύκων”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK