"Αράχνες" είχε πιάσει το βίντεο του Μπέντο για την ανάλυση του ΠΑΣ!

Τι έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση και προκάλεσε ερωτηματικά; Το "κατασκοπευτικό" dvd που είχαν "φτιάξει" οι συνεργάτες του για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης των "Ζωσιμάδων" είχε αρκετή… σκόνη πάνω του!

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο είπε το Σάββατο (10/12) αρκετά στους ποδοσφαιριστές του για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού στους «Ζωσιμάδες». Τους εξήγησε ότι θα πρέπει να πάρουν νίκες στα ματς με ΠΑΣ, Σπάρτη και Παναιτωλικό για να πάνε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Πάντοτε όταν μία ομάδα προετοιμάζεται για αγώνες τόσο υψηλής επικινδυνότητας, γίνεται καιπολλή ανάλυση μέσωβίντεο.

Ο Μπέντο λοιπόν που έχει σε μεγάλη υπόληψη τον «Άγιαξ της Ηπείρου», έκλεισε την Κυριακή (11/12) τους ποδοσφαιριστές του στην αίθουσα προβολής βίντεο του Ρέντη για να τους δείξει στιγμιότυπα με τα τρωτά σημεία του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τι θα πρέπει να προσέξουν στην αναμέτρηση της Ηπείρου.

Ομολογούμε ότι δεν θυμόμαστε κατά το παρελθόν να έχει κάνει κάτι τέτοιοάλλος προπονητής του Ολυμπιακού. Τι ακριβώς συνέβη;

Μόλις άρχισε να παίζει το βίντεο στην οθόνη, διαπίστωσαν όλοι ότι τα στιγμιότυπα που έβλεπαν ήταν από το παιχνίδι του ΠΑΣ με την Άλκμααρ που πραγματοποιήθηκε στις 4 Αυγούστου στο Περιστέρι! Ναι, καλά διαβάσατε. Τους έδειξε στιγμιότυπα από ένα ματς που έγινε πριν από… 4 μήνες! Ένα ματς δηλαδή από μία περίοδο που ο Γιάννης Πετράκης ναι μεν είχε ρίξει το βάρος του στο πώς θα περνούσε ο «Άγιαξ» στην επόμενη φάση τουEuropaLeague, αλλά την ίδια στιγμή ο έμπειρος κόουτς προσπαθούσε να μοντάρει και την ομάδα του ενόψει της τρέχουσας σεζόν!

Μην ξεχνάμε ότι εκείνη την περίοδο ο ΠΑΣ, όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδας, ακόμα βρίσκονταν σε στάδιο προετοιμασίας παρά το γεγονός ότι υπήρχαν επίσημες υποχρεώσεις.

Η ανάλυση με λίγα λόγια έγινεσε μεγάλο βαθμό πάνω στον ΠΑΣ του… καλοκαιριού και όχι στον ΠΑΣ του Δεκεμβρίου, του Νοεμβρίου ή έστω του Οκτωβρίου.

Μέσα σε 4 μήνες, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουν αλλάξει πολλά όχι μόνο στην ομάδα των Ιωαννίνων, αλλά σε όλους τους ελληνικούς συλλόγους. Βέβαια, ο Μπέντο είναι ο προπονητής και εκείνος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας για ποιο λόγο προχώρησε στην προβολή βίντεο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν από κανέναν άλλον προπονητή που πέρασε από τον πάγκο των Πειραιωτών. Να κάθεται δηλαδή και να κάνει ανάλυση μέσω βίντεο, δείχνοντας στους ποδοσφαιριστές διάφοραστιγμιότυπαπου έχουν γίνει πολλούς μήνες πριν και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο όταν σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ανέτοιμες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK