Δύσκολες ώρες για Ζντιέλαρ!

Στον "πάγο" ο Σέρβος χαφ μετά από μία διαφωνία του με συνεργάτη του Μπέντο. Μόνος του θα κάνει προπόνηση για λίγες μέρες προς… παραδειγματισμό. Την ίδια στιγμή στη Σερβία επιμένουν ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι. Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.

Δύσκολες ώρες για Ζντιέλαρ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν υπολογίζεται ο Σάσα Ζντιέλαρ από τον Πάουλο Μπέντο και αυτό είναι κάτι που δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Όταν φτάνει στο σημείο να μην παίζει ούτε στο Κύπελλο με τον Πλατανιά, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έβαζε… μαύρα αν έβλεπε τον Σέρβο να αποχωρεί τον χειμώνα.

Πολλά έχουν ακουστεί. Από τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι και τον… Πανιώνιο! Όλα αυτά βέβαια που προκύπτουν από την Σερβία, έχουν έναν κοινό παρανομαστή: Ότι ο Ζντιέλαρ έχει νιώσει στο πετσί του ότι με τον Μπέντο δεν θα πάρει ευκαιρίες και για αυτό το λόγο επιμένουν στην πατρίδα του ότι το πιθανότερο είναι να φύγει τον Ιανουάριοκαι να πάει κάπου δανεικός για να επιστρέψει το καλοκαίρι στην προετοιμασία των "ερυθρολεύκων".

Μέσα σ’ όλα λοιπόν, ήρθε καιμία διαφωνία του με έναν συνεργάτη του Μπέντο. Μια διαφωνία που είχε ως αποτέλεσμα να σταλεί στην… εξορία! Στον «πάγο» είναι προς το παρόν το Σερβάκι, που θα προπονείται μόνο του για μερικές μέρες, προφανώς για παραδειγματισμό. Ακούστηκε ότι το πολύ για μία εβδομάδα θα διαρκέσει η "τιμωρία".

Η ουσία είναι ότι ο Ζντιέλαρ που είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Σίλβα στο β’ μισό της σεζόν, περνάει ίσως την πιο δύσκολη περίοδο της παρουσίας του στο λιμάνι. Την ίδια στιγμή στον Ερυθρό Αστέρα τρίβουν τα χέρια τους, γιατί βλέπουν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τον κάνουν δικό τους τον Ιανουάριο, έστω και με τη μορφή δανεισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK