Για ένα νέο... "Καμπ Νόου" παίζει με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός βίωσε την εμπειρία ενός αγώνα με την Μπαρτσελόνα του Μέσι στη Βαρκελώνη, πολλά παιδιά έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους, όμως, για να επαναληφθούν τέτοιες στιγμές θα πρέπει έρθει η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ο Αλέξης Βιρβίλης βλέπει πιο μακριά από το ματς στο "Καμπ Νόου"

Για ένα νέο... "Καμπ Νόου" παίζει με τον ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ποιος να του το 'λεγε του Νικολάου ή του Ανδρούτσου πριν από 15 μήνες ότι θα έφταναν στο σημείο να παίξουν δίπλα στον Μέσι, στον Σουάρες, στον Πικέ και όλα τ' άλλα αστέρια της Μπαρτσελόνα μέσα στο "Καμπ Νόου".

Η εμπειρία για όλους όσους έπαιξαν το βράδυ της Τετάρτης στη Βαρκελώνη ήταν τεράστια. Λαχταρούσαν γι' αυτή τη στιγμή από την ημέρα της κλήρωσης. Δύο μήνες περίπου.

Είναι από τα ματς που δεν μπορείς να πεις και πολλά πράγματα. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι διαφωνείς με τον Λεμονή στο ότι ο Ολυμπιακός δεν έφυγε με χαμόγελο από το "Καμπ Νόου". Τόσες και τόσες ομαδάρες έχουν δεχθεί συντριβές στο κολαστήριο. Οπότε, πολύ καλό είναι το 3-1...

ΤΑ "ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ" Ο ΣΟΥΑΡΕΣ

Ρόλο για το χαμηλό σκορ (για επίπεδα Μπαρτσελόνα διαχρονικά) έπαιξε το γεγονός ότι ο Λουίς Σουάρες έμεινε "άσφαιρος". Κι όχι μόνο έμεινε "άσφαιρος", αλλά έφτασε σ' ένα σημείο να εκνευριστεί τόσο πολύ που δεν του πήγαιναν καλά τα πράγματα, με αποτέλεσμα να αρχίσει να... αυτοχαστουκίζεται!

Ο Μέσι από την πλευρά του όποτε αποφάσιζε να "γκαζώσει", επιβεβαίωνε απλώς το λόγο που έχει στο σπίτι του τόσες "Χρυσές Μπάλες" και ο τραπεζικός του λογαριασμός είναι "φουσκωμένος" με αμέτρητα εκατομμύρια.

Ο Κούτρης, ο Ανδρούτσος και ο Νικολάου θα έχουν να λένε για χρόνια την εμπειρία που έζησαν στη Βαρκελώνη. Όμως, για να την ξαναζήσουν πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις...

ΤΟ "ΤΡΙΠΟΝΤΟ" ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ... ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Για να ξαναβρεθούν του χρόνου στο "Καμπ Νόου", στο Μπερναμπέου ή σε κάποια άλλη γηπεδάρα της Ευρώπης, θα πρέπει από την Κυριακή κιόλας ν' αρχίσουν να ροκανίζουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έτρεξε αρκετά στη Βαρκελώνη. Συγκεκριμένα, ο Οφόε πρέπει ν' άφησε σε κάποια γωνιά του "Καμπ Νόου" τα... πνευμόνια του. Ένας Οφόε που κάλυψε αμέτρητα χιλιόμετρα, έμοιαζε ώρες-ώρες να είναι ο μοναδικός που δεν φοβάται, αλλά κάποιες φορές φαίνεται να το παρατραβάει.

Ο Βέλγος είναι υπεραπαραίτητος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και ίσως να χρειαζόταν ο Λεμονής να τον βγάλει νωρίτερα. Έχει όμως τρεις μέρες να ξεκουραστεί εώς το ματς με τους Θεσσαλονικείς...

Για να ξαναβρεθεί λοιπόν ο Ολυμπιακός στα "σαλόνια" του Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει σε τρεις ημέρες να πάρει το "τρίποντο", να νιώσει για τα καλά την ανάσα του ο ΠΑΟΚ και να βάλει... πλώρη για την επιστροφή στην κορυφή.

Δυστυχώς ο ευρω-όμιλος δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους "ερυθρόλευκους" για όνειρα. Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για την τρίτη θέση, αλλά αυτό που θα πρέπει να τους "καίει" δεν είναι τίποτε άλλο από το να "καθαρίσουν" με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό εώς το τέλος του μήνα.

Το ενδιάμεσο με την Μπαρτσελόνα θα ήταν καλό να το απολαύσουν. Και ναι, στο Καραϊσκάκη, αν χάσει από τους "μπλαουγκράνα", δικαιούται να μην φύγει με χαμόγελο ο πρωταθλητής Ελλάδας. Χθες όμως είχε κάθε δικαίωμα ο οποιοσδήποτε παίκτης του Ολυμπιακού να αποχωρήσει χαμογελαστός...

Έχουν φύγει άλλοι κι άλλοι με "πεντάρες" και "εξάρες". Όλα καλά λοιπόν με το 3-1...

News 24/7

24MEDIA NETWORK