Ο "γρίφος" για Καπίνο ή Λεάλι

Σε κανέναν στο Ρέντη δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν ο Μπέντο επιλέξει ξανά τον Ιταλό γκολκίπερ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (4/1, 19.30). Από το ματς με τον Παναιτωλικό ήταν έτοιμος ο Καπίνο, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε εκτός αποστολής.

Ο "γρίφος" για Καπίνο ή Λεάλι

Από τη στιγμή που μεταγραφικά δεν κινείται κάτι για τον Ολυμπιακό, το ενδιαφέρον εστιάζεται αναγκαστικά στην καθημερινότητα του Ρέντη. Εκεί όπου οι Φορτούνης και Ιντέγιε έφεραν τα πάνω – κάτω και τελικά απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα είναι στη 18άδα.

Το… ψωμί στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν είχε να κάνει τόσο με το αν ο Ιντέγιε ή ο Φορτούνης θα κατάφερναν να προλάβουν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Σίγουρα είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι και οι δύο έκαναν τα αδύνατα-δυνατά για να δείξουν στον Μπέντο ότι μπορεί να τους υπολογίζει, αλλά αυτό που προκαλεί ερωτηματικά έχει να κάνει με μία άλλη περίπτωση.

Τα περισσότερα φώτα έχουν πέσει πάνω στους στόπερ και στο γεγονός ότι σύμφωνα με τον Μπέντο ο Ολυμπιακός θα πορευτεί μέσα στο μήνα με τους Μποτία, Βιάνα, Ρέτσο, Νικολάου και υπάρχει και η επιλογή του… ξεχασμένου Βούρου.

Όχι άδικα. Για πάμε όμως να δούμε τι συμβαίνει και με τον «άσο». Ο Καπίνο έχει επιστρέψει στις προπονήσεις λίγο μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12 Δεκεμβρίου). Ο Μπέντο ωστόσο προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολήςαπό τα ματς με Σπάρτη και Παναιτωλικό που ακολούθησαν.

Ο δε Λεάλι έχει αποκτήσει έναν αγωνιστικό ρυθμό και δείχνει ο Πορτογάλος τεχνικός να τον εμπιστεύεται! Το γεγονός ότι δεν είχε ξεκαθαρίσει μέχρι και χθες το βράδυ ποιος από τους Καπίνο ή Λεάλι θα επιλεγεί στο ματς με τον Αστέρα, σημαίνει πολλά.

Για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, ο Καπίνο ακόμα και να επιστρέψει στην ενδεκάδα δεν σημαίνει ότι θα μονιμοποιηθεί κιόλας. Ο Μπέντο έχει αρχίσει και εμπιστεύεται τον Λεάλι και σαν να βγάζει μία εικόνα προς τα έξω ότι σκοπεύει να του δώσει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Για να καταλάβετε, χθες υπήρχε μία αίσθηση ότι αν ο Καπίνο κάτσει στον πάγκο με τον Αστέρα, δεν θα είναι μία απόφαση που θα προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν! Κι αυτό, γιατί ο Μπέντο δεν έχει αφήσει να εννοηθεί το παραμικρό.

Το κάνει για να τους έχει και τους δύο στην «πρίζα»; Αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν όμως ο Πορτογάλος επιλέξει τον Λεάλι κόντρα στον Αστέρα, σίγουρα θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί τον Καπίνο στα επόμενα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας…

News 24/7

24MEDIA NETWORK